Новият вот: ГЕРБ атакува "културата" на управляващите

Борисов: Културно-историческият туризъм е нужен за икономиката ни
Обновена: 16 окт 2013 15:34 | 16 окт 2013 14:52,
129
Новият вот: ГЕРБ атакува "културата" на управляващите
Борисов откри най-новата детска ясла в Пловдив "Приказка. Снимка: БТА

Третият вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски ще бъде за провал в областта на културата, обяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това е нещо, което е абсолютно задължително и необходимо за икономиката – културно-исторически туризъм, музеи, археология, мотивира се Борисов.

Това донася не само слава за България, а и приходи за държавата. Всеки посетител е билетче, изчисли бившият премиер.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в петък ще бъде внесен трети вот на недоверие. Това стана още по време на разискванията по втория вот, който ще бъде гласуван утре в 13.20 часа.

В Пловдив Борисов се оплака, че сегашните управляващите не искат да открият т. нар. "Български Лувър", тъй като „сме го правили ние“. 

Още по темата
„Хиляди експоната от картини стоят в мазето на хранилището. Правителството не иска да върже един трафопост, за да не бъде открит този уникален музей, отбеляза Борисов.

Според него правителството ще провали голяма част от проектите. Смея да твърдя, че приходните им агенции работят със спад от 30 процента и в края на годината това ще стане доказан факт, каза Борисов.

Според него тогава кабинетът ще актуализира бюджета или ще тегли нови заеми, "защото няма как при спад в
приходите ти да обещаваш на майки и пенсионери допълнителни пари". Ако тръгнат да взимат заеми, това ще събори борда, а от там нататък няма оправяне на държавата, допълни лидерът на опозицията.

Това, което знам от това, което е казал нашият лидер в Пловдив, смятам, че е удачно вотът да бъде за култура, заяви  и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него има проблем с делегираните бюджети на театрите.

Той отново припомни, че цялостен вот не се внася, за да не се осигури комфорт на кабинета за цели шест месеца.
Цветанов обясни още, че не се знае в какъв срок ще бъдат внасяни вотовете, но оставка на кабинета ще бъде искана за всяка сфера.

Не бих казал всяка седмица. За всеки един вот трябва да има съответните аргументи. Мисля, че днес стана добър дебат, заяви Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
3
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
ГЕРБ умира! Ще му трябваимитация "живот" !Като няма що да сториимитира вот след вот!
118
0
 
7
 
! Отговори
Мира преди 10 години
До АнонименАко си съгласен- прочети отговора ми. Не съм привърженик на комунистите. Гласувала съм за Бойко Борисов, за кмет на София. И...много се разочаровах. Благодарение на неговото управление бизнес граден с много труд, любов, работа и постоянство фалира. Принудихме се да започнем отначало на средна възраст, в чужда държава.И... разочарованието е още по- голямо, защото навсякъде където показваш качества и желание за работа- успяваш. Боли ни, че ни изгониха от Родината,а в чужбина ни приеха.
117
0
 
7
 
! Отговори
Мира преди 10 години
Незнам няма ли кой да спре глупостите на този ***. Тези вотове ги внасят за провал, какъв провал за няколко месеца. А по време на тяхното управление... провалите бяха всеки ден. Хората обедняха. Даже фалираха. Сега продължава да се прави на шут. Сегашното правителство не е най- доброто, но какво ще стане ако точно в този момент на политическа и икономическа криза България остане без правителство. Няколко месеца, държавата няма да работи и нищо пак няма да е промени. А ще влоши.
116
0
 
6
 
! Отговори
Той преди 10 години
С нетърпение чакам вот на недоверие за здравеопазването:)! Не знам що го бават?! Хем всички ние да разберем, къде отиде резрва на Касата и кой прахоса парите на хората:)
115
1
 
8
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Нека защитим чалгата и магитралите богатството на Бойко!!!!!Ако има избори ще гласува, за зелни *** но не и за Крадците от ГРОБ
114
13
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ ЗАВИНАГИ преди 10 години
ЗНАЕМ ЧЕ МНОГО ВИ Е НЕПРИЯТНО,НО ГЕРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ,А ВСИЧКИ ВИЕ ИЗЛИВАЩИ ПОМИЯ СРЕЩУ ГЕРБ ЩЕ СЕ НАВРЕТЕ В ДУПКИТЕ,ОТ КОИТО НЕ БИВАШЕ ДА ИЗПЪЛЗЯВАТЕ.НО ЩЕ ИМАТЕ КЪСМЕТ ЗАЩОТО БОЙКО НЕ Е ЗЛОБЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН КАТО СТАНИШЕВ,ДОГАН И МЕСТАН.
113
0
 
