Борисов: Заседанието на БСП в Боровец "възроди БКП"

Експремиерът словесно нападна правителството в интернет
30 ное 2013 18:48, Петя Славова
160
Борисов: Заседанието на БСП в Боровец "възроди БКП"
Бойко Борисов. Снимка: Булфото

Заседанието на Коалиция за България в Боровец не остана неподминато и от бившия премиер Бойко Борисов. В профила си във фейсбук лидерът на ГЕРБ коментира, че днешното заседание "възроди БКП".

Борисов е написал още: "Това правителство е “силно” в безпрецедентната си изолация - и вътрешна, и международна.

Като знаем, че през годините БСП и ДПС бяха многократно хващани за купуване на гласове, а последният пример е от Варна и Врачанско, където дори имаше ефективно осъдени за грандиозна схема за купуване на гласове в полза на ДПС, може да ни е ясно по какъв модел ще бъдат правени изборите от тях.

На фона на цялата дестабилизация в държавата наизустените им “опорни точки” звучат като комунистически манифест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казано е:Всичките са маскари!Но да попитам:Кое уважаващо себе си правителство и в коя държава потомците на бившите поробители,съзнателно избивали и изнасилвали народа, сега официално да ги управляват и на всичко отгоре да имат претенции към земите им и паметниците на културата?За това никой не ни уважава и за нас ще се говори единствено като за роми!Е да ни е честито!
136
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
142,ужасно искам да съм жалък. Ама ???Не съм бил комунист , не съм бил члеНтОЙ О на БКП и не са ме изпитвали върху "Комунистическият манифест"Доверявам се на ПРОФЕСИОНАЛИСТТА......
135
3
 
3
 
! Отговори
Каква ОСТАВКА преди 10 години
Каква ОСТАВКА , Украйна показа как се отнасят с тези които искат ОСТАВКА , бои до безсъзнание , на работа мързелива ***
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 141: Аз съм против ГЕРБ и Бойко! За мен проблемът не е Станишев и Доган! Кажи от къде да си получа пицата, отворко!
133
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ се появи в резултат от корумпираното управление на БСП,ДПС и НДСВ. Много ви е къса паметта.Ако НДСВ управляваха добре,щяха да спечелят изборите и да управляват пак.Ако предишната тройна коалиция не беше толкова пропаднала,щяха да спечелят изборите,а ГЕРБ щяха да са опозиция,така че БСП и ДСП са виновни за всичко и не споменавайте ГЕРБ,ставате жалки.
132
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП и ДПС унищожават държавата, но на платените от тях писачи не им пука.Продължават да пишат против ГЕРБ и Бийко като че ли са зомбирани,а може и да е така, какво ли не правят 5 лв. или 1 пица.Чудя се докъде ли ще стигне страната с всички тези предатели.Разберете,проблема не е Бойко,а Станишев и Доган.
131
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във фейсбук лидерът на ГЕРБ коментирал нещо.Само,че Борисов е толкова далеч от IT технологиите и комуникациите с тях,че ако няма до себе си някой солт...к&сие,един сайт не може да отвори,камо ли нещо друго.Виж с GSM може да борави -Ало,Танов... и да праща (някои с неприлични намеци) и чете SMS (congratulate).Борисов беше най-неграмотният премиер който сме имали след 1989г.Той не може да направи разлика между социализъм, комунизъм ,капитализъм ,тоталитаризъм и демокрация,затова и не може да разбере,че БКП се възроди с появата,и най вече с управлението на ГЕРБ.
130
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
До КОМУНИСТАкомунистите винаги са били прости и *** и сега се доказва за кои ли път,ако не си информиран за някои неща поне не пиши глупости да ти се смеят хората,златото и военните бази се ПОДАРИХА на американците много преди да има ГЕРБ,прочети малко някои неща,или попитаи и тогава вземаи отношение по някои неща
129
2
 
2
 
! Отговори
ЗДРАВКО преди 10 години
До Анонимен: БЕЗХАБЕРНИКА ГО ВЪЗРОДИ БКП , СИМЕОНОВО И ГЕНЕРАЛ ОТ ДС ! НО ,ТИКВАТА СИ Е ТИКВА ! САМО ВЛАСТТА И ДАЛАВЕРИТЕ СА МУ В ГЛАВАТА !
128
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АИДЕ ***,ВАДИ БИЛЕТА!
127
6
 
9
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ТОЗИ ЗНАЕ САМО ДА ПЛЮЕ И Е НЕКАДЪРНИК И ***.ОТ ТОЗИ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА САМО ЛЪЖИ И ЛОШИ ПОСТЪПКИ.
126
0
 
6
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 10 години
Няма какво да се лъжем!Митрополит Кирил свали ГЕРБ от власт!Тоя от снимката по-добре да отговори как това пеленаче и малък нехранимайко Митрополит Николай е успял както се лансира от олигархията да утрепе топченгето и топразузнавача измежду всички митрополити-Кирил който на всичкото отгоре притежаваше огромна напълно официялна власт!Да тръгнеш да утрепеш Бойко Борисов дето сега е *** депутат щеше да е по-лесно!ДАНС са вербували Амбарев да извърши убииството!*** от най-близкото му обкръжение
125
2
 
6
 
! Отговори
помнеща преди 10 години
Борисов трябва да е доволен от възраждането на БКП , като верен неин бивш ( а може би и настоящ ) член .
124
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А теб кой те възроди?
123
7
 
12
 
! Отговори
КОМУНИСТА преди 10 години
Ех по добре комунизъм отколкото демокрация! По добре комунисти като Орешарски и Станишев околкото демократи като Борисов Дянков И Цветанов! Марионетките от Герб бяха спонсорирани и подкрепяни и от световните лидери понеже са пионки в техните ръце . Затова златото ни се продава на безценица затова американците ползват военни бази у нас без пари но на това вече идва края :)
122
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Пази си билетПази с книжката от БКП.Че човек нищо не знае. Най много да те изключат от БКП , ама ще отървеш ЗАТВОРЪТ.
121
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви 5400 души бе ***, само в масовия гроб, в който е намерен Гео Милев са стотина! Само в събитията след Септемврийското въстание са убити или безследно изчезнали около 30 000 души, от които въстаниците са "едва" хиляда! А за децата от Ястребино чувал ли си нещо? Това, че поради историческа коректност избягваме да се връщаме към този период в историята, не значи, че в България всичко е било ОК и не е била позорен съюзник на нац.Германия, а булеварда,по който протестираш се е казвал Хитлер!
120
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ei MAIMUNO MUTRENSKA mahaise vednaga iz.od nikoi nete iska daje i tvoq priqtel Stoi4kov vsiki te mrazat idi se metni ot nekoi po visok most tada spres6 da trese6 darjavata
119
11
 
4
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Каква ОСТАВКАУправляващите в Украйна показаха, че защитават интересите на Русия и пет пари не дават за Украйна!
118
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая тиква така ли не изсъхна ?