Нешка Робева и Деси Добрева заедно с Бареков в нов проект

“България без цензура” не е политически, уверява журналистът
Обновена: 11 сеп 2013 15:05 | 11 сеп 2013 14:54, Камелия Цветанова
70
Нешка Робева и Деси Добрева заедно с Бареков в нов проект
Снимка: TV7

От 16 септември тръгва проектът “България без цензура”, който обаче не е политически, а граждански и социален, увери основателят му журналистът Николай Бареков. 

Заедно с него са Нешка Робева, Деси Добрева и Къци Вапцаров.

Предаването ще се излъчва на живо в ефира на TV7 и на запис в NEWS7. Различното в него ще бъде интегрираната богата музикална и културна програма. Първото предаване ще бъде излъчено от Смолян“.

“Приветствам проекта, защото смятам, че е необходим на България“, каза Нешка Робева.

Бареков обеща, че юристи на предаването ще са на разположение на хората, които имат нужда от съветите им в 20-те града, които ще обиколи предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
19
 
6
 
! Отговори
aleks преди 10 години
Много хубав екип е събрал, дано просперира!
38
2
 
3
 
! Отговори
Хх преди 10 години
До stariadubСтягай багажа и дим да те няма, че и без това от такива като тебе няма файда!
37
4
 
10
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
И какво ще няправи поердната партийка за България, дъртата комунистка, Бареков -***, защо го правите, трябва да има нещо , пари ли какво, промиване на мозъзи, кажете бе жалки ***....*** и скапана държава повръща ми се от вас
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заедно с него са Нешка Робева, Деси Добрева и Къци Вапцаров.Боже, Боже ..... все общественици от класа :)Явно изборите наближават и се вземат мерки за тотално промиване на мозъци.
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събрали се все едни и същи банални муцуни все жадни за внимание и търсят повод да ни досаждат!НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ!
34
3
 
23
 
! Отговори
ЛЯВ преди 10 години
не мога да повярвам че Нешка Робева може да седне до Бареков (бюлетините в Костинброд, Пеевски...)... смятах я за малкото принципни леви хора. СЪЖАЛЯВАМ
33
3
 
30
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Аз отдавна съм сложил TV7 на дъното на програмите, за да не преминавам дори случайно през нея, а сайтовете на Бърека и Тюфлека са ми в блок-листата, за да не ги кликна без да искам от гугъла и това няма да се промени никога.На Кошлука отдавна съм загубил вяра и мнението му не ме интересува, а Деси Добрева и Нешка Робева ги уважавам като като професионалисти, но мнението има за политика и демокрация също не е авторитетно за мен.Като цяло това е един "проект" или тюрлю-гювеч, който със сигурност ще пропусна и няма да съжалявам за това!
32
4
 
17
 
! Отговори
yani преди 10 години
Язък само , че тоя *** завлича свесни хора ,които му се вързваткато шаранчета.
31
2
 
14
 
! Отговори
... преди 10 години
Не знам как са я принудили Нешка да се хване на това хоро. Сигурен съм, че сама няма да се цапа с това *** Бареков...
30
5
 
18
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Тая простакела Добрева не беше ли от Герб? Помните ли как врещеше истерично по ТВ, че не й дали майчинство, пък тя не си беше подала декларация за осигуровките ?Селска простачка, също като Бареков.А Нешка май изперка с възраста.
29
3
 
18
 
! Отговори
плес-по-челото преди 10 години
тия дами не ги ли е срам така да се излагат, все едно досега са били на друга планета и не са му видели на тоя циркаджилъците и простотиите. какво ще правят? нешка ще тренира гъвкавостта на петното, а деси ще му попява на ушенце? ужас!
28
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Нешка Робева е ясно защо се хваща с Барека, тя си е комунистка, но не мога да разбера защо Деси му се хваща на въдицата. Има глас толкова ли не може да си изкарва хляба с пеене а се хваща с тоя.Бареков е всичко друго но не и журналист. Изпълнява поръчки на определени политически кръгове в БГ.
27
2
 
12
 
! Отговори
Димитър Петров преди 10 години
Отговора защо излизат тези *** на сцената както и истината за 24-годишния преход се съдържат в откритото писмо на Едвин Сугарев до президента ! Прочетете го внимателно и го осмислете ! dnevnik.bg/analizi/2013/09/03/2133880_otkrito_pismo_na_edvin_sugarev_da_se_oburnem_s_gniav/
26
1
 
3
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 10 години
До КирилIskate promqna neshto po razlichno,ili i takiwa kato teb ne znaqt kakvo iskat.Za bulgarina vinagi kosmosat e kriv ...koito i da doyde vse s kusuri
25
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за Кошлуков ,че се хваща с най големия П О М И Я Р...
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kalinsamстрашни смешки смешни страшки(както го е казал поета)
23
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно, кой *** би се хванал да прави общ проект със сълно компрометирана личност като Барека и защо. Трябва или много да ми плащат, или да ме изнудват и задължително трябва да съм много *** за да направя нещо такова. Защото да си в съдружие с Барека си е политическо самоубийство - не може да играеш с безморални *** и да не си безморален, *** или и двете. Честито на печелившите ;)
22
0
 
3
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
we shall see какво ще излезе от цялата тая работа, като гледам на колко места я разтикаха тази новина няма да ни убегне ни еедна подробност!
21
4
 
34
 
! Отговори
aaa преди 10 години
Бас държа че още първото предаване ще спомене Бойко..... Е не политически, ами ей тъй културно.
20
5
 
31
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Ето я новата измамна машина в България, още не появила се и *** колкото искаш вече са се появили зад нея. Този народ все повече доказва,че е *** и си заслужава помията която сърба. Най-големият измамник от 11.05.2013 г. ще се пробва отново да измами всички простаци и *** в България и вече е успял преди да се опита отново. Племето българско не заслужава да живее добре и Бог знае това.