Борисов съзря диктатура на "едни нагли хора"

"Ако сме в парламента ще стане лошо"
Обновена: 29 юни 2013 19:07 | 29 юни 2013 18:53,
678
Борисов съзря диктатура на "едни нагли хора"
Снимка: БТА

Сега е диктатура на едни изключително нагли хора, коментира пред Нова телевизия бившият премиер Бойко Борисов.

"Циркът е много тежък. Стоим отстрани, защото ако сме вътре, ще стане лошо. Мишо Михов така се вживя като шеф на Народното събрание, че все едно е спечелил изборите. За една седмица сътвориха толкова гафове, че извадиха хората на улицата", продължи той.

"Говореха, че съм бил диктатор, че съм имал контрол върху медиите, службите. Оказа се, че нямаме нито една медия, нито една служба, нито една репресивна структурата на държавата не е била под наш контрол", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

"Ние стоим отстрани по простата причина, че ако сме вътре, вие видяхте как направиха правителство, избраха председател на парламент, как смениха законите за ДАНС и на другия ден "Атака" казаха, че е станало с наше съгласие. Надали на симпатизантите на БСП им е приятно правителството да го реди ДПС и управлението им да се крепи на "Атака", заподозря Борисов и отново допълни, че предпочита ГЕРБ да стои извън парламента.

"ГЕРБ докато съм жив и здрав ще е силна, монолитна, здрава. ГЕРБ е моя партия. Аз съм я създал, утре ако трябва - друга ще създам", отсече той.

Според него Делян Пеевски е назначението на Ахмед Доган, а грехът си го носи лично Станишев.

По думите му два месеца след изборите управляващите само приказват и не са открили нито една далавера на ГЕРБ.

"Никакви следи не сме замитали", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Много ме ласкаят, че казват, че ние организираме протестите. Защото те са от умни, интелигентни хора", каза Борисов.

Той не пожела да даде квалификация на поведението на Волен Сидеров с протестиращите, с носенето на полицейската палка и на пистолета в парламента.

"За него говорят действията му, отношението му към журналистите", каза той.

Бившият премиер обяви, че Цветан Цветанов върши много добра работа в партията и се ползва с доверието му.

"Защо да се разделям с Цветанов, какво е направил? Не се меся на хората в личния живот, какво в едно семейство между зетъове, снахи и тъстове се случва не е моя работа. Аз много съм му се карал и за горнооряховските лекари и за Кърджали, където направиха тази операция. За да влезе в затвора трябва да докажат, че е виновен. Как да дам присъда, като не знам това истина ли е или не. Нямам съмнения в случая", отсече Борисов.

За това, че се говори, че се е "нагушил" с милиарди, Борисов отвърна: "Измишльотини. Завел съм дела, ще си ги осъдя и парите ще ги даря на детските домове. Делата вече си вървят. Дело след дело завеждам. Това, че ми петнят името да се занимавам с тях. Преслава се била возела. Аз не съм я виждал. Щял съм да ходя на концерт в Белград, ама няма да ходя. Това, което не си видял, не го говори. Толкоз!", заключи той.

Попитан какво според него ще стане занапред в държавата, Борисов каза: "Дано тези хора се вразумят, дано се намери формула, в която да има представителност на цялото общество, за да се вярва на правителство, каквото и правителство да дойде. Това е огромен урок за всички политици и за мен също много тежък урок", завърши Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


678
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
503
11
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
Тикво, народът ще ви повярва, когато всички вие вкупом дето ни управлявахте тези 23 г се съгласите на пълна ревизия на имоти и сметки и останете само на депутатска заплата съобразена с нивото на бедността до която ни докарахте.Излезте от всички бордове, сдружения, комисии и др цукала, откъдето точите народни пари,върнете ги за да се подобрят училищата, болниците, старческите домове,вдигнат се пенсиите и заплатите, майчинските за възраждане на предприятията и почивните бази.....
502
11
 
11
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
ГЕРБ не са никаква алтернатива. Те ни ограбваха през четирите си години на управление, в името на "финансовата стабилност" с която толкова се гордеят, и в Европа дори ни дадоха за пример. Докато тук хора умират от глад, защото минималните им заплати и ниските им пенсии не им стигат за хляб, защото не им остават такива след като платят всичките си сметки за ток, парно, вода и т.н. Не забравяйте за какво излязоха на протест хората през февруари. Не забравяйте за хората, които се самозапалиха.
501
18
 
