Сидеров не може повече да шикалкави!

Борисов зове "Атака" да не влиза в НС за актуализацията на бюджета
301
Сидеров не може повече да шикалкави!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че председателят на „Атака“ Волен Сидеров може да покаже, че не подкрепя БСП и ДПС при новото обсъждане на актуализацията на бюджета в НС.

„Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влезе в парламента на гласуването“, каза Борисов пред журналисти в Якоруда. По думите му по този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета. „Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ”, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата, смята Борисов.

Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета. „Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според него президентът е постъпил много държавнически и отговорно, налагайки частично вето на актуализацията на бюджета.

„Аз никога не съм се месил в работата на президентската институция. Старая се дори да не изкажа похвала, че Росен Плевнелиев върна бюджета, защото веднага ще го атакуват на политическа основа”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 10 години
Сидераст.Ваканцува с нашите пари в Анталия.
190
0
 
2
 
! Отговори
до 281 преди 10 години
Явно коментара ти бърка в г88а на много червени кхмери. Гледам ко ти щракат минуси.Но си напълно прав.
189
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм от Герб,но в случая Борисов е прав.Дано всъщност да доживея времето ,когато няма да има БСП,ДПС,Атака и ГЕРБ.....вече съм на 50...В Парламента на България депутатите трябва да са млади хора неповредени от комунистическо-мутренската олигархия.Бог да пази България и целокупния български народ!На протест до като ги изметем всички гадини предатели алчни!
188
6
 
7
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Бойко:българина е злобен и мързеливБойко никога не е виновен за нищо. Той знае винаги дори това, което не знае.
187
3
 
6
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
До МалинаОбама - президентът на държавата - световен жандарм,похвали бб министър-председател на държавата с най изявлени мутри или както се казва : ХАЛВАДЖИЯ ЗА БОЗАДЖИЯ !!!
186
5
 
11
 
! Отговори
Райтан преди 10 години
В.Сидеров няма да тръгне срещу собствения си интерес. Никога до сега партията му не е имала толкова представители в НС. При нови избори този резултат ще остане в историята. Днес БСП и ДПС коленичат пред него...това също в бъдеще едва ли ще се повтори.Егото му е поласкано, а той е славолюбив.Считам ,че Б.Борисов не бива да се принизява споменавайки някаква зависимост на ГЕРБ (за присъствие или излизане от парламента) от поведението на АТАКА .
185
15
 
12
 
! Отговори
Малина преди 10 години
Убедена съм, че бившият министър председател Бойко Борисов със старият кабинет е най добрата алтернатива в момента, защото по негово време липсваха събития аналогични на тези през последните няколко месеца. Нека обърнем внимание че ненапразно беше заслужено отличен и почетен от не кой да е а лично от американския президент Барак Обама за приноса му към световната политика като бе призван за високоефективен световен лидер. Моля запомнете това (най вече господата комунисти, които могат да сънуват само признание от такава величина ). Кой български политик може да се похвали с такова признание о
184
11
 
15
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
Сидеров , който беше провъзгласен за АГА от Турския султан пак ще предаде родината си. Той за това е там , за да прави сврики на турския султан ...нещо което винаги е правил още от оно време... разбира се и да подкрепя масовите убийци и терористи от БКП! ама този път и той изяде дядовия ...толкова се изложи , че загуби поне 50% от електората си ! Атака от началото си е била винаги предателска, псевдо патриотични организация целяща унищожението на България и нейното ограбване от убийците на деца!
183
6
 
7
 
! Отговори
abv... преди 10 години
TOZI OTDAVNA PLA4E ZA RAIRAN KOSTJUM !
182
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И защо да го прави.Толкова тъпо , че чак глупаво. Руга,Сидеров , руга Костов , руга Кунева , а сега-помагйте. И за какво ?Неговат партия и той вече стават само за патерица на Реформаторския блок.Май му е време , да го разбере.
181
0
 
1
 
! Отговори
WRC преди 10 години
До bulemandaДА ВСИЧКИ В ЦАРЕВ БРОД
180
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко Тиквов СИКов Мутренски!
179
13
 
24
 
! Отговори
Валю преди 10 години
Честит шекер байрям Волене.
178
15
 
18
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Сидеров кадето духне вятъра там е и той хахахахахаах ама те овцете му вярват
177
6
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
простако,освен да се занимаваш с интриги друго нищо не можеш,махай се от парламента царвул тъкъв.
176
4
 
11
 
! Отговори
И какво... преди 10 години
...ако Сидера не си вкарал...групата, Боко щял да си извади...ГЕРБ-а! Голямо уважение към депутатството, няма що. Ирландската пастирка да му мисли...Нещо липсват кандидати с десни наклонности за новата порно лента на "Банкя пикчърс". Кунка имала други ангажименти... А Продуцентинът предлага такъв сосен сценарий..."Дълбоко гърло-2"
175
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ненормалник тръби,че трябва парламента да се свика спешно заради ветото на бюджета и същевременно призовава за напускане на пленарната зала.Ами като е толкова ербаб да напусне той и да иска Сидеров да го последва,ама не му отърва и иска пак да е зад гърба на други.И как не го е срам да го охраняват държавни охранители и то от народната любов.Прахосник.
174
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки коментира в своя полза ББ два месеца не се вясна в НС а сега се е разбързал и ще ги свиква спешно.Народа не е вече наивен няма да ви се върже а ще ви помете всички на следващия вот.Нито вие нито реформаторите ти ще останете.Стига сте лъгали този народ.Ако подкрепям протеста то е за да помете цялата полит. клика.
173
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя наглец Боко съсипа България, а сега продължава да нахалства и да пречи на възстановяването и. Вместо да се скрие някъде и да не се показва, защото с жалкото си управление доказа, че не го бива за тази работа, той се натрапва на всички всеки ден!Това, че е влюбен в себе си не означава, че трябва да му търпим изцепките.Оставете го да си говори обичайните глупости и не ни занимавайте с това, което е казал или не е казал.
172
16
 
30
 
! Отговори
гост преди 10 години
Нещата ще се успокоят когато ТИКВАТА и Цвъко влязат в затвора.