Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева

Сидеров: Реагирах на вулгарното изказване, че „Атака“ и ДПС са едно
18 окт 2013 12:42,
62
Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева
Снимка: архив, БТА

Скандалът от пленарна зала се пренесе и в кулоарите на парламента, като основни действащи лица станаха Цвета Караянчева от ГЕРБ и Волен Сидеров от „Атака“.

Ние от „Атака“ ще бъдем безкомпромисни към ГЕРБ, категоричен бе лидерът на националистите Волен Сидеров след спор, почти стигнал до бой в пленарна зала.

В наше лице те ще имат един непримирим противник, защото не заслужават толерантно отношение, възмути се Сидеров. ГЕРБ е една престъпна групировка, която трябва да бъде заличена, разбира се, с вота на избирателите, довърши Сидеров.

Той обясни и повода за днешната му бурна реакция в пленарна зала и острата му реакция към Цвета Караянчева.
В днешния ден ние реагираме на вулгарното изказване на Цвета Караянчева, която заяви, че „Атака“ и ДПС са едно. Ние няма да позволим да се спекулира с нашата кауза, заяви Сидеров.

Още по темата
Според него най-голямата ПГ провокира нарочно и търси скандали. Това е една криминална групировка, която търси разруха и пред нищо не се спира, възмути се Сидеров.

Той показа снимка на Караянчева и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов на партиен конгрес на Реджеп Ердоган. Те гледат с овче умиление как Ердоган показва как ще възстанови османската империя по икономически път, възмути се Сидеров и ги нарече национални предатели.

Тези хора да ни говорят за разрушени църкви и борбата срещу ислямизация е преминаване на всякакви граници, каза още Сидеров.

Цвета Караянчева също направи изявление в кулоарите.

Винаги от сърце говоря. Думите ми са послание и се опитвам да стигна до всеки един, за да разкажа истината, заяви тя. По нейни думи трябва да се спре с манипулациите и да се каже истината. В крайна сметка, аз нищо лошо не съм казала, заяви депутатът от ГЕРБ. Тя определи случилото се в пленарна зала като недопустимо.

Мислите ли, че от господин Сидеров ще се уплаша, попита риторично депутатката. Тя обясни, че нейният район – Кърджали, е един от най-трудните и от години води борба с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
2014 :( преди 10 години
До val 789Ти се пази от човекоядците, ага!
31
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само ДПС. ДПС победа.
30
6
 
20
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
Белокосата фашизоидна фурнаджийска лопата Сидеров е абсолютен ЛИЦЕМЕР ! От една страна плюе ДПС, от друга в комбина с ДПС подкрепят червеното правителство ! Абсолютно ЛИЦЕМЕРИЕ на Н-та степен. Кокалът е много сладък, няма да го пуснат без бой ! И вие наричате този *** патриот и националист ?!
29
19
 
12
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Добре,че има един-единствен политик в България в лицето на Сидеров и партия АТАКА,че да имате кого да обвинявате за целият неуспешен 24 годишен преход-крах.Да,ама сте много,ама сте прости и една шепа хора не е достатъчна да изкупи цялата вина и глупост сътворена от ВАС и вашите избранници от 1989 до сега.Де с такава ярост и плам да държахте сметка и на управляващите ни крадци през всички тези години години.Та като ви чета коментарите,хак ви са сирийските бежанци,купуването на земя от чужденци!!!
28
6
 
22
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Ха, беловласият предател, който ходи с охрана, маскирана като батакисти, който пищя като момиченце на магистрала Тракия преди години, когато един дядо уж атентат правел срещу него, се дръвчи на жена, която от години води битките в най-турцизирания район у нас.
27
0
 
3
 
! Отговори
боян преди 10 години
до 29:бръснатата *** и достойнство? това е нелепо
26
4
 
11
 
! Отговори
Елена преди 10 години
До Анонимен 25:Да и в Разградско не се учи на 14,15,16 октомври.на Великден почиваме 2 дни (петък и понеделник).Не му се връзвайте на Сидеров,няма как да скрие,че вече е Юруш,затова издивя.Да,малко са психиатриите в България!
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VUK
24
6
 
17
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Волене, ако ти останало капчица достойнство, и ако искаш да направиш нещто за тая държава предизвикай избори.
23
0
 
4
 
! Отговори
To rade преди 10 години
До are_kulataХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХ Ей, луда жено!Но с чувство за хумор.
22
6
 
6
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Парламента се воленизира и става зависим от "Атака" и Волен
21
4
 
16
 
! Отговори
дсф преди 10 години
ах как турчилята му пръскат точката на сидерага! ко няма да скача на бой??
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България-кърджалийска е национален празник байрям и никой не работи и децата не ходят на училище под ръководството на ДПС и АТАКА. Само българите работят да им искарат за осигуровките, социалните и кюфтетата на башибозука в парламента.
19
11
 
18
 
! Отговори
Виви преди 10 години
Ако аз бях на мястото на Караянчева, щях да набия този негодник Сидеров. Това фашистко недоразумение на изродения ни преход Сидеров му се полага страшен женски тупаник. И тога вече, неговите господари от ДС ще си го приберат, от където са го намерили.
18
11
 
25
 
! Отговори
mik_80 преди 10 години
Истината боли нали,сидер паша.И защо не си кажеш че вече сте едно цяло с ДПС тя ви фенансира,аве направо станете едни официални коалиционни партньори.И защо отричаш неща който цяла България разбра явно си мислиш че пак ще влезеш в парламента ама на дали.И не можеш да казваш че ГЕРБ са криминална група,има една група която ти поткрепящ която се нарича БСП тя е най криминалната група в цяла България,ама за нея нищо не казваш нали мишок грозен,нищо не казваш за милионите откраднати от БСП а мълчиш.
17
22
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ГЕРБ+БСП+ДПС гласуват заедно с/у работещи предложения на АТАКА.БКП се дели само пред публиката, за елементарните оФце, в действие са заедно и само *** не го виждат.
16
7
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Извини се бе!
15
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА КАРАЯНЧЕВА ! ТОВА АТАКА СИ ГО ЗНАЕ ,НО КАКТО ВИНАГИ ЕДНО ГОВОРИМ ДРУГО ВЪРШИМ !
14
11
 
27
 
! Отговори
18 октомври преди 10 години
Ха-ха-ха, смешен Сидеров - ще видиш кой ще бъде заличен на следващите избори!
13
11
 
28
 
! Отговори
pamet преди 10 години
Добре че Караянчева не реши да плесне един шамар на този нещастен лилипут.Иначе пак трябваше да го търсим под масите напикан