4
 
! Отговори
78 elitsa преди 10 години
Съкровищата на страната ни и тяхната непреходна значимост трябва да бъдат достояние на всички,които са с вътрешната необходимост да наситят сетивата си с уникалността и неоценимото богатство на нашите предци. Всяко осмислено културно-историческо творение внася голям потенциал и българско самочувсствие за мъдростта и балансираната хармония до която се докосва ценителя на такива творения.
112
1
 
10
 
! Отговори
MaTPoca преди 10 години
"Това, което знам от това, което е казал нашият лидер в Пловдив, смятам, че е удачно вотът да бъде за култура, заяви и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов"Титанична мисъл и брилянтен изказ...
111
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По - некултурно и явно крадене от това на БСП направи само Костов навремето. Но той е интелигентен и задмина в много отношения учителите си от БКП. Та като говорим за култура и финес, нека не забравяме най - новата история на България. Най - интелигентно говорещият и изглеждащ човек, когото съм виждал беше рецидивист измамник със средно образование. Червените са рецидивисти вишисти и на простите хора им изглеждат мноого умни, културни и интелигентни ;) Щом такива си ги харесвате, ваши са аи ;)
110
4
 
23
 
! Отговори
интелигентна тиква преди 10 години
Те от ГЕРБ понеже са много културни, образовани и интелигентни та им е позната материята, затова се захващат с културата! Пълни ***!
109
4
 
18
 
! Отговори
до 117 преди 10 години
ако ми паднеш *** герберуго ще ти се изплюя в мутрата ,а тиквата като какъв ходи в пловдив да открива градинки ,като какъв-като мутра,тия гъски дето се хилят до него що не кажат какви мижави заплати взимат,що не го хванаха за топките та да вие като псе,а ти 117 що не кажеш как цв.бориславова сече в родопите,как изкупи огромните хладилници на кея в бургас,а тоя демагог ще ми иска вотове ,да *** герберска *** начело с комунистическата внучка павлова,ей дядо и беше кротък човек,а това чуче
108
22
 
8
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
до 115:от как свят светува хората и нациите са се ръководили от ЛИДЕРИ.Борисов е ЛИДЕР и хората го уважават,защото застава с името си след всичко,което прави.съселов и сие са шматки и долни крадци,които търсят общата отговорност/аферата с кохегерските парички/,демек никой не е отговорен за КРАЖБАТА.нама бъдеще за подобни индивиди.някой ден ще се чудят,къде да се скрият от истинските държавници и от народната любов.няма начин.събудихме се.
107
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** тука си пишат и си цъкат плюсове.......нали е техен сайта...
106
6
 
15
 
! Отговори
Николова преди 10 години
ГЕРБ не е опозиционна партия. Това са група лица, регистрирани по Закона за партиите, с ясни бизнес и лобистки интереси. Те ще обслужат създателите си и след лицата ще бъдат прехвърлени в други формати - тези, които са в обращение или ще трябва да се пренасочат. Във времето партията ще се разпадне, тъй като не могат да формулират идея или кауза, която да ги обедини
105
3
 
18
 
! Отговори
ВАСИЛ преди 10 години
ГЕРБ трябва да да преосмислят не само поведението си, но и политическият си манталитет. Цирковете, които разиграват биха били забавни ако ставаше въпрос за 'селска вечеринка', но това, все пак, е Българският Парламент и то както Борисов сам казва "във време на криза". Освен това съм убеден, че хората гласували за ГЕРБ са го направили за да влезнат в парламента, а не за да "не влизат в него" !!!
104
5
 
22
 
! Отговори
Marieta преди 10 години
Време е ГЕРБ да направят едно последно изказване, в което да кажат, че спират да съществуват като партия и най-сетне да се избавят от целия този предсмъртен политически гърч, в който се намират.
103
1
 
12
 
! Отговори
1944 преди 10 години
Извинете ме за неведението, но това откриване не е ли работа на тоя дългуч най-вляво на снимката?????
102
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 10 години
" ГЕРБ атакува "културата" на управляващите "Ако това не е наглост ,здраве му кажи.. Култура и ГЕРБ ,култура и Б.Б.. Оксиморон.
101
3
 
33
 
! Отговори
тиквите преди 10 години
Браво ГЕРБ!!! Докато народът издъхва и ви плаща заплати търтеи гнусни, вие си играете на "парламент". Колко забавно! Ходите на работа ,когато ви скимне и всеки ден измисляте някакво ново извращение за да ви забележи целия свят! Толкова сте смешни и безотговорни, че ме е срам ! Вие наистина сте най-лошият вариант на комунистите.
100
12
 
7
 
! Отговори
ТВ& преди 10 години
ТВ7 подготвя продължение на Борат.Актьори:.............Борат Сагдиев..........Цветан Василев.............Азамат Азаматов......Делян Пеевски.............*** на Азамат....Николай БарековПроекта е бил обсъден в Габрово.Продуцента и актьорите са увековечени с фотуси.