ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов

"Политическото воайорство е страшно изкушаващо"
Обновена: 26 юни 2013 07:37 | 25 юни 2013 21:18, Елка Василева
154
ГЕРБ ще се разцепи, категоричен е Мирослав Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

„Категорично ГЕРБ ще се разцепи. Хората отидоха заради Бойко Борисов и заради ценностите на Европейската народна партия (ЕНП), а в момента самият той заяви, че партията е на Цветан Цветанов”. Тази категорична позиция изрази пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

В отворено писмо партийни организации от цялата страна поискаха да бъдат отстранени Цветан Цветанов, Искра Фидосова и ковчежникът на партията Цветомир Паунов. По думите на Найденов причината за това е авторитарен и безпардонен стил на партийно управление, който те са наложили.

На среща в Етрополе членове на ГЕРБ са обсъдили т.нар. „кърваво писмо” с искания за отстраняване на тримата. Въпреки заявките на Борисов и Цветанов, че конфликти няма, а функционерите търсели вниманието на лидера си, Мирослав Найденов твърди, че сдобряване няма. „Подаването на ръка е жест на възпитание”, коментира още той.

Още по темата

„Подслушването (скандалният разговор Найденов-Борисов-Кокинов) преля чашата, нарушаването на човешки права не се толерира никъде. Политическото воайорство е страшно изкушаващо. Всеки иска да знае какво се случва в неговите противници и това се изражда в гледане под чаршафите”, заяви Найденов.

Той е убеден, че освен него и други от ГЕРБ са били подслушвани незаконно от СДОТО или друга, подопечна на бившия вътрешен министър структура.

На сбирката в Етрополе е решено да бъде създадена Facebook  група с името „Истината за ГЕРБ”. Там е публикувано и „кървавото писмо”, в което се посочва, че оставките на Цветанов, Фидосова и Паунов са належащи по ред причини, сред които и „безпринципното и на моменти нагло налагане на техни протежета”.

По думите на Найденов не се говори за създаването на „ГЕРБ 2”. Ставало дума за хора, които споделят еднакви десни убеждения.

По повод образуваните днес две дела за полетите на Авиоотряд 28, бившият министър заяви, че той самият няколко пъти е ползвал услугите му. Единият път било заради хуманитарна криза между Сърбия и Косово. „МС реши да отида, излетях със Спартана с бизнесмени и кацнахме на военно летище. Срещнах се с Хашим Тачи и договорихме хуманитарен канал”, обясни Найденов. Друг повод да лети било наводнението в с. Бисер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
вили преди 10 години
хареса ви партия герб, за да развявате байряка си, да правите лаборатории, гьолове, далавери, от които да лапате и скубите хората и когато ви шътнаха друга песен запяхте. Ама да слезнат надолу по структурите и да видят продължаващите безчинства
125
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То ГЕРБ ще се разцепи, а Цвинокио още ще твърди, че никой не му иска оставката.... Всъщност много добре прави - в никакъв случай да не напуска поста си за да потъне по-бързо ГЕРБ след като го вкарат в затвора...
124
1
 
2
 
! Отговори
DDD 67 преди 10 години
Ей, това ГЕРБ-ерастите сте долна пасмина, и това си е! Ако ще и по 10 висши да имате, ама простотията и селския ви манталитет си личат от километри! Ето за това не взимам такива като вас на работа! Един нормален коментар не прочетох! Само плюете и се оплаквате! Но положението няма да се оправи с протести, а с работа! Затова, вместо да висите по форумите, работете, мишоци!
123
2
 
0
 
! Отговори
INTELIG преди 10 години
До rument -ти БЕ инстRUMENT!!!!!
122
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Физкултурник и пожарникар? Ами, гейчо, без един ден трудов стаж ще се пенсионира като депутат! А този мазник на симката и още няколко като него показаха истинските си лица. Слуги на ***, незаконно забогатели и куп други провинения! Този, за да си спаси кожата, е готов да се продаде на дявола! За разцеплението, да, ама не!
121
0
 
