Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!

Станишев: Партньорството ни е в името на страната
Обновена: 23 апр 2014 19:27 | 23 апр 2014 19:26, Веселина Йорданова
49
Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!
В Кърджали Станишев получи конче за сина си от отец Петър. Снимка: БТА

Отчитаме, че БСП отнася негативи заради партньорството си с ДПС, каза пред журналисти в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев.

По принцип коалицията в България е непопулярна дума, но правим всичко в името на страната, допълни лидерът на левицата.

Още по темата
По думите му партньорството с ДПС се гради на каузата за възстановяване на икономика, държавност и социална справедливост.

"Докато правителството начело с г-н Орешарски изпълнява програмата, която е в основата на партньорството с ДПС, ще го подкрепяме", допълни той, цитиран от БТА.

Сергей Станишев каза, че е скандализиран от гласуването и решението на Европейския парламент по отношение на „Южен поток“, защото според него то не е справедливо към България. Той заяви, че проектът е важен за икономиката на страната и е един от източниците на диверсификация на газ за България.

Станишев съобщи, че през май се очаква да бъде представена подготвяната от правителството програма за реиндустриализация на България до 2020 г. и по нея да започне широко обществено обсъждане.

Лидерът на БСП е на посещение в Кърджали за срещи с бизнеса и актива на левицата. Той посети църквата "Св. Георги Победоносец" и гроба на депутата от БСП Димчо Михалевски. За по-късно през деня е насрочена неформална среща на Станишев с членове и симпатизанти от БСП.

„Кърджали е символ на българщината, един от градовете с голямо значение и се радвам, че и тук започва да се съживява икономическият живот. Макар и да става стъпка по стъпка и бавно, това е най-важното, за да могат хората да живеят по-нормално, по-сигурно и да имат достоен живот“, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
0
 
! Отговори
easy преди 9 години
negativite za Bulgaria sa ot bsp. sorry.nov bg kabinet idva - samo ot dps i oste edin zadaljitelen ezik - turski ezik. za solidarnost mejdu proletariata.
45
0
 
6
 
! Отговори
Серги преди 9 години
Аз да си крада яко с ДПС ,а пък хората нека ме псуват!
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев е мижитурка, ако не ближи на Доган отдавна нямаше да съществува, а за управление и нямаше да помирише дори, но за това е виновен и Първанов, той създаде първата тройна коалиция, той *** първи БСП
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
39,40,41,42,44 - Позитански ***-от километри личи :)))
42
21
 
1
 
! Отговори
Hanko преди 9 години
Много хора негодуват срещу Станишев, но той за пореден път с това изказване показа, че е европейски лидер.
41
1
 
17
 
! Отговори
БСП преди 9 години
Партньорството ни с ДПС е в името на парите и властта, която имаме в някаква степен.Затова сме готови да ви лъжем и в името на паричките от партийните дотации а също от далаверите чрез властта сме готови да даваме права на ДПС - не ни пука че те подкопават държавата и Турция скоро ще ни обяви война когато се почустват силни да откопаят парче от нас. А и глупавите пенсионери ги лъжем с някой лев-те само за пенсийката и кафенцето мислят. Това е истината
40
17
 
1
 
! Отговори
Чавдар преди 9 години
Лидерът на БСП с това си изказване каза много верни неща.
39
18
 
1
 
! Отговори
Sars преди 9 години
Станишев е най-добрия български политик.
38
14
 
3
 
! Отговори
Krasimirov преди 9 години
БСП ще успеят на изборите, защото никой не иска ГЕРБ отново на гребена на вълната.
37
18
 
1
 
! Отговори
Йотов преди 9 години
Станишев в момента е единственият български политик, който мисли като държавник.
36
0
 
15
 
! Отговори
XXL преди 9 години
ипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце ловците, при Серго овците. . . Меле на червената писта! Подготвят конгреси. . . червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с *** ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната.
35
11
 
5
 
! Отговори
към 36 преди 9 години
А бат Бойко ще остане да рине Авгиевите обори!!!
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСКАМ ДА ЗНАМ: "РОДОЛЮБЦИТЕ" СТАНИШЕВ, СИДЕРОВ И БАРЕКОВ ЗАЩО ДРАПАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ???
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вече може да се казва почти всеки ден:"България пак уби дете!" Пък продължавайте лобирането за този некадърник. Зер, време му е да се оттегли на спокойствие в ЕП с голямата заплата и шапка на тояга.
32
1
 
23
 
! Отговори
androsbg преди 9 години
*** Станишев, единствената причина заради, която си оставил ДПС и Атака да вилнеят и дерибействат в България, е че работиш по по-важни задачи - да прокараш руските проекти и интереси скришом в ЕС. Това е твоята единствена мисия.
31
0
 
17
 
! Отговори
арматуриста преди 9 години
Тоя срещу отчето не е ли Остап Бендер Заменкаджиев??
30
0
 
26
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Станишев-" Партньорството ни с ДПС е в името на това да бъдем на власт и в името на далаверата..."
29
0
 
28
 
! Отговори
Божо преди 9 години
бсп и дпс управляват в името на страната, по-скоро в името на две страни - руската и турската империи !!! АНТИБЪЛГАРИ !!!
28
0
 
30
 
! Отговори
N преди 9 години
Невестулка мазна вие страната отдавна я продадохте на ДПС,сега просто си търсите извинение и накрая пак някой друг ще ви излезе виновен както през последните 25год.Ако народа ви обичаше толкова много нямаше да има нужда да правите коалиции и най-големия град в който спечелихте изборите нямаше да бъде с население едва 100 000.
27
0
 
24
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Тоя *** що не ходи да се запише в армията да защитава родината си от Русия?