Красимир Янков: БСП е съхранена от хората и заради хората

"Правителството има капацитет да се справи"
31
Красимир Янков: БСП е съхранена от хората и заради хората
Красимир Янков. Снимка: БСП - Варна

Всички експерти, които правят политологически анализи, рисуват една абсурдна картина - симбиоза от необходимостта от нов проект за обществена регулация, различна от представителството по традиционния механизъм чрез утвърдените партии, и в същото време неотменността на тези партии, като гарант за демократичния процес. Това коментира пред радио „Фокус“ - Варна народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на левицата Красимир Янков.

Той отбеляза, че в този смисъл БСП е символна партия, съхранена от хората и заради хората, която може да бъде отстранена от обществения живот и от управлението само ако не съществува.

„Точно с такава задача са се нагърбили две групи хора. Едната напусна партията и създавайки нов политически проект започна опити за изваждане на БСП от управлението с атаки към кабинета. Другата група е вътре в партията и уж чрез дискусии или с "градивна критика", упражнява непрекъснат натиск върху ръководството на БСП“, каза Красимир Янков.

Според него с това се цели както обществена дискредитация, така и разколебаване на доверието на партийните членове в правилността на провежданата политика.

„И всичко това се случва в изключително тежък за страната момент, когато БСП се нагърби да поеме управлението с катастрофално наследство от предходното правителство. Уверен съм, че правителството ни има капацитет да се справи. Вярвам, че партията ще бъде сплотена  и ще докаже на предстоящите избори водещата си роля“, отбеляза Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: БСПКрасимир Янков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
4
 
! Отговори
hinko.dimitrov преди 10 години
ТемаРазкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) Разкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) :)))))))))))))))))))))) Така се печелят избори.Лъжи и заеми който ще плаща народа
26
2
 
16
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 10 години
Съхранена е от милиардите крадени пари от хората !!!
25
2
 
17
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 10 години
Съхранена е от милиардите крадени пари на хората !!!
24
1
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Офф... !
23
3
 
15
 
! Отговори
любезния преди 10 години
Моля всички от БСП.Другари хващайте гората, вповече ми идват вашите простотии.Бъдете така добри,няма да ми липсвате.
22
4
 
5
 
! Отговори
Andrei Raichev преди 10 години
Ama moliavi drygari I drygarki tova e samata istina. Samo deto vse po-malko hora viarvat v tova. No ni shte lajeme do krai. Shte lajwm zashtoto niamame izbor.
21
5
 
23
 
! Отговори
GEro преди 10 години
Ние нямаме съмнение, че БСП е "съхранена от хората и заради хората" . Ние искаме само да разберем имената на тези хора. Едно списъче да ни дадете за да си знаем.
20
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е държава с 1300 годишна история и продължава да съществува благодарение на трезвомислещите хора и въпреки 70 годишните усилия на бсп да я унищожи.
19
6
 
16
 
! Отговори
музика преди 10 години
Защо са толкова нагли и на какво се крепи тая наглост у всички червени /без изключение/ *** не зная.Може би защото ги поддържат все още тъгуващите по социализма и такива от народа които са слепи по отнашение на ставащото в България/*** *** и турци/ а простият и глупавият много лесно се манипулира и на това се надяват те Колко са плиткоумни в мисленето си Трудно ще ги изметем от политическата схема,защото тяхната наглост няма краи.
18
6
 
13
 
! Отговори
Народен преди 10 години
Шайката от популисти, комунисти, турци и псевдо-националисти ще брани власта докрай. Веднъж попаднали в парламента, всички те трябва да си върнат борчовете и да натрупат някой друг милион. Те впрегнаха цялата медийна мафия, за да излязат чисти, невинни, истински народолюбци. Всеки ден се фукат и перчат. Жалко, че народът си трае, нали е свикнал на 500 г. турско робство.
17
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
В най -бедната държава в ЕС най.много "дясно мислещи " ? Парадокс. А може би най -много Не можещи да мислят , а повтарящи като папагали чужди "мантри"за "***"," червени ***" и т.н. "умни приказки". Много от вас не са наясно кой продаде българските заводи за жълти стотинки ,кой вземаше комисионните,кой краде като за последно,чий деца и с чий пари учиха и учат в престижни университети.Не мислете ,че защитавам тези "червени" ,които крадоха-те вече са" демократи"-дясномислещи. Напротив.
16
3
 
19
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Хареса ми написаното от 3-ти пост."БСП е съхранена от хората и заради хората" - 24 години във властта, пълна бъркотия в държавата - здравеопазване,образование, корупция и пр. и пр. Цитираните думи са нищо друго освен наглост.Аз бих добавил много друго,но точното :е манията за власт!/Имаш власт - имаш пари ,*** и всякаква ***/
15
19
 
4
 
! Отговори
Държавна сигурност преди 10 години
Съществуването на БСП е жизнено за народа ни и трябва да продължи с най голяма скорост през годините . Мисля че и името БКП ако не бе променено щеше да е още по добре за нас .Запазването на комунистическите партии в Източна Европа допринесе да имат народите представител който да охранява граденото 45г с труда на народите. Така се запазиха Комунистическите партии в Полша Унгария Чехия Словакия а също и в СФР Югославия където под решителната ръководна роля на Генералния секретар на ЦК на Сръбската Комунистическа Партия Слободан Милошевич Югославия храбро се би срещу агресията на америка
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП взеха 4 млрд. кредити и върнаха мутренските времена.
13
3
 
22
 
! Отговори
1 преди 10 години
Само като слушам министъра на спорта дето сте го избрали и вече виждам какъв капацитет имате.Все едно нарочно избирате от *** към по-*** за важните позиции.Хубава ви е комунистическата политика.Ама не ви пука.Нали планът ви е до 20г. като измре пенсионерския електорат да разчитате на турския и *** дето сега си го размножавате.Щото иначе няма кой да гласува за вас тогава.
12
4
 
24
 
! Отговори
Иво Калпазанов преди 10 години
Красимирчо-разкарай си овчарската физиономия че нещо не те трайвам.БСП съществува благодарение на простите елементарни хорица на които *** успяха да им увредят и промият мозъчетата.
11
3
 
24
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ако българите решим да живеем честно и почтено,БСП ще си замине скоропостижно.Засега хората искат да тънат във фалш и лицемерие затова начело на държавата избутват нагаждачи и подмазвачи.
10
2
 
25
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
БКП/БСП е съхранена от пенсионираните партийни секретари и други лентяи от онова време,които учеха за да не работят и сега чакат младите да ги хранят,които пък сега работят по 14 часа и заради тях +***.. и ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ,на които раздадоха куфарчета с милиони долари през 90-та год..бащата на сегашния ви лидер е един от най-личните, а такива като теб Янков, който мина през пивоварна "Загорка" и летище Варна на оглед,са от най-гадните..но всяко нещо има край,вашия също се вижда скоро!
9
0
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Аз знам кои са хората.
8
24
 
5
 
! Отговори
Ванов преди 10 години
Какво хленчите бе гробарски мекерета.И цял ден да клечите соросидчета въшливи,полза никаква за вас и вашите спонсори.Ясни сте като майски ден.Никога няма отново да се докопате до мечтания от вас кокал(безразделна власт).Тиквата е минало не важно, а вие *** и неправителствени инсекти сте обречени на змиране и принудителна забрава,защото сте слуги и агенти на враждебни за Бг и бълг.народ сили.ПЕСОВЕТЕ СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.БЪЛГАРИНА ГО РАЗБРА, ЗАТОВА СТЕ ОБРЕЧЕНИ НА ЗАБРАВА ВЕЧНА.