Битката ми продължава, каза Ламбо

Следващия месец се връщам и на сцената, отсече той
35
Битката ми продължава, каза Ламбо
Стефан Данаилов Снимка: БТА

След като месеци наред големият актьор и депутат от БСП Стефан Данаилов се бори с лимфом, той обяви, че има планове в подкрепа на онкоболницата в София, където се лекуваше самият той, преди да отиде на лечение в Париж.

„Наистина нашето общество е физически болно, освен психически. Всяка седмица ходех в болницата и виждах много хора дори и с по-тежки заболявания, това са млади хора и е крайно недостатъчно това, което имаме като материална база, а лекарите ни и лабораториите не са на по-ниско ниво от френските”, коментира той, след като за пръв път от месеци насам се върна на работа в парламента.

Още по темата
Данаилов призна, че е подготвил стратегиите, заел се е с разширяването на болницата и е намекнал за това на лидера на левицата Сергей Станишев. 

Той добави, че очаква да има и среща между ръководството на хематологичния център и здравния министър Таня Андреева.

„Добре е да бъдем единни, защото в това отношение наистина е напред нашата хематология, но нашите лекари имат нужда от самочувствие”, добави той.

Стефан Данаилов призна, че се радва, че болничният му е свършил на 19 март и се е върнал на работа в първия ден на пролетта, но битката му с болестта все още не е свършила.

„Наблюдавайки днес хората, които са в този парламент, чисто човешки в мен остава убеждението, че видят ли я тази трибуна, нещо им става на тези хора, не знам кога ще го осъзнаят, не им пожелавам да се разболяват трайно, но е хубаво да правят една различна преценка”, сподели впечатленията си социалистът.

Той сподели още, че не може да прецени доколко обществото е заредено с позитивна енергия, а не с отрицателна.

Според него обаче нито парламентът, нито правителството и президентството правят нещо за единството на нацията.

„Измислих, че е най-добре да се плаща на депутатите според говоренето, защото излизат говорят, говорят, а нищо не се казва”, каза още най-възрастният депутат от 42-то НС.

Следващия месец той обеща да се върне и на сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
лина марина преди 10 години
Щом говорят, а нищо не казват, защо да им се плаща за говоренето. Няма да се отървем от болни от логорея.
23
0
 
0
 
! Отговори
А бре Ламбо преди 10 години
Вие сте на на всеки километър, ама вземи да се радваш на свободното си време, стига си се пнапрягал
22
0
 
1
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
Да не злобеем, пред НЕЯ всички сме равни без значение от партийни краски .Човек трябва да не забравя ,че е смъртен и да изживява качествено всеки миг, да стъпва твърдо на земята.Скорошно оздравяване, др.Данаилов !!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев вдигна от смъртният му одър един от последните комунисти, всичко в името на предстоящите избори, правете си изводи!
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ай!Долно племе...
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе лицемери, кой се е излекувал от рак? Няма мили очи!
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четейки част от коментарите, разбирам, че др. Борисов е успял с опростачването и омразата, с които ни залива през цялата си измислена политическа кариера! Жалко за хората, ако не осъзнаят казаното от най-възрастният в Народното събрание. Говоря за хората, а не за тези, водени от злобата, наглостта и простащината на същества, като Борисов, Цветанов и компания. Смирете се хора, вождовството на една мутра не е приоритет на България. Спрете злобата и безумието. Бог и медицината да помагат на Ламбо!
17
3
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
Ламбо, нема бегане бате - живота има смъртоносен край ... и това за всички ни !
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не е застрахован от болести и неможе да знае какво го очаква утре така че бъдете малко по смирени. Дано се оправи човека
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DANO NE OSAMVATE KOMYNISTI MRASNI PREGARNETE SE SAS SERGO I OT MOSTA NA VITINA ZASHO NE SE LEKYVA V KARLYKOVO BE OTKACNALKO A OTIDE V FRANTZIA OT KADE SA PARITE NA NARODA OMIRAI *** MRASEN
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментаторите тук са с тежко болни мозъци" От всяко нещо политика правят. Вероятно друго немогат да измислят. Живота е прекрасен а вие се ограничавате в с политика и друго не виждате
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина нашето общество е физически болно, освен психически.Когато психиката е болна неможе да се очаква здраве на тялото. Ако психиката е здрава голям процент от физическите болести се решават.
12
5
 
21
 
! Отговори
до зрителя преди 10 години
Ами някои хора сме израснали с този серал 'На всеки километър'... което определено е за предпочитане пред турските или латино сериалите и чалга помията, която ни залива от всякъде в момента... Ха пишете минуси сега, но знайте, че едно време нямаше тая мизерия. Нямаше и такива простотии...Хората си вземаха заплатите редовно и пазаруваха до насита...и пак оставаха кинти.А с една заплата трима души отиваха на море с всички екстри...Искахте демокрация, но ви натресоха вълчи капитализъм !!!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
pregarni tvoja kapyt stanishev a posle i tzalata si parlamentarna partia dano se zarazat ot tvojata bolest i po skoro da izmrete kade si tragnal v prlamenta da zarazish i gerb li iskash pogledni se v ogledaloto prilicnash na osventzijm lagai i mri komynist mrasen kolko pari otkradna da ti napravat darven balton s cnekmejeta da zanesesh ot petro dolarite na sadam a dai ot tah i na geja sergo zashoto sne my trabvat za pat na ona svat malko my ostava gospod she go pribere i nego i tzelia MY ROD AMI
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ой завалията той.
9
0
 
21
 
! Отговори
Румби преди 10 години
Бат Ламбо е пич! Пожелавам му пълно възстановяване!
8
1
 
22
 
! Отговори
обективен читател преди 10 години
Каквото щете говорете и пишете, но Ламбо може да е комунист, но е може би най-свестния в този парламент. Говоря от чисто човешка гледна точка.Да, може и да е правил 'грешки' през живота си, но кой от нас не е?! Пожелавам му скорошно и пълно оздравяване и ако му писне от тези 'зад трибуната' - просто да ги зареже и да си гледа здравето и сцената.За протокола ще спомена,че не симпатизирам на нито една от съществуващите в момента партии в БГ. Пиша от чисто човешка гледна точка...
7
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
profesor.........a pi6e s pravopisni gre6ki
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dobri dumi na stefan danailov - dano ima i efekt ot tyah.
5
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другата пролет ще се усмихва на бял лист от някой уличен стълб ! Бог да го прости, никой не се е върнал от ония свят, а той вече на там е тръгнал