Няма причина да променим позицията си за Украйна

Вигенин: Разчитаме на диалог и преки разговори
Обновена: 16 апр 2014 18:58 | 16 апр 2014 18:47, Красимир Ангелов
58
Няма причина да променим позицията си за Украйна
Снимка: БТА

Няма причина да променяме позицията си спрямо Украйна след днешните събития, обяви в Пловдив външният министър Кристиан Вигенин. Той бе категоричен, че позицията на България за случващото се е достатъчно ясна и вече е обявена.

Ще продължи работана за стабилизацията на Украйна, която според нас не е възможна без участието на Русия, посочи дипломат № 1 на България.

Още по темата
“Разчитаме на диалог и преки разговори между Русия, Украйна и съответно САЩ и Европейския съюз”, каза още Вигенин.

Той коментира и скандала със злоупотребата с лични данни в списъците на различни партии. Вигенин смята, че и на предишни избори е възможно да е имало злоупотреби, но сега ЦИК е дала възможност всеки да провери дали името му фигурира в списъците на определени партии.

Външният министър посочи, че след създалата се ситуация надали някоя партия някога ще си позволи да злоупотребява с лични данни.

Кристиан Вигенин бе в ПУ "Паисий Хилендарски", където участва в дискусия на тема "България в Европейския съюз: мобилност и възможности за младите хора". Дискусията е част от кампанията на Дипломатическия институт "Гласувам, защото се интересувам" с цел стимулиране на участието на младите хора в изборите за ЕП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ами злоупотребата с лични данни си е дело на ГЕРБ, те имат опит доказан и с Костиброд !
40
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Забелязвам такава реакция на врага. Щом споменавам думата 'евреи' и следват минуси от цялата команда, и то независимо в какъв смисъл я споменавам, не го и четат а само служат. Дяволът сам си знае мястото.
39
1
 
0
 
! Отговори
Инно преди 10 години
Ами правилно! България не трябва да пострада от мръсната игра на Русия и Американците!
38
1
 
2
 
! Отговори
Ямаха преди 10 години
Правилно е да не подкрепяме санкциите, при положение, че сме на източната граница на ЕС!
37
1
 
0
 
! Отговори
Пиза преди 10 години
Правилно, трябва да се анализира ситуацията в Украйна. Става все по сложна и по сложна за съжаление.
36
0
 
1
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Напълно правилна позиция! Вече подкрепихме позицията на ЕС, но от сериозни санкции ние ще сме от големите губещи и няма как да стане просто!
35
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Видиш ли евреин убий го, а не ги кефи с изборите им!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Няма причина да променим позицията си за Украйна"Ние българите не сме си казали позицията за Украйна, че да я променяме. Казали са си позицията само народните иззедници-политиците.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До муспиПак ли ти, капацитете? Няма нещо от което да не разбираш.
32
5
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Окупаторът не се сваля с партии, всички партии са негови, включително и партия за свалянето му. По този повод Ботев е казал - България не й трябва Патриаршия, а Караджа. В днешно време това значи Градско Хайдушко Движение, работещо с малки отряди снайперисти независими един от друг. С избиването на евреите ще си идва само това което никоя партия не може да ни донесе.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гневен българинКъде видя двулична усмивка?. Търсиш подкрепа- значи давай! Аз мисля по същия начин като теб. Виж с присламчването е голям проблем. Политическата пасмина е неудържима. Замирише ли на власт И Вигенин и Плевня и Седефчо и цялата останала гмеж ще напира. И ще са готови да заемат всяка позиция, която им се каже защото това са амеби. *** отвратителна. От такива ще е най-големия проблем да се оттървем.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
другаря Вигенин не приема лични мнения, а само партийни, одобрени от вожда.
29
2
 
3
 
! Отговори
радикален русофил преди 10 години
Чета и невярвам на очите си - ГЕРБерастката мутроидна *** подкрепя БСПарска мутроидна ***??!!Какво става бе???
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гневен българинДавай
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ВЯРВАЙТВ И ЙОТА НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ОТ (БСП И АБВ)=БКП...ВИНАГИ СА НИ ЛЪГАЛИ И В МОМЕНТА ЛЪЖАТ
26
1
 
2
 
! Отговори
аполитичен идеалист преди 10 години
В същност не е ли време наистина да се организираме и да пометем цялата тази политикоикономическа *** която, вече толкова години загробва страната ни.Вигенинци, Плевнялийци, Първановци, и цялата слугинска "политческа класа". Лошото е че те разсипаха и армията и няма кой да премине на наша страна. Да си вървят при господарите си и да ни отавят да се опитаме да си редим живота с малкото, което ни е останало. Иначе тази *** съвсем ще загроби България. Иначе трябва да ходим някъде другаде по свет
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путиновата съкровена мечта да създаде едно ново издание на Руската Империя е напълно нереалистична. управлението на Путин за тип фашизъм, с една висока доза на нарцисизъм от страна на вожда. Това, което става сега обаче, според мен, почва все повече да прилича на чист нацизъм.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия няма по-голям враг от Путин - време е да му се поиска сметка. Мисля, че малкия чекист получи ерекция и си помисли че е велик. Всичко това обаче е следствие от огромния комплекс за малоценност на целокупния руски народ доказателство за което е изхвърлянето на мокър песък в сочи. Дано да не въвлекат света в нова война заради собствените си имперски амбиции. За къде повече бе след като притежаваш 1/6 от света, а народът ти живее като в третия свят.......
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин успя да обедини света срещу себе си.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toя е куха,ама абсолютно куха лейка! Оставка!