Сидеров пак в скандал. Бит е полицай във Варна

Свидетели твърдят, че националистът го е удрял в главата
Обновена: 7 яну 2014 22:37 | 7 яну 2014 12:42,
272
Сидеров пак в скандал. Бит е полицай във Варна
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Прокуратурата разследва поредния скандал с лидера на "Атака" Волен Сидеров. Снощи националистът и депутати от партията му участваха в словесен сблъсък в самолета за морската ни столица с културното аташе на Франция, а по-късно, вече кацнали, участваха в спречкване с пътници на летището.

Днес се оказа, че при свадата са пострадали двама души - Димитър Бахнев и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.

"Имало е спречкване между депутати от "Атака" и пътуващи. Провокация от страна на пътуващи не е имало", обяви на пресконференция говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова.

По думите й униформеният е бил удрян в главата, докато се опитвал да овладее ситуацията.

"Има показания, че Волен Сидеров е нанесъл удар", категорична бе тя и спомена, че заедно с него са били депутатите Деница Гаджева и Десислав Чуколов, които идвали в морската ни столица, за да участват в днешния протест пред Областната управа срещу спряното решение за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Арнаудова бе обаче уклончива на въпроса дали ще бъде отнет имунитета на Сидеров. По думите й, ако прокурорът от Софийска градска прокуратура сподели заключението на районния прокурор на Варна, че има основание за снемане на имунитет на народен представител, той отправя предложение към главния прокурор, който от свое страна отправя предложение до Народното събрание.

"Разпитваме тези, които са на разположение на разследващите органи. Сидеров не е разпитан до този момент, както никой друг депутат от "Атака", а дори и не е правен опит да бъдат възпрепятствани да напуснат летището, тъй като имунитетът им не допуска това, обясни тя.

Иззети са видеозаписите от мястото на инцидента, разпитани са и 22-ма свидетели. Назначени са и съдебни експертизи.

"Всички компетентни органи са работили цяла нощ. По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров започнато разследване за две престъпления - хулиганство и причиняване на лека телесна повреда", каза още говорителката на Обвинител №1 в държавата и поясни, че на този етап досъдебното производство е образувано срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
1
 
! Отговори
сидерхуйко преди 10 години
волен сидеров-НОВИЯТ БАЙ *** дайте му тази титла да се успокои човека
220
0
 
1
 
! Отговори
сагата преди 10 години
такива болни мишки ако ще са още в правителството този народ има още много да си пати!
219
0
 
1
 
! Отговори
курамиянко преди 10 години
сидероф пак е прекалил с белото
218
0
 
1
 
! Отговори
Mi taka преди 10 години
Ne obvinqvam nikoi,no deistvitelno imashe sprechkvane s putnici po vreme na poleta Sofia-Varna.Da,toi nanese udar sreshtu mitnicharq i zashto drugite svideteli kato men si mulchat ? Bavno,no kachestveno Sidera si nanizva primkata okolo vrata.Oporochi i ideqta za nacionalistichesko dvijenie i partiq v BG! Za Denica nqma da komentiram,vsichki koito q poznavat,shte potvurdqt,che GO* obicha poveche ot hlqba,deto ima edna duma!*-mujki polov chlen
217
0
 
2
 
! Отговори
skitnik32 преди 10 години
До Dedovia 228obwineniq sawsem ne zna4i prestapleniq? po twoqta logika ako az te obwinq 4e si me okral, to ti awtomati4no wliza6 w zatwora.
216
2
 
8
 
! Отговори
Октай преди 10 години
Абе той и Ахмет имаше имунитет и охрана, ама глей какво стана на 19 януари миналата година. :)
215
0
 
10
 
! Отговори
Бонева преди 10 години
Бавно, но сигурно Волен си облича сам усмирителната риза. Сега, ако му свалят имунитета главата му съвсем ще престане да го слуша.
214
1
 
5
 
! Отговори
тупа- лупа преди 10 години
тоя на сериозно почна да се взема
213
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето така другарите отстраняват конкурентна партия от избори за Европейски парламент.Същото се случи и с костинбродската печатница ,чийто собстеник бивш член на всички политически партии явно добре си заработи .Липсва ми Жорж Ганчев:Българино,спиш ли?
212
1
 
14
 
! Отговори
психиатър преди 10 години
БОЛЕН ЛИ Е ЛУД ЛИ Е?
211
1
 
15
 
! Отговори
заинтересован преди 10 години
КОЙ,КОЙ,КОЙ ПЛАЩА НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ МУНЧОВЦИ ОКОЛО НЕГО ОТ КАДЕ ТЕЗИ ПАРИ БЕ ХОРА ОТ КАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??????????????
210
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джуджето е голям мъж... Как не се случи да попадне на някой подпийнал селски бек и нанего да скача... Да отнесе един качествен кютек та да кротне малко докато се лекува... Срам за парламента на бедната ни държавка...
209
0
 
1
 
! Отговори
do 217 usa преди 10 години
Abe,ti shto mi polzvash nika ?
208
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая бяла чутора кога яе увисне на бесилото!?!
207
3
 
6
 
! Отговори
rado_dark преди 10 години
До Анонимен #216Ако българите не гласуват никога повече, ще станем управлявани от турците и тъпите атакисти. Всички българи трябва да гласуват, за да влезнат по-малко турци и комунисти в следващия парламент. Отказът от гласуване не е решение, а е точно обратното - подпомага се избора на турците и ***.
206
16
 
7
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Долу ръцете от Сидеров!!!Докато в Народното събрание седи човек с три официални обвинения Сидеров е като светец!
205
1
 
3
 
! Отговори
rom преди 10 години
plodovete na omrazata. kakvoto seech tova chte janech . malki hidrini golemi posledici.ne sadi chte badech saden . proklyatieto na romite chte nastigne vseki narod koito mu pravi zlini .
204
3
 
4
 
! Отговори
трибют преди 10 години
До eve1Ти пък кога си гласувал за АТАКА бе -EVE 1- че изразяваш и съжаление -кога си го избрал да те управлява все гласувате за едни и същи *** и когато някой е по различен от кенефския ви избор си показвате веднага лилипутските мнения
203
6
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Куките да проявят малко солидарност и да направят един цирк,на този откачалник.После да го потупат по рамото и да му кажат извиняваи.
202
6
 
21
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Само погледнете снимката и ще ви стане ясно каква е психиката на този болен човек и какви точно агресивни опиати ползва,за да се е докарал на този ХАЛ...Каква прокуратура какви пет лева,той си е просто за Церова Курия,а ония мунчовци с него (и к....те) са за ЯК бой и е...н и ще се върнат на политическата сцена по-меки от памук и по-благи от мед.