Станишев да спре да се мери с Борисов, инак идва нов "месия"

Нидал Алгафари зове БСП да помогне за създаването на новото дясно
Обновена: 27 авг 2013 14:00 | 27 авг 2013 10:34,
126
Станишев да спре да се мери с Борисов, инак идва нов "месия"
Усмивките - рядкост в отношенията на Борисов със Станишев. Снимка: архив, Булфото

Политическият PR Нидал Алгафари, който години наред градеше стратегията на БСП за изборите, призова лидерът на столетницата Сергей Станишев да спре битката с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Цялостното отношение на БСП към ГЕРБ е погрешно изначално, защото хората, близки до председателя на Българската социалистическа партия, му внушиха, че той трябва да води някаква лична битка с Бойко Борисов, който е лидер на лидерска партия, докато Сергей Станишев забрави, че той не е лидер на лидерска партия, а на колектив. Тази битка ни докара до там, че да си мерим някои неща по начин, който няма нищо общо с политиката", категоричен бе Алгафари пред "Фокус".

По думите му лидерът на БСП иска властта на всяка цена и затова не иска да има избори на всяка цена.

Според него големият конфликт в червената партия е този, че много отдавна буквата "С" в абревиатурата на Българската социалистическа партия е изчерпана от всякакво значение.

"Това са едни приказки, в които се говори, че ние сме леви, че ние сме социални и сме социалисти, а де факто провеждаме най-дясната политика, търсим социално слабите слоеве само когато трябва да ни избират", настоя Алгафари.

Той определи присъствието на големи бизнесмени в левицата като един от абсурдите.

"Те нямат език, на който да говорят с тези, които трябва да ги избират. Много е трудно човек, на когото обувките примерно струват към 5000 лева, да разговаря с хора, които живеят със 150 лева", отсече PR-ът.

По думите му трябва по нов начин да се подбират ръководителите в партията, по нов начин да се подбират кандидатите за народни представители, министри и т.н., да се стъпи на някакви принципи, а не на семейна или приятелска основа.

Нидал Алгафари смята още, че левицата трябва да помогне с всичко, което може, за да се създаде силна дясна партия или десен фронт.

"Когато има силно дясно, ще има и силно ляво, за да има баланс. А когато дясното е разпиляно, ще бъде разпиляно и лявото. Тогава вече ще излизат "месии" и такива, които идват да ни оправят за няколко дни", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поглед звяркъмгей!
111
1
 
1
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Ха така!Алгафари зове БСП да създаде новото дясно!Прав е човека!БСП що десни партии създаде никои друг няма такъв опит в България!Предлагам начело да застане създадения от БСП и агент Гоце нов "демократичен герой" Михаил Константинов!
110
0
 
0
 
! Отговори
Виктори преди 10 години
До АнонименИ да се намери, ще бъде смачкан и заврян обратно в казана на секундата ! Форумите ще бъдат първи.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
23г все едни и същи муцуни.Така ли, не се намери един българин който не го блазнят парите ,личното благоденствие и да поработи в името на България!
108
1
 
12
 
! Отговори
Оставка преди 10 години
Гаден Съсил лаком за кокала и мръвката!!!Целият му електорат е само от дъртаци болни,промити и фенове на Бкп!!!Жалък Плъх!!!
107
3
 
6
 
! Отговори
баба паца преди 10 години
долу ръцете от сергейчо.той ми намали тока с едно левче и сега си живея царски
106
1
 
7
 
! Отговори
zarenkov преди 10 години
"Нидал Алгафари смята още, че левицата трябва да помогне с всичко, което може, за да се създаде силна дясна партия или десен фронт." Че тоя Ал Га Фархи, къде видя ляво та иска да създава и дясно. Престъпната групировка от дс и ояли се наследници на бкп вече помагна за създаване за дясно, национално, център и какво ли не още извратено политическо пространство. До колкото е известно Ал Га Фархи е ревностен помощник на тая мафия, а сега акъл дава на жертвите. Тия нямат грам срам, много са нагли.
105
6
 
23
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Вижте какво е съотношението между привържениците на ГЕРБ и комуназите дори и в тези червени сайтове! Аз лично нямам познати, които да гласуват за Станишев! Освен дядо ми! Но аз с *** и социално слаби лузъри не контактувам!
104
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Д-р Бойко Борисов е мъж, успял на няколко поприща, докато Станишев е един кабинетен съсел.
103
37
 
6
 
! Отговори
Boss преди 10 години
Алгафари , Алгафари , къде ти е логиката , на каква основа са ти изводите?Нещо май не схващаш за какво иде реч !1. Станишев не се мери с бат ти Бойко , защото знае че мутра и европейски политик са несъизмерими !2.Виж Бойко Борисов непрекъснато се сравнява и се оправдава със Станишев , даже му приписва думи , какво би казал , какво би направил!Целта му е елементарна , на елементарен човек и на която въдица се ловят елементарни специалисти/какъвто изглежда се оказваш и ти/А за БСП не се опасявай
102
4
 
33
 
! Отговори
Помнещ преди 10 години
Какво е това сравнение? Б.Борисов никога не може да напише дипломна работа на тема:'Униформите на съветската армия и символите по пагоните на шинелите"Това може да сътвори само УМ,като С.Станишев и да се дипломира ,като степендиант на СССР.
101
6
 
29
 
! Отговори
радост преди 10 години
Браво на Алгафари-той изрази мнението на интелигентния българин,каквито са повечето от нашите сънародници
100
2
 
3
 
! Отговори
PR Sepecialist преди 10 години
Абе тоя Алгафари да поиска съвет от мен. Омръзна ми да обучавам разни "новобранци". Батето Бойко също се довери на подобни и те му спретнана хубав купон :D
99
36
 
9
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
С Тиквеника никой не може да се мери , защото с кръгла нула , каквото и да сравняваш , е все нула .....
98
1
 
11
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Според Маркс социалистически производствени отношения по еволюционен път ще се зародят в държави с развити производителни сили - Англия,Германия.Ленин сбърква,като го "оборва" със средновековна Русия и ето до къде стигна социализмът!!! Излиза,че за да се бори за социализъм в България /след 100 години/,БСП трябва да развива и усъвършенства капитализма.Звучи парадоксално,но кое в държавата ни не е парадокс?!
97
2
 
38
 
! Отговори
към той преди 10 години
В твоя подкрепа. Станишев май живее само за да опонира на Борисов, това май е смисъла на живота му.
96
13
 
40
 
! Отговори
той преди 10 години
Браво на АЛГАФАРИ, много точна преценка. Серго е един болен човек, но с болеста си вече нанесе страшно много беди на България. Съжалявам го, така си го манипулират околните му, че неговото АЗ отдавна се е изгубило.
95
6
 
33
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
И още нещо - Разбира се че партията на Борисов няма от какво да се притеснява,дори сега е момента да им покаже на всички "реформирали се" и всевъзможни спасители като миро мършата и бареков..Дори да кръсти партията си на някое фолк парче - пак ще е първи,за ужас на ГЕРБ -2,3,4..Баста,Краста,Смех за гражданите и шамара на слави бинев!
94
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
93
10
 
56
 
! Отговори
Независим преди 10 години
Фондация "Конрад Аденауер" за правителството на Орешарски: "Минимално доверие, съмнителни решения в личен интерес" МНОГО ИСТИНА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ!