Буруджиева: Депутатите сме длъжни да спазваме законите

"Не може да се дискредитира парламента по подобен начин"
9 яну 2014 12:10,
21
Буруджиева: Депутатите сме длъжни да спазваме законите
Снимка: Bulgaria On Air

Ние сме депутати и сме длъжни да спазваме законите, коментира в ефира на Bulgaria On Air началникът на политическия кабинет на Сергей Станишев Татяна Буруджиева. Тя допълни, че именно тези, които създават законите, следва да са съответно първите, които ги спазват.

Не може да се дискредитира парламента по подобен начин, заяви началникът на политическия кабинет на Станишев по случая с Волен Сидеров на Летище Варна.

„Има допустими и недопустими действия,“ коментира още Буруджиева.

След като стане ясно какво ще стане с имунитета на Волен Сидеров, ще бъдат водени и преговори дали той да остане председател на антикорупционната комисия, заяви още Буруджиева. По думите й обаче към момента комисията си върши добре работата.

„Да се надяваме, че Външно министерство е взело мерки случаят да не прерасне в дипломатически скандал“, коментира още депутатът от „Коалиция за България“. Тя подчерта, че реакциите на институциите са по-важни и прокуратурата вече е реагирала.

Буруджиева заяви и, че единствената подкрепа на „Атака“ след изборите миналата година е по линия на осигуряването на кворум и нормалното функциониране на парламента. „Какви решения вече ще се взимат в Народното събрание е въпрос на парламентарен дебат“, каза още тя.

Целият коментар вижте от видео файла.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 10 години
През1918-та година срещу Кюстендил напредва сръбската армия.Войниците дезертират и на бойното поле остава само генерал Христо Луков.Той събира няколко овчари които му носят снаряди и генералът сам стреля и отблъсква атаката на сърбите!Така Кюстендил остава български.След войната Луков полага усилия за укрепването на армията.Обаче през 1943-та БКП изпраща Иван Буруджиев(бащата на Т.Буруджиева) и Виолета Якова и те убиват генерала пред очите на дъщеря му.Такива са те-кадрите на БСП!
16
0
 
3
 
! Отговори
dan преди 10 години
Ако него няма и вас ви няма бе госпожо
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дърта червена крава.
14
0
 
0
 
! Отговори
Мижитуркова преди 10 години
Снишаване, снишаване, снишаване до като бурята отмине или по ЖИВКОВСКИ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ при падането на желязната завеса. С една дума - ***.
13
2
 
7
 
! Отговори
И смутно, и грустно преди 10 години
Жалки сте: Външно министерство да вземело мерки случаят да не прерасне в дипломатически скандал! Това ли е тревогата ви-да няма гласност навън? Значи Сидеров ще си прави каквото иска, а МВнР ще замазва и омаловажава както и доколкото може този срам? И да не стане дипломатически скандал, достатъчно е, че ще ни се подиграват. Уж дискредитирал парламента, ама щяло да се види дали нямало да остане председател на антикорупционната комисия. Съвсем се объркахте, другарко!
12
0
 
25
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 10 години
ВИЕ ДЕПУТАТИТЕ, КМЕТОВЕТЕ, МИНИСТРИТЕ, СТЕ ИЗМЕТТА НА БЪЛГАРИЯ, ЧОВЕШКИ ОТПАДЪЦИ, КОИТО ЗА 24 ГОДИНИ ОГРАБИХТЕ И УНИЩОЖИХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ, И СЪСИПАХТЕ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ! ПЛЮЯ НА ВАС! МЯСТОТО ВИ Е В ЗАТВОРА!
11
2
 
14
 
! Отговори
Комсомолец преди 10 години
Другарко Буруджиева браво.Вие излиза че сте по мъжкар от лидера Сергей-Гей.Що не коментира той ,или се е скрил под полата на Моника.Не да се преименувате и *** да станете пак отвътре сте си същите ***.Достойнство и чест това са непознати неща за вашата партия.Мишоци сте вие Мишоци.
10
0
 
7
 
! Отговори
МАЙКА БЪЛГАРИЯ преди 10 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЧАДА МОИ, ЗА КОЙТО СИ ИСКАТЕ! ТОВА Е ВАШЕ ИСКОННО ПРАВО!! ИЗВИНЕТЕ МЕ, НО ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЕДНЕМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА ТВЪРДИЯ К........Р НА СЛЕДВАЩИЯ МЕСИЯ-СПАСИТЕЛ, КОЙТО СЕ ЗАДАВА НА ИЗБОРНИЯ ХОРИЗОНТ!! ТОЗИ РЕКВИЕМ ЗА НАИВНИЦИ ГО ЛАПАМЕ БЛИЗО 24 ГОДИНИ!
9
5
 
16
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 10 години
Пазете го Волен, пазете го, защото в един момент "златния" му среден пръст може да се окаже в дебелите ви з.дници!
8
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СИДЕРОВ И АТАКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, по-добре Сидеров, ОТКОЛКОТО ОЗВЕРЯЛАТА ШАЙКА ГЕРБ с тъпунгера Боко Банкянски
7
5
 
18
 
! Отговори
МААНЕ преди 10 години
СИКТИРОФ Е ИМАЛ ЛОШО ДЕТСТВО, ЯВНО Е БИЛ БИТ ЧЕСТО И БЕЗ СМИСЪЛ, ИЗРАСНАЛ Е В БИТОВО ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНО СЕМЕЙСТВО С РОДИТЕЛИ БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА - ОТ КЪДЕТО И ТОЗИ СИЛНО РАЗВИТ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ И ЯВНИ ПРОБЛЕМИ НА СЕКСУАЛНА ПОЧВА(ВЕРОЯТНО Е ХОМОСЕКСУАЛЕН, НО НЕГОВАТА СРЕДАТА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВА(МЕНТАЛНО) ДА ГО ЗАЯВИ И ОТ ТАМ ТОВА НЕПРЕКЪСНАТО ВЪТРЕШНО ПРОТИВОРЕЧИЕ КОЕТО СЕ ИЗРАЗЯВА В ПЕРМАНЕНТНА АГРЕСИЯ И ОМРАЗА КЪМ ДРУГИТЕ КОЙТО СА "НОРМАЛНИ". ОБЩО ВЗЕТО НЕ МУ Е ЛЕСНО И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ
6
4
 
20
 
! Отговори
пижо преди 10 години
ТАЯ ПАРТИЯ ИМА ЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС ИЛИ ОЩЕ СЕ УПРАЖНЯВА ЧЕ БОЙКО МУ ЗАБРАНЯВА ДА ГОВОРИ ИЛИ ТЪРСИ С МОНИКА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Буруджиева, длъжни сте... ама не ги спазвате...
4
1
 
20
 
! Отговори
Контрасти преди 10 години
Здравейте, БСП създава впечетлението че се занимава главно със конфликти и дебати във партията, кога смята БСП да влезе във функцията си като Социалистическа партия на народа по високопроцентоално? И ако позволите,,, Смешно е да се говори за 100-годишна функция, като всички знаем че от навлизането и във периода на нейния Демократичен облик до сега са изминали само 24 години.
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като всички са убедени че имунитета на сидеров трябва да падне защо не е паднал?
2
2
 
16
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До БРАННИКимунитета и не само на болен да бъде свален ...но по важното е да има присъда и то ефективна и назидателна..какво стана като се свали имунитета на дон цецо...стига само прах в очите на народа
1
0
 
24
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Нали имаш имунитет маа, не се прави на каквато не си.