Още един депутат напуска ПГ на ГЕРБ утре, убеден е Бареков

Лидерът на "България без цензура" пече кюфтета за симпатизантите си в Челопечене
Обновена: 21 апр 2014 15:32 | 21 апр 2014 13:31, Анисия Иванова
284
Още един депутат напуска ПГ на ГЕРБ утре, убеден е Бареков
Николай Бареков в Челопечене. Снимка „България без цензура".

Още един депутат напуска групата на ГЕРБ във вторник. Това каза Николай Бареков, лидер на „България без цензура”, в Челопечене, където собственоръчно изпече кюфтета и кебапчета за симпатизанти.

Към формацията на Николай Бареков вече се присъединиха няколко бивши вече хора на Бойко Борисов. Сред тях е Светлин Танчев, който като независим депутат стана вторият представител на "България без цензура" в парламента - след Румен Йончев, напуснал левицата, бившият зам.-председател на Общинския съвет от ГЕРБ в Пловдив ген. Димитър Цветков, Ангел Даскалов – бивш депутат и шеф на ГЕРБ-Велинград. Някои от тези напускания на партийни лица от ГЕРБ бяха също обявени предварително от Бареков.

В Челопечене лидерът на "България без цензура" коментира в негативен план раздаването на козунаци на бедните от страна на партията на Борисов. "Те умориха хората от глад. Но по-страшното е, че те са давани на социално-слаби, което означава, че някой е ровил в масива на общината. Да ровиш в личните данни на бедните българи е цинизъм", посочи политикът на фона на скандала с теч на лични данни от последните дни - във връзка с подготовката за евроизборите.

За поискания от Волен Сидеров дебат за Украйна, лидерът на ББЦ каза, че националистът прави тези циркове от немай къде. „Той направи всичко, за да спре ГЕРБ и трябваше да забие финалния пирон в ковчега на политическия труп на г-н Борисов. Остана без структури и за него е важно да влезе в ЕП. Волен приключи в момента, когато се прегърна с Местан и  ДПС. Нашата формация няма тема за разговор с ДПС, защото те развратиха българската
политика“, отсече Бареков.

Бареков обеща и мащабно европейско разследване на монополите в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: напусналиГЕРБдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 9 години
ББЦ = ГЕРБ едното е също като другото... БАрек с кебапцехта и кюфтета ли се печелят избори ? ... и ти оцапваш гащите..
221
7
 
2
 
! Отговори
Умерения преди 9 години
Ако трябва да избирам между Борисов и Бареков, нямам друга възможност, освен да избера Бареков!!! Поне не е толкова омърсен....
220
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За нищо друго не става Бюреков освен за кебабчия...
219
0
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Така е - политиците направиха над 5 милиона бедняци и по време на избори ще им подарят по един козунак или кюфте) Срамно е - Ако имаше хора с морал в политиката - те одавна да бяха напуснали от там - но странното явление наречено политик е толкова силно че един път вкусили от властта - тези алчни хора са готови на всичко за да са доживот "политици" хора незнаещи нищо за политическият свят хора неразбиращи от елементарна математика българска история и т.н. Хора на fast money- Трагедията на БГ
218
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАРЕКОВ - ПЕЕВСКИ СА В КОНЦЕПТУАЛНА КОМБИНА. С МЕДИИТЕ НА ЛАФКА НАПРЕД КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА, ДЕТО С МАНИПУЛАЦИИ, КОРУПЦИЯ И ПРЕВРАТИ ЩЕ СТРОЯТ.Вземете се в ръце, хора.Търгашите заедно с управляващата коалиция са заедно във властта.Държи ги само алчността и страха да не им се вземе откраднатото през годините.Вижте колко хора още си точат зъбите по ТВ 7 и не им се връзвайте.Купуват и продават всичко.Това са хора отдавна разделили се с морала и ценностите. НЕ на измамниците.
217
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на Великден Бареков няма спиране. Не се свени от празника и се хвърля еднолично в битката с кюфтаци. Който си е без срам, няма как да почувства неморалното в случая. Можеше да замълчи поне през тези 3-4 дни. Търгашът си е търгаш до мозъка на костите и го проявява по особено нагледен начин. Даде човека половин милион на партията си, ама нали има и богати приятели - бъдещи евродепутати, парите прииждат като по време на наводнение. Сам се дави в нахалството си. Показа изцяло противния си облик.
216
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Бареков обеща и мащабно европейско разследване на монополите в България."А кой ще разследва Бареков с какви пари прави тази кампания и на кого служи ?
215
1
 
22
 
! Отговори
!!!! преди 9 години
Как да просперира БГ като избирателите и се впечетляват само от кюфтета и кебапчета???
214
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека кебабчийницата отвори сега!
213
22
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Да живее Бойко Борисов...........в затвора.
212
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** си мисли, че ако виси над кебапчетата хората няма да мятат торби с пълнеж по него... добре се е сетил да се прави на уцелен с тая шапка
211
2
 
32
 
! Отговори
boc преди 9 години
Помислете!На кои гласоподаватели разчита този кандикдат-управляващ?На тези, които биха продали не само гласа си, но и най-милото си за едно кебапче!Ееее, какво управление очаквате от такъв?!!!!
210
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Барека и Роската могат да бият Боко и Цоко по малоумие
209
2
 
34
 
! Отговори
boc преди 9 години
Абе Барек, абе плюнко, ти си приключил преди да си започнал, защото ти започна с прегръдката на Доган, Местан и тяхното отроче Пеевски!Защо не кажеш откъде са ти парите, които раздаваш и с които се представш?!*** и лъжец долен!***!!!АНТЕМА!!!ЗА ТЕБ И ЗА ВСИЧКИ, КОИТО РАБОТИТЕ ЗА ДПС И ПЕЕВСКИ!!!АНАТЕМА!!!
208
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече не вярвам на нито един от българските политици, изредили се досега да крадат Държвата. Последната ми надежда, нещата да се променят към по-добро е именно Бареков.
207
2
 
27
 
! Отговори
турчин преди 9 години
АМАН ОТ ТАЗИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ-АРТИСТИ
206
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роди се новия Митю Пищова...
205
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа нема ли кой да го светне че ще повърна вече бе! *** продал се на мафията!
204
2
 
31
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААА-.... преди 9 години
РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА , ЗАЩО СУЛТАНА Е ВЛАДЕЕЛ БЪЛГАРИТЕ , ЦЕЛИ 500-години!!!?????ЗАЩОТО НА ***, ТОЛКОВА МУ Е ПИПЕТО....ха,ха,хаааааааааааа....подава се за едно кфте, кебапче и биричка....!!!!Та , било "робство" , а.....ха,ха,хааааааааааааааа.....АКО ЕРДОГАН ВИ ВРЪТНЕ ПО ЕДНО ЧЕВЕРМЕ И ......ХЕЯ ШЕ МУ ЦЕЛУВАТЕ ...!!!А, НАЗДРАВЕ....!!!!!!
203
0
 
22
 
! Отговори
Ути-Премиер преди 9 години
Ути ПремиерЗвездев -ПрезидентБарека да се учи още