Борисов подаде ръка на Сидеров за блокада на НС

ГЕРБ ще чака с внасянето на третия вот на недоверие
Обновена: 18 окт 2013 14:01 | 18 окт 2013 11:33,
144
Борисов подаде ръка на Сидеров за блокада на НС
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с предложение към „Атака“, отправено през медиите. Борисов предложи на националистите да се обединят и да блокират работата на парламента, докато точката за удължаване на мораториум върху продажбата на земя на чужденци до 2020 година не бъде изтеглена напред.

"Нямам контакт с "Атака", но им предлагам да не се регистрираме двете партии, докато не стане първа точка. Ако те са искрени, че искат първа точка – не се регистрираме, не работи парламентът", заяви Борисов. Той обясни, че след като управляващите се съгласят да поставят като първа точка в дневния ред мораториума, тогава двете партии ще отпушат работата на парламента, за да се разгледа и обсъди темата.

Още по темата

Според лидера на ГЕРБ управляващите се подиграват с Волен Сидеров. Вече няколко пъти БСП и ДПС отхвърлят предложенията на националистите въпросният мораториум да бъде приоритетно обсъден. Парламентарните комисии също отхвърлят проекта за решение. Там обаче и депутатите от ГЕРБ гласуват против.

Борисов беше категоричен, че премиерът Пламен Орешарски може да убеди ЕС да удължи забраната за закупуване на земя, ако отиде в Брюксел и се срещне с премиерите на останалите европейски страни.

Ще изчакаме за вота, коментира още Бойко Борисов на въпрос кога ГЕРБ ще внесе третия вот. От опозицията бяха обявили, че днес ще внесат искане за оставка на правителството заради провал в културната политика. Вчера обаче стана ясно, че ГЕРБ ще поотложат действията си.

Лидерът на опозицията се спря и на проекта „Южен поток“. Началото на проекта се отлага, защото трябва да се отиде в Брюксел, а там се влиза през парадния вход, заяви Борисов, очевидно заяждайки се с последните влизания и излизания през задните входове на премиера Пламен Орешарски. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
2
 
! Отговори
баба Гуцка преди 10 години
ЦЕЛУВКАТА НА ЮДА!!!!
113
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ревете за Бойко като дърт пенсионер за Живков.Новият Жан Виденов-Опустошарски какви ще ги надроби ще има 20 години за сърбане
112
8
 
5
 
! Отговори
Дон Буда преди 10 години
С 4 милиарда за 4 години управление си тръгва Борисов. Парите скрити в офшорни фирми21 май 2013 / МАК / 18 КоментарагосподОще през пролетта на 2010 г., Бойко е дал банкет относно печалбата на първия си милиард и след всеки нов милиард дигал нечуван пир. Дали това е истина или градска легенда предстои да се разбереБойко Борисов отдавна е надскочил по богатство считаният за най-заможен българин Васил Божков. Мълвата носи, че състоянието на експремиера се оценява на 4 милиарда лева. Негови доброжелатели твърдят, че лидерът на ГЕРБ е натрупал по-голяма част от богатството си пр
111
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
niamate li sram ,Karaian4eva gi sravniava s DPS a ti Boiko gi provokirah s tova koeto vseki istinski balgarin go gelae......
110
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нека да допуснат гласуване на този мораториум, да видя как ГЕРБ ще гласуват "ЗА" и как веднага изхвърчат от ЕНП, където и без това никога не трябваше да ги приемат
109
3
 
8
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Свинята *** ли ***,керванът си върви!
108
5
 
11
 
! Отговори
морски преди 10 години
Ау,шопара шопски (на снимката) как се е охранил,всъщност като всички шопи,нали цяла България работи за тях.
107
4
 
7
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
не бе бойчо няма ***.има изодзадница. това подава.
106
9
 
17
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Тиквич,пак хитруваш и се опитваш да си подаваш шланга на Сидеров.Толкова си ***,че забарви че Волен ти го яде веднъж!Ама много те биха и е.аха на изборите, теб и комунистическата ти сбирщина ГЕРБ.Мухахахахаха
105
6
 
21
 
! Отговори
Иванова преди 10 години
Братска прегръдка, но СМЪРТОНОСНА ..... Волен вече я е опитвал!!!
104
9
 
17
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
РАЗСИПНИКА НА ДЪРЖАВАТА БОРИСОВ Е ОЩЕ БЕЗ НИКАКВО ОБВИНЕНИЕ ЕТО ТАВА Е ПЪЛНО ПАДЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
103
3
 
0
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
мале чипс със сирене е върха
102
6
 
4
 
! Отговори
овчи преди 10 години
До АНТИМУТРАПръдльо! Поне пиши правилно!
101
5
 
10
 
! Отговори
Деница Гаджева преди 10 години
Бойко да ми бутне 20 милиона и аз ще накарам Лудия да приеме бойкота! Ще му наложа мораториум на свирките и той ще свали гарда! Ееххх, пей сърце!
100
12
 
5
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
АНТИМУТРА ,по щеше да ти ходи ника ПРОМИШКА.знам,че директивата е да плюете във всяка статия свързана с Борисов,НО поне я прочети бе другарю.
99
9
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Да се поправи на Доказания мутро престъпник и най-голям *** си подаде *** на лидеров!
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като говориш,че искаш да спреш бежанците трябва да си подготвен някой като се съгласи! Ха сега да видим как ще гласуват депортирането на нелегалните терористи , или пък ще се оттеглят щото не са подкрепени от ДПС!?!?Голям гол си вкараха с пополизма!!! -:)Интересно как ще се измъкнат ако гласуват за депортиране -избори, ако не край с национализма им!-:)
97
7
 
18
 
! Отговори
ЛАПАЧ преди 10 години
Този е съгласен на всичко , и дупето ще си даде ,само и само да се върне във властта. Готов е да се прегърне с Атака, с цар Киро, с кой ли не ... Това вече е прекалено.Такава липса на принципи и мъжко поведение ....! Има ли все още някой да му вярва?
96
12
 
5
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Сега топката е в полето на ЮРУШ. За да подкрепи такова нещо обрязаният *** гьотферен сидер ага трябва да има топки и да мисли за българските интереси, но той има "слива" и мисли само за собствената си сметка и Деничка. Младите мацки "горят" по много...***! ОСТАВКА!
95
1
 
2
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
е не.