Красимир Янков: БСП е съхранена от хората и заради хората

"Правителството има капацитет да се справи"
31
Красимир Янков: БСП е съхранена от хората и заради хората
Красимир Янков. Снимка: БСП - Варна

Всички експерти, които правят политологически анализи, рисуват една абсурдна картина - симбиоза от необходимостта от нов проект за обществена регулация, различна от представителството по традиционния механизъм чрез утвърдените партии, и в същото време неотменността на тези партии, като гарант за демократичния процес. Това коментира пред радио „Фокус“ - Варна народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на левицата Красимир Янков.

Той отбеляза, че в този смисъл БСП е символна партия, съхранена от хората и заради хората, която може да бъде отстранена от обществения живот и от управлението само ако не съществува.

„Точно с такава задача са се нагърбили две групи хора. Едната напусна партията и създавайки нов политически проект започна опити за изваждане на БСП от управлението с атаки към кабинета. Другата група е вътре в партията и уж чрез дискусии или с "градивна критика", упражнява непрекъснат натиск върху ръководството на БСП“, каза Красимир Янков.

Според него с това се цели както обществена дискредитация, така и разколебаване на доверието на партийните членове в правилността на провежданата политика.

„И всичко това се случва в изключително тежък за страната момент, когато БСП се нагърби да поеме управлението с катастрофално наследство от предходното правителство. Уверен съм, че правителството ни има капацитет да се справи. Вярвам, че партията ще бъде сплотена  и ще докаже на предстоящите избори водещата си роля“, отбеляза Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: бспКрасимир Янков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
22
 
3
 
! Отговори
Държавна Сигурност преди 10 години
Вярно е но трябваше да се съхрани и БЗНС. Като Внук на един от ръководителите на БЗНС (секретар на ПП на БЗНС ) до 1989г и министър на земеделието и горите от март 1986 до декември 1988 Алекси Иванов аз мисля че трябваше да съхраниме онова БЗНС съществуващо при Тодор Живков наричано от някои хора казионно. То имаше 120хил души членска маса и международни връзки вкл с всички управляващи в 3ападна Европа партии и в Източна Европа. БКП и БЗНС нямаше да позволят да се пръкнат *** като десницата сдс герб и др.
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ДОБРЕ- ВСЪЩНОСТ ЧОВЕКЪТ КАЗВА ИСТИНАТА- 25 ГОДИНИ ВСЕ КЛОНИНГИ НА БСП СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ- И СИНИ , И ЖЪЛТИ И ***- ВСЕ ОТ ЕДНА МАЙКА И МНОГО БАЩИ СА ЗАЧЕНАТИ. ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ! ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕМ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ- ДА СИ ВНЕСЕМ ЛИ- ВСИЧКИ БЯХА ПАРТИЙЦИ ИЛИ ДЕЦА НА ПАРТИЙЦИ. ИСТИНСКИТЕ УМРЯХА ОЩЕ 1947-8 ГОДИНА ПО ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА ИЛИ ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА , ТУК ОСТАНАХА САМО ЦЪРВУЛИТЕ, КОИТО ВЗЕХА ВЛАСТТА- "ЖИВОТИНСКА ФЕРМА" ГО ОПИСВА ПРЕКРАСНО !
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е тоя ***?
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Краси, Красиии... Друга песен пееше преди няколко години, ама и на теб ти затвориха устата! Кажи истината за управлението на БСП, ще ти олекне!
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"БСП е съхранена от хората и заради хората" - 24 години във властта, пълна бъркотия в държавата - здравеопазване,образование, корупция и пр. и пр. Цитираните думи са нищо друго освен наглост!
2
2
 
28
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Този ми изглежда като да е от малцинствен произход. За тях е съхранена БСП, и за аверите им от ДПС. Но няма да е за дълго, мекерета, ОСТАВКА!!!
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Xaxaxaxa. ОСТAВКA. Мaхни сa бе грозен.