10
 
! Отговори
B_Georgieva преди 10 години
Волен е истинският народен представител само той поиска сметка на всичките нагли глави, които ни управляват вече 20 години и не спряха с кражбите!Волен е нападан всеки ден, точно защото се опълчи на всички, които са виновни!Никой не би искал да му бъде враг, защото ще го изобличи и ще го гони докрай!Борисов си плаща на медиите и на други депутати от други партии, за да го плюят, точно защото е обещал да работи за нас гражданите и го прави, като им разкрива схемите!
500
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов смачка комунистите много яко и затова сега те го плюят така яростно... Много ги е страх от него
499
2
 
9
 
! Отговори
dragon преди 10 години
Zashto si mislq chi ima edin i sasht chovek koito se si pishe se edno isashto neshto.Kakto vinagi e komunische
498
15
 
36
 
! Отговори
Диди преди 10 години
Факт е, че в говоренето му има много първо лице ед. число, но според мен това не е лошо. Като говори така значи че отговорността е негова.На мен ми писна само да шикалкавят сегашните управляващи и де не отговарят на нито един въпрос ясно и конкретно. Станишев така е овладял празните приказки,че като започне да говори и вече сменям програмата.
497
24
 
33
 
! Отговори
REALIST преди 10 години
СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА Е МАФИЯТА , ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНУВАНО И ВСИЧКИ НИЕ ВЛЯЗОХМЕ В ТЕХНИЯ КАПАН....СЕГА ЩЕ НИ ВЪРНАТ 20 ГОДИНИ НАЗАД ...ВОЙКО БОРИСОВ ЧЕСТО РЕЖЕШЕ ЛЕНТИЧКИ, ЗАЩОТО ТОЙ НАПРАВИ МНОГО ЗА ТЕЗИ 3,5 ГОДИНИ. СТРОЕШЕ МАКАР И В КРИЗА, ПРАВЕШЕ ГО ЗА ВСИЧКИ НАС ,ЗА БЬЛГАРИЯ....НО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА НОЖИЦА, ТЕ ГЛЕДАТ САМО СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ,ЩЕ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА НАРОДА С НЕЩО ДРЕБНО ,ЗА ДА ИМА ЩО ГОДЕ СПОКОЙСТВИЕ И ЩЕ НИ ГРАБЯТ ОТВСЯКЪДЕ..
496
29
 
46
 
! Отговори
Лала преди 10 години
На мене Борисов ми е симпатичен! Аз му вярвам!
495
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,То бива наглост,но това е прекалено.Защо не си мълчи и да остави други да съдят за делата му.А колко пари е натрупал си знае само той.Но явно не са му достатъчни щом още ламти за власт.Каква я мислехме,когато се появи в политиката,каква излезе.
494
30
 
19
 
! Отговори
bai Dragoi преди 10 години
Ами те наглите ги изгонихме от властта още февруари
493
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
А, зимата протестираха простаците, нали?! Зимата се поставиха много по-смислени искания от сега много повече, а се опитва да изкарат хората прости и че всичко било заради тока, тока беше капката, която преля чашата...
492
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
че от него по-ногли не е ималотой направо счупи нагломерашубеливата мутра
491
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАГЛЕЦ КАЗВА "ДРЪЖТЕ НАГЛЕЦА"!!!
490
31
 
29
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
ТЬПА МУТРА!!! ТИ СИ ПРЕСТЬПНИК
489
29
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-големият диктатор и фашист в държавата да говори за диктатура. По време на неговото управление 4 г. не се съобразяваше с никой. Ръководеше държавата като собствена фирма. Непрекъснато говореше в първо лице, единствено число /аз назначих, аз избрах, аз направих и т. н./. Сякаш единствено той правеше нещо в България.
488
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунисти напред врагът е открит. Жалък и смешен народ.
487
24
 
24
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Последният Спасител - бившият премиер Бойко Борисов - беше разпънат на кръст, а чудото на възкресението така и не се случи. Гласуването потвърди онова, което си знаехме и преди вота: че Герб нямат нито програма, нито визия за това как да изведат страната от кризата и как да помогнат на сънародниците си да се избавят от отчаянието
486
30
 
27
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Очакваме продължение: Боко ще раздава автографи в Затвора
485
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
калинчо
484
9
 
23
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До АнонимниятЗарежи го Бойко, нали бил труп и ГЕРБ се разпада.Коментирай престъпленията на руската агентура и съюзът Атака/ДПС.Отивате към 3/5/8 ...в проценти.