Още хора ще си тръгват от групата на ГЕРБ, в безвремие са!

Найденов очаква компромати срещу Горанов и Стефанов
Обновена: 19 фев 2014 09:55 | 19 фев 2014 09:54,
52
Още хора ще си тръгват от групата на ГЕРБ, в безвремие са!
Мирослав Найденов Снимка: архив, БТА

Очаквам да се еманципират още хора от групата на ГЕРБ. Това заяви пред bTV бившият земеделски министър и съосновател на БАСТА Мирослав Найденов, като според него е възможно да си тръгнат бивши министри или поне хора, които са били активно ангажирани с управленска дейност и за които в момента присъствието им в парламента е безполезно.

"В тази група има хора, които са ръководили цели министерства, били са ангажирани ежедневно с работа и отговорности. В момента те се намират в ситуация на едно безвремие – не правят нищо в парламента, не участват активно в комисиите, нямат собствено мнение", аргументира се Найденов.

Според него скорошното напускане на Владислав Горанов и Красимир Стефанов повдига въпроса дали те преди това не са се страхували от Цветан Цветанов.

Найденов прогнозира, че срещу двамата ще се появят компромати по същия начин, по който излязоха такива срещу двамата по-рано напуснали депутати – Георги Марков и Светлин Танчев.

Още по темата
Мирослав Найденов заяви, че е станал обект на прокурорска проверка, защото имал влияние над земеделския сектор и на предсрочните избори е трябвало да води листата на ГЕРБ в Благоевград. Найденов припомни, че Цветанов в крайна сметка се е кандидатирал именно в Югозападния район, но и във Велико Търново.

Бившият силов министър се отказал от мандата в старопрестолния град и така в парламента влязъл Георги Марков, който напусна групата на ГЕРБ.

Мирослав Найденов коментира, че е имал информация за събирани от Цветан Цветанов компромати значително преди партията да падне от власт.

„Един човек на моето място може да получи информация какво се прави. Още първия ден намерих в кабинета си като министър подслушвателни устройства. Свързах се с директора на ДАНС Петко Сертов, трябваше те да бъдат премахнати, но вероятно били сменени. Виждал съм странни автомобили, хора в близост”, разказа Найденов.

По думите му скандалът около проверката на зам.-главния прокурор Борислав Сарафов показва, че когато е притиснат, Цветанов и сега може да вади клеветяща информация.

Мирослав Найденов категорично отрече да е сключил сделка с прокуратурата, като посочи, че продължава да е разследван за търговия с влияние даже и след като е свидетелствал срещу Цветанов. Ексминистърът беше категоричен, че е набеден, и се надява показанията му да обърнат делото.

Найденов призна, че в качеството си на земеделски министър се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски. Тема на разговора им било назначение в горското стопанство в избирателния район на Пеевски.

Мирослав Найденов посочи, че в работата си е давал приоритет на срещите с депутати от опозицията и като цяло народните избраници от ДПС са имали критики към кадровата политика на ГЕРБ в началото на мандата им.
Ексминистърът категорично отрече да се е ползвал с медиен чадър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Страхливците да си тръгват!!!
39
1
 
0
 
! Отговори
Тина преди 10 години
Предател! Не искаме изменници!
38
1
 
0
 
! Отговори
Дея преди 10 години
Найденов е новия гадател.. Престани да се излагаш, бе човек, до вчера друга песен пееше.
37
1
 
0
 
! Отговори
всеки преди 10 години
Продажник! Не се прави много на остроумен, а кажи колко пари ти дадоха ДПС????
36
1
 
5
 
! Отговори
ив! преди 10 години
Комплексиран ***! Нека отцепниците от ГЕРБ сега да си сформират една групичка и да я кръстят "Неудачник", ще им отива! ;)
35
1
 
1
 
! Отговори
mariq преди 10 години
И ние очаквахме да бъдеш в затвора до сега ,но както сам виждаш не всички очаквания се сбъдват
34
1
 
2
 
! Отговори
ММ преди 10 години
Говедаринът Миро Мършата беше почнал от обикновен ветеринар по селата и инжектираше крави против туберкулоза. Но явно е решил да тръгне по козята пътека и да предприема политически маньоври от възможно най-голям мащаб - мина през дпс, сдс, ндсв, абе въобще всички партии. Тя биографията му показва що за човек е и защо му е лепнат този прякор.
33
4
 
1
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Долу Герб !!!
32
4
 
0
 
! Отговори
вихър преди 10 години
По-добре Горанов да захване нов бизнес и да се занимава с нещо друго отколкото да има нещо общо с партия Герб ! Борисовата престъпна организация дава гаранция на депутатите там ,че от тях ще излезнат отлични престъпници ... Дано и останалите герберски членове последват примера на Владислав Горанов !!!
31
2
 
0
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Главната причина за вандалщината в парламента и извън него са партия Герб ,които плащат на младите хора да я причиняват и да хулиганстват ...
30
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 10 години
Много ми е интересно, защо чак когато станаха в опозиция решиха да говорят, отцепват ... За всеки е сладка властта, а сега говорят безсмислици.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До iсавов Марш обратно под масата атакистка плюнко при вашия пигмей и чакай заповед от господаря ви Доган преди да се изказваш
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Странно,намерил е "бръмбари" в кабинета си,когато е ПОСТЪПВАЛ на работа.Следователно "бръмбарите"са монтирани ПРЕДИ Миро да стане министър.Някой ще припомни ли на многоуважаемата аудитория кой беше на власт преди ГЕРБ?И по чие време избухна най-големият скамдал с незаконно подслушване в историята на България-делото"Галерия"?А верно бе,когато жалкия украински плъх бе пишман премиер
27
4
 
1
 
! Отговори
iсавов преди 10 години
След като ПП Атака изхвърли от власта мутрите на ГЕРБ и не са вече на власт ГЕРБ усилено взе да се разпада
26
0
 
2
 
! Отговори
NORM преди 10 години
До ЗдравкоЕх мечти,мечти.
25
0
 
7
 
! Отговори
NORM преди 10 години
Преди говореше за много и ни уверяваше,че ще отидат в БАСТА,но нещо не се получава.Интересно ми е,защо прокуратурата изведнъж го забрави.
24
2
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
*** вмирисана, то стана ясно колко "самостоятелно" е решението на някои да напуснат и как са "убеждавани". К_путът "уговарял" Стефанов, на предните двама им спряха веднага делата (а единия "случайно" бил поканен на конгреса на "Анатолия с цензура"). Това е изпитан номер на ДС мафията - държи компромати за много хора и ги вади, когато им е удобно.
23
1
 
8
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Киро, ако оня *** Георги Марков е умен, халал да ви е - вземете го.
22
12
 
2
 
! Отговори
Здравко преди 10 години
Разпадането на ГЕРБ е неминуемо и дано да се случи по-скоро, защото самото им присъствие в политиката е скандално и обидно за демокрацията
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие вервайте на миро слушалката... тази врачанска *** :-)))))))