Всеки подслушвач - с тефтерче с телефони

Служители на СДОТО са слухтели незаконно
Обновена: 5 авг 2013 08:21 | 5 авг 2013 07:38, Петя Славова
24
Всеки подслушвач - с тефтерче с телефони
Снимка: Булфото

Подслушвачите от Специализираната дирекция "Оперативни технически операции" (СДОТО) са имали тефтерчета с телефонни номера на хора, чиито разговори е трябвало да прихващат с мобилната техника, монтирана в автомобили, наричани кечъри.

Още по темата

Разследващите са открили няколко такива тефтерчета и в момента проверяват дали за номерата вътре има разрешение от съдия да бъдат подслушвани, научи "Труд" от източници в прокуратурата.

По неофициална информация за част от телефонните номера в тефтерчетата няма съдебни разрешения. Всеки служител на СДОТО, ангажиран с работа в кечърите, е трябвало да носи такова тефтерче.

Така се потвърждава тезата на обвинението, че служители на СДОТО са слухтели и незаконно. По чия заповед или по чия инициатива, прокурорите още събират доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей това в България е модерна работа, то са едни тетрадки едни тефтери, страшна работа. Тия *** бивши и настоящи тикви от ДС, не се научиха да ползват компютър и това е :), една слушалка само им дай да слухтят. ***...
19
1
 
6
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Те затова са луднали на тема оставка, защото тепърва ще им изкарват кирливите ризи наяве!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай на простия власт и му гледай акъла!
17
0
 
18
 
! Отговори
кака преди 10 години
ТОВА ГО ЗНАЕМ ОТ 4 Г И БЕЗ ПРОКУРАТУРА......ВСЕКИ ЗАМЕСЕН ШЕФ ТРЯБВАДА ГО ОТНЕСЕ,А НЕ САМО РЕДОВИТЕ" УШИ"
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами то беше всичко ясно още от самото начало! Стуй четене на СРС-та от Парламентарната трибуна,флашки със записите на Танов,Борисов,Фидосова какво друго може да се мисли и очаква!?Цецо Ухото се е влюбил до толкова в тия подслушвания,че сигурно и сам себе си е подслушвал!
15
13
 
17
 
! Отговори
6 преди 10 години
А каменни плочи с издълбани номера не са ли открили. Явно много дълбоко са ги заровили. Цацаров да извика Пеевски и *** да копат докато е време, че идат избори и край.
14
12
 
32
 
! Отговори
Герберска простотия преди 10 години
Не стига, че са в л***йната до шия, ами са си записвали. Явно са си мислели, че са недосегаеми. Е да овладяха цялата държава, съдебната суистема, президентство, полиция, парламент. медии и печатници на фалшиви бюлетини. ДА, АМА НЕ, както казваше един дърт патладжанено син седесар. Е той също мислеше СДС за вечно....
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До smehurko:))))))))))А те и живите са кажи-речи умрели!
12
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе аре стига с тези тефтерчета ве, аман от кьорфишеци за ***.цацата да не се покрива,а да направи една зрелищна пресконференция до къде стигна разследването на бюлетините и излязоха ли най-накрая експертизите за трития с отверка хардиск?
11
1
 
37
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Вече не са модерни флашките. Модерни са тефтерчетата.Алилуя!
10
23
 
33
 
! Отговори
s преди 10 години
Е, такова нещо е очевидно и без "официална" информация. Циркова държава, благодарение на цирковата мутрофашистка трупа ГЕРБ!
9
0
 
7
 
! Отговори
6 преди 10 години
До АудиоМенИма и ***.
8
0
 
12
 
! Отговори
111 преди 10 години
Kraino vreme e da podnovime dogovorite s operatorite za tova . Kogato te potslushvat bez tvoeto znaenie da se globqva operatora i toq koito go e iskal da vliza v zatvora za 6 meseca
7
6
 
34
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Като ви е неофициална информацията, питам как се потвърждава тезата? Ама майната му, новина да има.
6
4
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
записи , тефтерчета ... бас държа че следващата голяма новина ще за "снимков или видео материал" с неприлично съдържание.
5
18
 
19
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
До АнонименТова че ти имаш тефтерче правили Директора ти или Кмета на общината подсъдим .След като ти работиш там.Много си жалък анонимко :)))))))))))))))))) така и спечелихте изборите с 800.000мъртви души.Така и сред тез над 340.000 събрани подписа има над 300.000 мъртви души:))))))))))
4
25
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РАЗСЛЕВАЩИТЕ ОТКРИХА В ДОМА НА ЕДИН ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ ТЕФТЕР С ЖЪЛТИ СТРАНИЦИ. ТАМ ИМА ХИЛЯДИ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА И МАЙ НЯМА НИТО ЕДНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТЯХ. НА КОРИЦАТА МУ ЗАГАДЪЧНО ПИШЕ "ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ". - ПРОСТОТИИТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ КРАЙ НЯМАТ. КВО СТАНА С БЮЛЕТИНИТЕ БЕ? МАЙ НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А Е БИЛО ПРОСТО ФОРМА НА АГИТАЦИЯ, А? КВО СТАНА С ПРОСЛОВУТАТА ЕКСПЕРТИЗА НА ЗАПИСАНИ ГЛАСОВЕ? НЯМА ТАКИВА! ИМА САМО КЬОРФИШЕЦИ И ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НА НЕКАДЪРНИТЕ ПРОКУРОРИ И ЖУРНАЛИСТИ!
3
1
 
64
 
! Отговори
Гнусно преди 10 години
Гнусна държавица, жалка работа. Ние се бъхтаме всеки ден, всеки час до гроб, а те мръсниците си правят игрите и живеят на наш гръб. Господ да ги накаже и избирателя да ги забрави.............
2
45
 
38
 
! Отговори
АудиоМен преди 10 години
Абе тази история с тефтерчетата май е много нагласена... Много тефтерчета станаха...Хората не са ***!
1
23
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами естествено, къде е сега Цветанов да си каже, на морето, а?