Обещано: 5% скок в заплатите на полицаите

Увеличението обаче ще е за сметка на съкращения
65
Обещано: 5% скок в заплатите на полицаите
Снимка: архив, Булфото

Ще има увеличение на заплатите на полицаите, потвърди финансовият министър Петър Чобанов след заседанието на правителството.

Обсъжда се точният размер на увеличението, но е вероятно то да бъде по-голямо от 5-те процента, които бяха първоначално заявени. Съществувала и възможност за по-високи възнаграждения с 8%.

Ръстът обаче ще бъде обвързан със съкращения в системата на МВР, които министърът на вътрешните работи уточнява със синдикалните организации, заяви Чобанов.

На оперативни заседания на правителството се обсъжда оптимизация и в останалите министерства. Там ръст на заплатите също може да се случи, но пак след съкращения и ако фондът за работна заплата е достатъчен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
17
 
! Отговори
райт преди 10 години
До ГаляА полицаите като им удържат от заплатата за безработицата и пенсионерите това що го не виждаш а?Била плащала ела да видим кво ти лично плащаш бе смотло?
51
0
 
17
 
! Отговори
райт преди 10 години
До ПЪЦУЛАИмай тебе доста са те били щом така говориш явно си някой я крадец я бандит а?А това ,че пазят протестите и граНИЦАТА КОЯТО НЕ Е ЗА ТЯХ НЕ ГО КАЗВАШ ***?САМО ДА ТЕ ДОБАРАМ КАК ОБИЧАМ ТАКИВА КРАСТАВИ *** КАТО ТЕБ.
50
1
 
17
 
! Отговори
skitnik32 преди 10 години
До Царевgnido sme6na 6to ne doide6 da gramne6 i men? 6te ti zawra patlaka tam deto slance ne ogrqwa.
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обещаното не е, като даденото...може би ще ги изпосъкратят една част...
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ф-1Ти си се объркал, приятелю, много си се объркал, както казва Цацаров!
47
2
 
21
 
! Отговори
Тролчо преди 10 години
Поредната опашата лъжа на управляващите, която ще лъсне съвсем скоро! Обсъжда се създаването нови отдели с нови началници, секретарки и нищоправци. В същото време ще се уволняват чистачките. На това му се вика демагогия по комунистически!
46
3
 
22
 
! Отговори
асистент преди 10 години
Полицаите са важни, та нали трябва някой да тупа ***.
45
0
 
28
 
! Отговори
ии преди 10 години
Полицайте се по-важни от Българските децата за управляващите.
44
2
 
27
 
! Отговори
Нино преди 10 години
Това им е наградата на полицаите, да пазят пъзльовците в парламента, да могат да си отидат от работа!!! Плашат се от бедните деца, които искат по-добро бъдеще! Вместо да поработят освен за себе си,но и за народа,който ги е избрал, те са ангажирали всички полицаи от цяла България да ги пази и от кого - от студентите???Тези деца страшилища ли са за тях???Вместо полицаи да има в болници и по села и градове, всички са командировани в София,да не сме във военно положение вече???
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ViturStStАми съгласен съм - ама аз не съм от никоя партия, не знам защо ако не одобрявам протестите хората си мислят, че подкрепям партия :) Живи и здрави бъдете :)
42
0
 
23
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Знаете ли къде е проблема,полицаите забравиха че народа,хората от своите данъци им плащат заплатите и не вижданите и в най богатите Европейски страни привилегии/права!?/но ни я сме длъжни всеки ден да им го напомняме.
41
2
 
22
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
До АнонименДруго си е с ракия и леплио на митинг на бсп :)
40
3
 
30
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Е това вече ГАВРА с умните и почтени хора на България, които едвам свързват двата края за да хрантутят тази ***!Всяка година им увеличават заплати, привилегии...Пенсиите -също!!!
39
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО 39 - ВЗЕМИ СИ БУТИЛКАТА С БИРА И ОТИВАЙ НА ПРОТЕСТИТЕ! Там ти е мястото - нека ХУБАВО ТЕ СТУПА ПОЛИЦИЯТА :)
38
4
 
23
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
Ей пикльо, ти се опита да ме поизплашиш или мислиш,че новият закон за убийствата и доживотните те закриля ? Мале как съм се изплашил ами сега какво ще правя един *** мисли да ме гърми ?
37
3
 
24
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Отнася се за мими:Я тя гнидата се обидила и след като нарече народа ***, типично по болшевишки когато и се отвърне съвсем по същият начин се обижда, ами как няма да е така като така е възпитана от червените ***. Ти червен червей не се различаваш по нищо от Геят ви ,който каза,че ББ ако е мъж веднага трябва да си подаде оставката, е направиго защото е мъж, сега к.рвата защо не си подава оставката, дали защото и според него и според теб хората са *** ?
36
5
 
21
 
! Отговори
Т.Х. преди 10 години
Ами как няма да са *** ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - виждаме едни и същи алкохолизирани лица пред парламента.
35
4
 
26
 
! Отговори
Наско преди 10 години
Не може повече да храним тази многобройна и не работеща полиция,не можем да храним повече полицай който пред очите на всички всекидневно нарушават законите и правилата най нагло,не можем повече на храним биячи в униформи,не можем повече да им плащаме ненормалните привилегии,всички виждаме че те не искат да се реформират и променят,не искаме такава полиция стига вече........
34
7
 
21
 
! Отговори
Царев преди 10 години
qwer, гръмни се, за да не го направя аз :)
33
6
 
21
 
! Отговори
Царев преди 10 години
*** СА - не може да се излагат 15 човека с бира в ръка пред цяла България! Аз съм за друга форма на протест, а не ВАШАТА СМЕШНА ФОРМА...