Моника Панайотова не иска да е евродепутат

Тя освобождава поста и председател на МГЕРБ
16 апр 2014 17:24,
58
Моника Панайотова не иска да е евродепутат
Снимка: Моника Панайотова, Булфото

Настоящият евродепутат от ГЕРБ Моника Панайотова се отказва от предстоящата битка за Европарламента на 25 май. В писмо до медиите тя обяви и оттеглянето си от поста председател на МГЕРБ.

"За да бъдат избегнати всякакви спекулации в публичното пространство, свързани с предстоящото обявяване на евролистата на ГЕРБ, бих искала да ви информирам, че поради предстоящия ключов етап от своята докторантура, както и поради тазгодишното навършване на годините за членство в младежката организация на ГЕРБ, освобождавам поста председател на МГЕРБ и помолих ръководството на ГЕРБ да не участвам като кандидат в изборите за Европейски парламент", посочва Панайотова. 

Според нея предстоящата кампания за европейски избори е отлична възможност нови и по-млади хора да се наложат като умения и експертиза, както и на бъдещия председател на МГЕРБ да се наложи като млад лидер.

Идвайки от неправителствения сектор в политиката, вярвам, че с действията и инициативите си и силна екипност, съм постигнала с колегите си малки стъпки в правилната посока, сред които - закон за младежта, стартиране на бизнес с едно евро, активно участие на 41-то Народно събрание в изготвянето и отстояването на националната позиция по теми от европейския дневен ред, пише Панайотова.

В писмото си тя благодари за номинациите, които получи за кандидат за евродепутат от структурите в 24 области на страната, на младежите на ГЕРБ от цялата страна, както и на ръководството на ГЕРБ за подкрепата и доверието.  

Желая успех на предстоящите европейски избори, ще продължа да бъда в отбора на ГЕРБ, докато съм полезна с експертиза в действията за конструктивно и положително развитие на страната, заявява в писмото си още Панайотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Далавера,далавера,всичко е алъш-вериш
52
3
 
3
 
! Отговори
Тигаро преди 10 години
У ГЕРБ останаме само Бат Бойко и Бистришките тигри всичко живо избега при Барека!
51
4
 
2
 
! Отговори
M.Bobev преди 10 години
Не номинираха Панайотова на избираемо място в листата за евродепутати и тя избяга. Такива са всички членове на ГЕРБ- гледат преди всичко личните си интереси.
50
3
 
2
 
! Отговори
Termmal преди 10 години
Герберите видяха, че техният политически кораб потъва и започнаха да скачат от него.
49
2
 
3
 
! Отговори
Асен Колев преди 10 години
Разпадането на Герб е вече факт.
48
2
 
4
 
! Отговори
Овчаров преди 10 години
Всички ще избягат от Борисов, защото той е загубена кауза.
47
2
 
4
 
! Отговори
Пророк преди 10 години
Това е началото на края на ГЕРБ.
46
1
 
3
 
! Отговори
Павел преди 10 години
До АнонименВсичките изглеждат като писани от двама-трима пропаднали драскачи, пишещи коментари срещу стотинки.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милите те, живи да ги ожали човек... Бачкатори? На това да пишеш по форумите на странен диалект, че и да ти плащат бачкане ли му се вика? А...? Тичай да си вземеш надницата.
44
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do Anonimnite 46 i 43Да заплюеш една крадлива комунистка като кобилката от снимката не прави Българите 3 матрял, кат' казва вожда ви Тиква!!!Вие сте долни българофоби!Повечето, които ви заплюват не са Кутевци, а обикновени средни бачкатори!!!Пийте си хаповете и не ни занимавайте с опорните си точки!!Ясен ли съм, ГЕРБерасти?!!?
43
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама до един сте смешни... Айде бързо в къщи да мажете филии с лютеница... СЕЛЯНИ ПРОСТИ! Научете някоя друга дума от книгите, не само от телевизора. Комунисти скапани!
42
2
 
10
 
! Отговори
Г-н Амзел преди 10 години
Веднага и връчвам евромотика!
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потъващ кораб ли? ГЕРБ все още е в челна позиция Кутевчета мили платени :)
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето дами и господа това е българина в целия си блясък :) плюещ, завиждащ селянин. После ЕС ни бил виновен :D
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не я познавам Моника, но някак си не особено почетно, докато си във властта и далаверата да се присламчваш към дадена партия (не визирам единствено ГЕРБ, а по принцип), а щом свърши далверата да бягаш позорно.Не е готино някак си.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
edin poedin zarqzvat propadnalata MUTRA
37
3
 
6
 
! Отговори
някой преди 10 години
Добре де, тя беше ли спрягана за листата? Ако да, за кое място? Защото ако е след 5-6-то и аз бих се отказал.Иначе малко ми прилича на баснята за киселото грозде.
36
1
 
9
 
! Отговори
Теодор преди 10 години
Постигнал съм много повече, бил съм стипендиант в няколко европейски университета... но ще стигна до европарламента в листата на ГРОБ, когато моите родители се окажат бивши партийни членове!!! Без баща ми да е бивш пожарникар не бих могъл да стигна до Брюксел... Ло сиенто пор ти...
35
9
 
15
 
! Отговори
МГЕРБ преди 10 години
Въпросната Моника я познаваме всички свързани с ГЕРБ. Тя е един абсолютен *** и насадена бездарна калинка. Отказва се от евровота поради простата причина че не е на избираемо място и шанса и за Брюксел е нула. Много е лесно да се говори за морал и да поучаваш другите като вземаш по 10 бона заплата и живееш в центъра на Европа. Тази жена не е направила нищо за България, през цялото време работи само и единствено за себе си. За съжаление това са кадрите на ГЕРБ - КАЛИНКИ.
34
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Корабът потъна, мишките се разбягаха, остана само капитана, но с високо кръвно ...