Никога не съм ходил при Борисов в Банкя, отсече Първанов

Вестник твърди, че разполага със записи на техни разговори
Обновена: 15 яну 2014 17:53 | 15 яну 2014 17:53, Анисия Иванова
77
Никога не съм ходил при Борисов в Банкя, отсече Първанов
Лидерът на АБВ Георги Първанов. Снимка, архив: Буфото

Георги Първанов никога не е посещавал дома на Бойко Борисов в град Банкя и години наред не е имал каквито и да е контакти с бившия премиер. Това заявиха от Национална гражданска инициатива АБВ по повод статия във вестник „Галерия", озаглавена: "Порция записи от Банкя показва: Бойко и Николай Гигов плащат на Първанов".

"Написаното в статията е груба и дори смешна лъжа. В тази връзка в близките дни Георги Първанов (президент на Р България 2002 - 2012 г.) ще сезира главния прокурор на републиката Сотир Цацаров и ще потърси правата си в българския съд относно тиражираните клевети по негов адрес", се казва в съобщението до медиите.

"Очевидно заявката за участие на Национална гражданска инициатива АБВ в предстоящите европейски избори предизвиква силни притеснения сред опонентите ни и явно тази статия е част от тежката компроматна война срещу нас", допълват от АБВ.

В предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия главният редактор на вестника Кристина Патрашкова коментира, че срещи са провеждани поотделно между Бойко Борисов, Румен Петков и Георги Първанов.

„Имаме доказателства от няколко източника за това. Разполагаме със записи. Не мога да кажа точно на коя дата и кога са направени, но разполагаме с такива записи", каза Патрашкова, цитирана от "Фокус". В редакцията на седмичника има аудиозаписи от срещите в Банкя, подчерта тя.

По повод скандала също пред Нова телевизия Румен Петков заяви, че информацията за среща между тримата е грозна манипулация.

"Утре ще се окаже, че сами сме си говорили. Опитът за внушение, че сме обсъждали проект АБВ, е доста груба манипулация. За да тръгне някой да я прави, трябва да е доста притеснен, да не кажа - уплашен", добави Румен Петков.

Той допълни, че не може да си спомни кога последно се е виждал с бившия премиер Борисов, но допусна, че това е приблизително, когато Борисов е бил министър-председател, и това е било преди месеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
hht преди 10 години
Bokicha si e spretnal kashtichka na Big brother v Bankya
63
0
 
1
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Parvanov useshta puknatina v upravlenieto i tarsi nachin da se zalepi otnovo sred karlejite vpiti v darjavnata sofra, smucheshti kravta na naroda
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов Студентите да станат овчари ! vbox7/play:fc18066dc8
61
0
 
1
 
! Отговори
как Здравка преди 10 години
Абе, "Днес", не знам кой ви плаща заплатите и на кого сте собственост, ама със ( дори ) споменаването на нискочелият от снимката си биете страхотен автогол. И то от много време насам...Щом давате трибуна на човешки карикатури като горния, не се изненадвайте, ако хората престанат да ви четат.Айде, със здраве...
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов да върне на данъкоплатците милионите, които изхарчи, за да лети почти всеки ден със самолети и хеликоптери, за да ходи на мачове у нас и в чужбина-до Барселона и др., да вози Бистришките тигри др. селски отбори, заради загубен бас, да ходи по купони и лов в държавни и горски резиденции, в компания с бизнес и др. партньори и придружителки, да посети магарето Бойка, на предизборни митинги и така профука милиони, докато лъжеше, че пари няма и замрази 4 год. доходите, а цените хвърчаха
59
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички предполагам знаете, че ако Делян Пеевски беше останал шеф на ДАНС лицето Борисов и лицето Цветанов вече щяха да са в затвора!!!Благодарение на протестиращите тези хора са все още на свобода-а не там дето им е мястото в затвора.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю, не така....!
57
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Я си задайте въпроса, след като Борисов не е на власт и Цветанов не е министър на МВР, кой нарежда и разпространява СРС-та?Гоце със сигурност знае и щом мълчи значи е по взаимно съгласие, щом е по взаимно съгласие, значи цялата смърдяща история е за отклоняване на вниманието.От какво?
56
1
 
3
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
ПРЕКАЛЕНО МНОГО МЕДИЙНО ВНИМАНИЕ СЕ ОТДЕЛЯ НА ЕДИН ,,ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП'' КОЕТО Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО. ЛИЦЕМЕР ГОЦЕ ОТНОВО СЕ ОПИТВА ДА ИЗЛЪЖЕ НАРОДА НО ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ ГОДИНАТА Е ДРУГА.НАРОДА ПОУМНЯ!
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Е ТРЯБВАЛО !!! МОЖЕШЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ, В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярваме ти Гоце! Ти никога не си хващал трипер и никога не си изневерявал на Зорка!
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце с крадливите очички
52
3
 
5
 
! Отговори
Златната Златка преди 10 години
Патрашкова - какъв смях
51
3
 
9
 
! Отговори
Антрополог преди 10 години
Ах, как не Ви вярвам, г-н Първанов! Не на Вас ли се обясняваше в гореща обич тъпата селска мутра от Банкя? Ако и това не помните, може би Тошо Тошев ще освежи паметта Ви!
50
6
 
8
 
! Отговори
BOC преди 10 години
Един приятел, на моя приятелка ми каза, че Г_жа ПАРТУШКОВА или Патрашкова ли беше, не си спомням добре участва много успешно в сериите на ТВ XXL!!!!
49
8
 
15
 
! Отговори
от Правец преди 10 години
Пише ви един обикновен гражданин, имам един приятел, който работи към хотела и голф игрището на Валентин Златев! Той ми е казвал, че лично е виждал Първанов и Борисов как седят на една маса! Няма тайна, която да остане скрита!
48
5
 
16
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Гоце, Баце те приветства с "Добре дошъл" в коалиция "МИШО БИРАТА".Айде хаир да не видиш и там да си останеш дано!
47
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОЧЕИЗВАДНО Е, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА НАЕЛИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДА СЪЗДАВА ИЗМИСЛЕНИ КОМПРОМАТИ И ДА ТИРАЖИРА НЕВЕРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА НЕГАТИВЕН ОБРАЗ У КОНКУРЕНТИТЕ НА НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ. ОЧЕИЗВАДНА Е ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОРГАНИЗИРИНАТА ПРЕСТЪПНОСТ! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ОТ МЕДИИТЕ НА ДЕБЕЛАКА Е ЕДНА ГРОЗНА ЛЪЖА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ АКО ЛЪЖЕШ КАТО ***, НЕ НОСИШ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ! В *** ДЪРЖАВА ЦИГАНИИТЕ СА ДОРИ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ!
46
4
 
12
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Смях-хем иска Първанов да е член на БСП,хем ще бъде опонент на същата.Такъв прецедент аз не си спомням,но дори и да е имало-няма логично обяснение освен властолюбието което е обхваноло бившия.
45
12
 
17
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
Браво на Първанов и АБВ!Всики който цепи бсп е българин патриот!