Не Министерство на икономиката, а на народното стопанство

Бареков с нови идеи, иска и зам.-министър по морските въпроси
93
Не Министерство на икономиката, а на народното стопанство
Снимка: "България без цензура"

Според лидера на "България без цензура" Николай Бареков е нужно да има зам.-министър по морските въпроси, както и да се създаде морски клъстер в Министерство на икономиката.

Още по темата
Клъстерът трябва да обединява корабоплаване, корабостроене, морско образование  и морски туризъм, смята той.

"Този зам.-министър, ако трябва да си стои само във Варна и да се занимава с въпросите, които са важни за сектора. Трябва да се спре с тази обърната пирамида", категоричен е лидерът на ББЦ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той лансира и идеята да се преименува Министерството на икономиката в Министерство на народното стопанство.

"Морето не е "Мохито" и чадър. За да има пристанище във Варна, трябва да има такъв морски клъстер в министерството“, коментира още Бареков.

Той обвини, че депутатът на ДПС Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ГЕРБ и ДПС да преминат в съюз срещу „България без цензура“.

Според Бареков ББЦ е сама срещу статуквото и не е убеден, че всяка бюлетина за нея ще достигне до ЦИК.

„Очаквам 20% грабеж на нашите бюлетини, защото и трите партии срещу нас – ДПС, БСП и ГЕРБ, са се оплели като свински черва. Не само в ЦИК, но и на места. В момента има една крайно мръсна коалиция между ДПС и ГЕРБ по места“, обвини Бареков.

Той смята, че в ГЕРБ, БСП и ДПС има „достойни партньори, но до коалиция с някоя от тях би се стигнало само при смяна на ръководствата“.

“Нашите депутати ще напуснат парламента, включително и новоприсъединилите се, и на едни октомврийски избори ние ще имаме вече един много голям резултат“, коментира Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 9 години
И на това ли му казвате нови идеи...? "Народна Република България" ,, Народно стопанство"...Народен селсъвет..... О..., небеса! Помним ги тези думички. Много приказки нищо работа . Да се кръстим тогава Народна република Конго, та да се оправяме като африканците. Без ток, без, доктори, без учители. Дано балъците са малко , та да вярват на този ТЪПЧО!
68
0
 
11
 
! Отговори
Dinosaurus преди 9 години
"Нашите депутати ще напуснат парламента..." Този има халюцинации! Кои депутати са влезли в НС като техни? Не си спомням ББЦ да е спечелил и един депутатски мандат...а вече зам-министър бълнуват, парламентарна група имат, НС напускат...като че ли някой е подкрепил *** изцепки, които Бюрека нарича програма. А "новоприсиединилите се" продажници ще видят НС през крив макарон, барабар с лидера си. Нова Атака, ама друг път.Българи, събудете се, гласувайте, не чакайте месия! Нема такова чудо!!
67
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този дава поне някакви идеи.От другите освен да се плюят ,да се обвиняват един друг и да се хвалят не съм чул нищо съществено.
66
1
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Вероятно ще се наложи да се създаде и Министерство на морските отговори,Доста роднини ще трябва от някъде да получават заплати.
65
3
 
2
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Като морска държава, трябва да обърнем внимание на корабоплаването и корабостроенето. Така ще се открият нови работни места за хората, живеещи в тези райони.
64
10
 
2
 
! Отговори
Емил преди 9 години
ББЦ има нови идеи и това е добре за икономиката на България.
63
1
 
3
 
! Отговори
Grajdanin преди 9 години
Namam nishto protiv Barekov prosto go ovedomqvam she v jenskata mu struktura v Blagoevgrad shlenuva izmamnishkata VIOLINA ASENOVA IVANOVA usajdana ka izmami .Nqmam nishto protiv partiqta mu daje shte glasuvam za nego prosto da vzeme merki s takiva individi kato taq tova e
62
3
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Тоя е луд. Не гласувайте за него!
61
0
 
5
 
! Отговори
Vasilena Metodieva преди 9 години
Трябва да се наблегне на родното производство и туризма
60
1
 
3
 
! Отговори
Grajdanin преди 9 години
Barekov hubavi idei imash evla ama kakvo shte pravim s izmamnishkata Violina Asenova Ivanova deto shlenuva v jenskata ti struktora v Blagoevgrad znae6 li 4e e osajdana za izmami s takiva kato neq li shte pe4elish izbori a taq izmanishka i shernokojiqt i izvan brashen sin deto e sahtiq kato neq malko mi e strano uj kazvash sh 6e promenihs neshto ama ti pri teb e sahstoto
59
19
 
6
 
! Отговори
Катя преди 9 години
ГЕРБ трябва да напуснат политиката и никога повече да не се връщат в нея. Вредите които нанесоха на държавата са достатъчни
58
16
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Срамно е, че на партии като ГЕРБ и ББЦ изобщо им е позволено да съществуват. Те са вредни и за народа и за демокрацията
57
14
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
ГЕРБ за пореден път бяха изловени още преди да започнат дори напълно да подготвят саботажите си и то не от кого да е, а от некадърния Бареков
56
11
 
4
 
! Отговори
Сапо преди 9 години
И ББЦ и ГЕРБ ще се провалят на тези избори и това е сигурно, защото имат лидери, които съвсем видно и нагло лъжат народа и показват, че единственото, което ги интересува е колко места ще докопат, а не как да помогнат на държавата да е стабилизира
55
8
 
6
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Бареков и ББЦ са същите, като Бойко и ГЕРБ - даже са и точно толкова алчни за власт и точно толкова некомпетентни
54
5
 
8
 
! Отговори
Крас преди 9 години
Бареков е единствения достоен да измести Бойко от челната класация по празноглави изказвания
53
3
 
8
 
! Отговори
Слави преди 9 години
Дълго време се питах дали има някой по-зле от Бойко и ГЕРБ - и напоследък Бареков и ББЦ все по-стремглаво се опитват да ги изместят от лидерската им позиция в сферата на некадърието
52
0
 
9
 
! Отговори
Здравко преди 9 години
Колкото и да се опитва няма да му се получи. Провала на ББЦ е гарантиран именно от лицемерието и некомпетентността на лидера им, който още от сега говори как щял да обслужва интересите на народа, но много ясно се вижда, че се интересува само т свойте лични и тези на началниците му
51
0
 
13
 
! Отговори
Любо преди 9 години
Много е жаден за власт Бареков. Готов е на всичко, за да се докопа до властта, дори да лъже и по празничните дни
50
0
 
7
 
! Отговори
Велко преди 9 години
Ще купува гласове и ще лъже хората измамника да не се очаква друго от него