"България без цензура", ВМРО и ЗНС вече са коалиция

Те излизат на евровота с програма за управление на България
Обновена: 16 мар 2014 16:39 | 16 мар 2014 16:15, Камелия Цветанова
104
"България без цензура", ВМРО и ЗНС вече са коалиция
Снимка: България без цензура

"България без цензура", ВМРО и ЗНС официално се обединиха в центристка патриотична коалиция. Споразумението между трите партии бе подписано днес в Пловдив.

Документът бе парафиран от тримата лидери Николай Бареков, Красимир Каракачанов и Румен Йончев. Коалицията бе обявена официално след преговори между формациите, продължили няколко месеца. На финала те се обединиха на базата на равнопоставеност, за битка с политическото статукво и за управление, изцяло насочено към решаване на проблемите на българите. Споразумението е за няколко поредни избора. При успех на евровота, коалицията ще иска предсрочни парламентарни избори. Затова и в битката за евродепутати тя ще се яви с програма за управление на България. Като най-приемлив срок за предсрочен парламентарен вот партньорите посочиха месец октомври, но обявиха готовността си да започна кампания за смяна на властта и веднага след вота през май.

"Този тържествен миг дойде след сериозна работа по изработване на принципите за центристка, мощна и патриотична коалиция. Тя поставя начало на цикъл на избори, които вероятно ще бъдат с исторически край“,  коментира при обявяването на коалицията лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Той е категоричен, че основното желание на българския народ е пълна промяна и това го показват стотиците срещи на партията с хората из страната.

"Излизаме на евровота с програма за управление на България", обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той подчерта, че амбицията на трите партии от коалицията е да изправят страната на крак и да сложат край на досегашния път на унижението, предаване на българските национални интереси, грабежите и разрухата. "Тази коалиция е плод на дълги разговори не само на базата на принципите на обединението, но и на база идейни ценности. Всеки от нас е поставил онези важни теми, които интересуват българското общество. 24 години политиците ни се упражнявайки на гърба на народа, извличайки само лични дивиденти. Ние ще кажем стоп на това", обеща Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
3
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
С оповестяването на тази новина,Каракачанов загубва поне 1/3 от симпатизантите си.Не мога да повярвам,че точно той,тръгна да прави коалиция с Бареков .
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
--Гледам.....--- и нищо не виждам ----освен едни недоносени шашкъни.
83
0
 
0
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
VMRO SBURKA!NO RAZBIRA SE NE MALOUMNATA GLAVA NA BAREKA GI E VPECHATLILO A PARITE KOITO SA MU DADENI.I TUI BAREK KOLKO PARI DADE NA VMRO?
82
0
 
3
 
! Отговори
do 95 преди 10 години
Тримата ***.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кои са пък тези тримата ??! Някой знае ли, та да ни информира? Единия ми прилича на един дето пееше за дудук преди 10 години. .. май е той. Но другите са неизвестни
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АНОНИМЕНДо анонимен 91. Да, друго щеше да е ако бяха миризливките Нейска, Кунева,Костов, Софиянски или някой друг рептил.
79
0
 
3
 
! Отговори
ico преди 10 години
копаем дъното : (
78
2
 
18
 
! Отговори
йово преди 10 години
Отвратителна безпринципност на ВМРО!
77
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
До другата неделя студиото на Кеворк ще смърди ,първо сидерчето после *** се изходиха как ще управляват в бъдеще България.
76
2
 
15
 
! Отговори
МАНАФЧО преди 10 години
ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ***..УПОТРЕБЯВА ЛИ НАРКОТИЦИ..КАТО КОКАИН,НАЙ ВЕЧЕ. КОЛКО ЧЕСТО НА ДЕН , ОТ КОГО ГО КУПУВА, ЗАВИСИМ ЛИ Е.. С ДВЕ ДУМИ - ДОЛЕН НАРКОМАН ЛИ Е ?
75
1
 
9
 
! Отговори
Пари нема! преди 10 години
Всички чакат на моите 11,00 лв. за ВОТ от държавната хазна!
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мафиотите се събраха
73
3
 
20
 
! Отговори
Политически буламач преди 10 години
Бареков =Пеевски,Пеевски = Местан.ВМРО подкрепя местан.
72
4
 
16
 
! Отговори
Фил преди 10 години
Какви "чисти ръце" като се коалира с ДС агент?... Тези *** са в друга реалност
71
2
 
8
 
! Отговори
Chicho Pey преди 10 години
Тих бял Дунав,се вълнува-весело Шуми-Дрян!,тра,ла,ла-ла-ла...и Барекооов,гордо плува,траа-ла-лаа-ла,лааа-аааа...
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aman ot keleshi. Alchni i samozabraveni !
69
11
 
3
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
-10 заработваите си сребърниците ,само че току що интервюто на Бареков завърши с"Договорки с ДПС=никогаДоговорка с БСП ИЛИ ГЕРБ само ако те се отърват от престъпните си ръководители ,съсела,боко ,цвъки и подкрепят закон ЧИСТИ РЪЦЕ
68
1
 
25
 
! Отговори
идиот преди 10 години
чудя се за барека ли да гласувам,или да изчакам петното да си направи партия и да се кандидатира ...
67
10
 
2
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
в момента дават интервю с бареков по нова при кеворкян
66
10
 
2
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
абе то ако тръгнем по тая логика аз бих забранил на хора под 25 и над 55 да гласуватедните =липса на жизнен опитдругите =липса на морално право да определят пътя на други много по-млади (тяхния избор вече е между орландовци и рогошки)бих премахнал правото на глас за хора зад граница-бил двоен гражданинбил в чужда държава-еми значи ти тая си и обърнал гръб чии го дириш тогава от нея