Няма да има оставка на кабинета, инати се Манолова

Това ще означава хаос и дестабилизация в страната, твърди тя
Обновена: 24 юни 2013 13:56 | 24 юни 2013 13:52,
238
Няма да има оставка на кабинета, инати се Манолова
Мая Манолова не дава на Орешарски да сдава властта. Снимка: БТА

Искането за оставка на правителството на Пламен Орешарски не е в интерес на българските граждани, защото това означава хаос и дестабилизация в страната, каза на пресконференция в Кюстендил зам.-председателят на парламента Мая Манолова.

Според нея оставката на правителството означавала спиране на спасителните мерки, които е започнало правителството.

Още по темата

"Това са част от обещанията, поети по време на предизборната кампания - промените за намаляване на цената на електрическата енергия, социалните мерки на кабинета "Орешарски", част от които вече са факт", уточни Манолова.

"Хората протестират вече десети ден и са прави, имат своите морални и граждански основания, защото гафът, който направихме с назначаването на Делян Пеевски, беше огромен", призна тя.

Манолова допълни обаче, че Пеевски е бил практически незабавно отстранен, а своите извинения са поднесли и председателят на БСП Сергей Станишев, и премиерът Пламен Орешарски.

"Такива абсурдни назначения имаше стотици в предишното управление, но те останаха да управляват своите сектори до края на управлението на ГЕРБ", защити тезата си лявата депутатка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
0
 
! Отговори
минка преди 10 години
много ви станаха възможностите. коя сте вие та решавате поведението на правителството. решението е на премиера а не на вас. нарочно ви пише по този начин за да видите колко е грозно когато вие говорите от трибуната на народното събрание на неправилен български език.научете собствения си език.
198
0
 
0
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Недейте така, че Ангел ше докара танковете...
197
0
 
1
 
! Отговори
rump преди 10 години
До валентинПрости хора - прости оправдания.
196
0
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Г-жо Манолова, мисля, че картинката все още не ви е ясна (на вас и другарите около вас) - НЕ ВИ ИСКАМЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА! НЕ ни пука дали сами ще си подадете оставката или ние ще ви я вземем. И какво е това поредно безочие - ще намалявате цената на тока?!! И как по-точно смятате да го направите?! За чия сметка?! Ние не сме глупави....мълчанието ни последните години показва само колко сме толерантни! Отдавана трябваше да играе тоягата!
195
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е в твой интерес,защото трябва да се разделиш с така мечтания пост
194
0
 
10
 
! Отговори
възпитан преди 10 години
Елементарно е - ако едно извинение не бъде прието, това означава, че гафът си е гаф. Това правило е елементарно, но не е за елементарни хора, защото г-жо Манолова - ако някой ви се изпикае на роклята и ви каже извинете, как ще се чувствате?
193
0
 
14
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 10 години
ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА КУХАВЕЛКА НА ОТГОВОРЕН ПОСТ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГХАРИЯ!АМИН!
192
0
 
0
 
! Отговори
No преди 10 години
plemeto slavjansko, vav makite kaleno, omrazna mu da tegli tuj igo na svetat i bori se juna6ki,na boga uvereno i gramoglasno vika:"Svoboda ili smart". Ivan Vazov
191
0
 
12
 
! Отговори
валентин преди 10 години
*** тая - другарката мая пак се изказва неподготвена !!! бе другарко с партизанско име мая , НАРОДА дали ше ви чака да подавате тия оставки още дълго , според мен ше играе метлата , всички от бсп ,дпс и новата ви любовница атака на бунището !!! "Такива абсурдни назначения имаше стотици в предишното управление, но те останаха да управляват своите сектори до края на управлението на ГЕРБ", защити тезата си лявата депутатка. дпс , бсп и атака с такива простотий оправдават неуспехите си !!!x
190
1
 
12
 
! Отговори
умерен преди 10 години
Не се къхари , г-жа...ние ще я вземем таз оставка, от вас нищо не зависи вече......
189
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Komunizmat si otiva :)
188
0
 
21
 
! Отговори
майо манолов преди 10 години
лелче Мая, като се извинихте за едно абсолютно беззаконие с назначаването на оня мафиот начело на данс, вземете си куфарчетата, дайте си оставката и освободете народа от тиранията си.Лелче Мая, все още имате шанс да си идете достойно, а не изритани с камъни като др. Виденов
187
0
 
18
 
! Отговори
Мери преди 10 години
Как ще спрат спасителните мерки?! Нали вече са приети! Кой ще ги отмени? Пак лъжи и манипулации. Както и че ще загубим европейските пари.
186
1
 
28
 
! Отговори
petka.stoiancheva преди 10 години
До кога ще си бършат наср*ните дупета с ГЕРБ , Б.Б. и Цв.Цветанов.Да се махат час по скоро.Повръща ми се от тази нагла ми..............ка.Нейния любовник е наслагал имената на градовете по палетата и тя е подала сигнала.Сценарият на БСП сработи . Сега да си напишат друг сценарий.
185
1
 
30
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Точно с такива изказвания провокират още повече народа! СТАЧКИ ДО ДУПКА ТРЯБВАТ за тези нещастници от триглавата змия, която отравя България с всеки ден!
184
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога не казвай никога, защото не се знае утре какво ще стане. И Бойко каза на предния ден, че няма да подава оставка, но на сутринта обяви официално оставката на кабинета, която по-късно се гласува в парламента.
183
2
 
27
 
! Отговори
teo преди 10 години
Правилно МАЯ, БСП И ДПС ОЩЕ НЕ СА РАЗРУШЕНИ НАПЪЛНО, А ТАКИВА КАТО ТЕБ, КАТО СерГЕЙ-ибриков ПОМАГАТ НАЙ-МНОГО НА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕНА СЕ ЗАБАВЯТ С ОСТАВКАТА ДО ПЪЛНОТО РАЗРУШАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИТЕ БСП И ДПС !!!БРАВО МАЯ, ТВОЯТА НАГЛОСТ ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ !!!
182
2
 
28
 
! Отговори
Атака_СА_ЦИГАНИ преди 10 години
Манолова какво стана с бюлетините бе пиле доностническо! Завъртя схемата и потулихте въпросът! Заради вас половин България не излезе да гласува. Кеф ли ти е ДПС да си играе с вас всеки ден всеки час?
181
23
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Болката, която чувстваме като човешки същества, е показател, че се движим в правилна посока..... Подкрепа за правителството!!! Никакви оставки. Стига простотия.
180
1
 
19
 
! Отговори
Penchev преди 10 години
Проблем е, ако подадете оставка как ще крадете... ваща майка глупава.