Скандалът с личните данни - голяма неразбория!

И Папазов учуден, че ЕГН-то му е в подписка на партия
17 апр 2014 19:33, Анисия Иванова
7
Скандалът с личните данни - голяма неразбория!
Министър Данаил Папазов във Варна. Снимка БТА

Голяма неразбория. Така определи скандала с ползването на лични данни от различни партии министърът на транспорта Данаил Папазов при посещението си във Варна.

Запитан дали ще сезира прокуратурата за кражбата на личните му данни, които са в подписката за регистрация за евроизборите на една от партиите, министърът каза, че е много учуден, че фигурира в някакви списъци.

Никога не съм се разписвал или поне през последните 10 години не се сещам да съм се разписвал в някакви списъци, уточни Папазов.

Във Варна той съобщи, че от началото на годината ръстът на обработените товари на пристанище "Варна" е над 2 процента и посочи, че предстои удълбочаване на плавателните канали и закупуване на нова техника за пристанище "Варна запад". Министърът коментира още, че документацията за новия терминал на пристанището се завършва.

Амбицирани сме да дойдат големи проектанти, които да завършат изцяло строителната документация на новото пристанище в района на "Максуда" и да изготвят минимум два идейни проекта, за рекреационната зона, която ще бъде в района на старото пристанище "Варна-изток", заяви министърът. Папазов изрази надежда до края на месеца да има пълна готовност да бъде обявен търга за новия терминал.

Преговорите с Турция за превозвачите продължават, съобщи още министърът, цитиран от БТА. Той посочи, че снощи е имал среща със зам.-министъра на транспорта на Турция, както и с посланика им. На 9 май има последна работна среща за окончателното изготвяне на спогодбата, уточни Папазов. Според него страната ни се опитва да защити напълно нашите превозвачи, същото прави и Турция.

Във Варна министър Папазов присъстваше на първата копка по изграждането на нова рейдова кула на варненското пристанище. Бреговият център е разположен в квартал „Аспарухово“, като строителството на кулата е част от проекта за надграждане на информационната система за управление на трафика на плавателните съдове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки да си пази личните данниЗасега не се знае кой в колко партиийни листи се е кадидатирал
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, защо не се възмущавахте когато БСП беше наела фирма която да звъни по телефоните на пенсионерите и да ги агитира да гласуват за товарищ Станишев? Тогава също имаше голям теч на лични данни, дори знам и от къде са взети от пенсионното, където им имат имената ЕГН-тата, адресите и тел. номера. На майка ми която е на 90 години постоянно и звънят телефонни измамници на личния телефон. От къде мошениците и имат GSM-а, вероятно от телефонния оператор. Така че у нас има пазар на лични данни.
4
0
 
0
 
! Отговори
clo преди 10 години
glasuvane s prastov otpechatak ne iskat bg agenti ?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е,кой е виновен, ВЪН ВЕНЕТА ШОПОВА -ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КОМИСИЯТА ЗЯ ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ,,,ТАКА ГИ ЗАЩИТИ ,ЧЕ СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ,,,!!!!
2
4
 
17
 
! Отговори
историк-анализатор преди 10 години
Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** се изпокриха и се ослушват като глухи *** в мамули.