8
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 10 години
МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК СТАРИТЕ ДРУЖКИ ДИКМЕ И МИРО-МЪРШАТА ЗВЪННАХА В ЕДНИ И СЪЩИ ДЕН??????????
120
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като слушам Миро ,оставам с убеждението,че ЦЦ ТРЯБВАЛО ДА ИЗДЕЙСТВА НА ВСЕКИ МИНИСТЪР СЪД.ЗАПОВЕД ЗА ПОДСЛУШВАНЕ!ТАКА ЩЕ ПРАВЯТ ПО-МАЛКО КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИ!МОЖЕ В ДРУГИ СТРАНИ ДА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО,НО ПРИ НАС Е В ИНТЕРЕС НА ХАЗНАТА И ДЪРЖАВАТА!КОЙТО НЕ ИСКА ДА ГО СЛУШАТ ДА НЕ СТАВА МИНИСТЪР!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛУШАНЕ И НА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ? НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ,НО ДЕМОКРАТИЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ ПЛАЩАТ ДА СА СВОБОДНИ,А НИЕ ИМАМЕ СВОБОДАТА ДА БЯГАМЕ ОТ БГ!МИРО Е ЮДА!
119
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
миро щом си дал на любовницата си -пиарката на министерството 2 милиона лева значи си имаш за теб поне 20 милиона.ще трябва да дадеш разумен отговор пред съда от къде ги събра.
118
0
 
15
 
! Отговори
ей преди 10 години
тоз нещо беше подсъдим за милиони ама като взе да приказва квото трябва и стана много добър и честен
117
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сталин е казал:"Кадрите решават всичко".Борисов се довери на такива "***" като Миро Найденов,вместо да сформира екипа си от хора,които не винаги са съгласни,могат да спорят,и които са верни първо на идеята,а после на човека.
116
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Миро ,какво се правиш на невинен!Ти си министръра на ГЕРБ който най- много се облажи от властта.Я си кажи какво правише в ловните полета на Е.ДИМИТРОВ?Колко от трофейте ти са законни /платил си за тях /?
115
0
 
9
 
! Отговори
rument преди 10 години
Еййй, а кой лижеше гъзъ на Бойко бре мишок...
114
9
 
0
 
! Отговори
Професор преди 10 години
До МиленаАйде другата година / като си на 25 г./ да завършиш и шестото си висше в Сорбоната
113
12
 
15
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Никога повече ГЕРБ! И аз не се смятам за необразована, нито пък за стара. Завърших второто си висше образование в СУ и съм на 24 г.! Работя, уча и т.н. И НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ!
112
19
 
19
 
! Отговори
майна преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ МИ!ЩОМ ВИДЯ ЦВЕТАНОВ ПО НОВИНИТЕ ПОЧВА ДА МИ СЕ ДРАЙФА!!!ВЯРВАМ НА ОРЕШАРСКИ,КОЛКОТО И ДА ГО ПЛЮЯТ!
111
16
 
20
 
! Отговори
фен преди 10 години
Да го духат всички последователи на Боко - Тиквата и Цвъко.Нядявам се всеки що годе нормален и самоуважаващ се българин е съгласен с това, да не го управляват повече *** "пожарникар и физкултурник".
110
7
 
26
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Миро е най-големия *** ! Долен, мръсен предател ! Който го срещне, да го заплюе в лицето !
109
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой накъде смята да се разцепва или не българския данъкоплатец не го интересува.Стига стени занимавали със себе си.
108
8
 
32
 
! Отговори
Танатос преди 10 години
Найденов Найденов.... и ти се оказа един смазан ***. Предателите никой не ги обича.
107
7
 
34
 
! Отговори
Sofia преди 10 години
Е това е най-големият *** който съм виждал. Предател до мозъка на костите си, селска хитра отвратителна муцуна, уникално *** изобщо изцяло покрива понятието "пълен ***".