Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
titi преди 10 години
4udiat se kak da omaskariat Borisov !!!!
161
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За червените поддръжници, важен е девизът: "Гладен лягам, курназ ставам!" За лидерите ви обаче, е друг: "Сит ставам, още по-сит лягам - с парите и душите на народа!"
160
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Специален поздрав за ревливата тиква с песента "О колко си ***"
159
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
защо тука не са писани коментари ? айде да загравяме ...
158
7
 
9
 
! Отговори
сали преди 10 години
Не само манипулирани записи, БСП и ДПС са готови на всичко за, да отстранят Борисов от властта? Защо толкова ги е страх и само против него говорят?С какво той им нарушава рахатя да грабят , крадът , да правят заменки ? С какво?Всеки Божи ден излизат някакви межитурки и запозчат да го оплюват . да не говорим ,че същите тези межитурки си мълчаха и го хвалеха , когато беше на власт.Това е отмъщението на нищожествата, ако имате друго обяснение ,нека го чуем!
157
5
 
6
 
! Отговори
The king преди 10 години
Да му е сладко на Бойко неговото лекарство. А и като публично се обявят записите ще се разбере колко са достоверни. Вече се носят слухове, че Румен Петков е поставено лица, та да видим.
156
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръснико, записите с Танов манипулация ли са? Ами с прокурора Кокинов? Скрий се мутро, доносник и лъжец!
155
17
 
21
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Естествено че само ти ще лъсваш по записи Тикво проста - само ти си толкова *** че да те запишат дори и в ***!
154
2
 
1
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До EU citizen Има начини да ни накарат (да поискат обезпечаване)... За съжаление не е просто "да не платиш"
153
6
 
8
 
! Отговори
боко истината преди 10 години
До атникомунистТой и валутния борд се беше засилил да бута,добре ,че го удариха през пръстите иначе сега щеше да е страшно в бг.
152
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много *** Гноми във форума и статиите за Борисов... Така ли само прости *** работят за Партията Столетна и Спинозна...?
151
3
 
4
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До Бай Ганьoот спирането на АЕЦ Белене Русия печели повече от строежа му - 1 млрд чиста неустойка----------------- Ако сме балами да я платим.
150
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До атникомунистЕх колко си ми тъпиЧък... Милия той, голяма "логика " извади...
149
10
 
17
 
! Отговори
атникомунист преди 10 години
До боко истината 1000000 милион ама с бюлетините от печатницата на братя Бончеви - синове на генерал- лейтенант Бончев, зам.-началник на УБО има няма 30-тина години. Единият е депутат от ( познайте от коя партия.....антикомунистическата ГЕРБ) другия коли и беси ,като пръв Гербаджия из Костинброд. Морее !!Ако не ги бяха издънили сега щяха за имат 135-6 депутати Даже и на бас се хващаха. Абе нещастници!Цялата власт в тях и президента с тях и една фалшификация не можаха да спретнат,като хората
148
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бокича пак напълни гащите!!Ще вдига кръвно Тиквата следващите няколко месецаВчера разпряваше как нямало такъв запис и се видял запоследно с Парванката преди 2 години,а сега вече ще съди този,който ще го разпространи!!Не е ли смешно как един *** със завършен 12-ти клас лъже цяла България!!Бокича всеки път го хващат по бели ***,*** му обяснения са доказателство за това
147
6
 
7
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До 8888888 Нямат изгода да го пуснат - сега ще прави каквото му кажат, или ще бъде политически скелет..
146
0
 
9
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Като излезе манипулираният запис ,ти дай оригиналният в прокуратурата и тя да търси манипулатора.Но така правят в нормалните държави ,а ние и държава като за пред хората нямаме.Само "политици" , електорат ,медийни изяви и PR....И бедност -- икономическа ,морална ,образователна ,правна и културна БЕДНОСТ...............
145
1
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 159 Точно от спирането на АЕЦ Белене Русия печели повече от строежа му - 1 млрд чиста неустойка, а оборудването - пак ще се продаде и монтира на нормалната си цена... А ти си мисли че Русия (Атом Строй Експорт) е на загуба от цялата работа.
144
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако се чудите защо точно сега се рестартира АБВ, ситуацията е следната; Първанов губи лидерската битка в БСП и е в тежки противоречия със Станишев. Междувременно Борисов прави няколко услуги на Първанов, като случая с Мишо Бирата и скрепяват отношенията си. Борисов губи няколко депутати и цяла партия се откъсва от ГЕРБ. За да възстанови баланса Борисов се свързва с Първанов, който изтупва прахта от проекта АБВ.
143
2
 
13
 
! Отговори
Манипулация?! преди 10 години
То и разговорите с Мишо Бирата и Вальо Танов бяха МАНИПУЛИРАНИ, но в тях ЯСНО СЕ ЧУВА на всеки 2 секунди един сигнал, който се пуска ТОЧНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИЯ. Доста трудно се прави манипулация при накъсване на думите. Друг е въпроса кой продължава да записва и с какво?