Бизнесмен в ОАЕ към Борисов: За нас Вие сте премиерът

Да се сближаваме на политическо ниво, зове Борисов
Обновена: 24 апр 2014 19:42 | 24 апр 2014 19:30, Камелия Цветанова
75
Бизнесмен в ОАЕ към Борисов: За нас Вие сте премиерът
Снимка: ГЕРБ

Колкото повече се сближаваме на политическо ниво, толкова повече икономическото сътрудничество между Обединените Арабски Емирства (ОАЕ) и България се задълбочава. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с президента на търговската камара в Дубай Хамид Уамим и със заместник-председателя на камарата Маджед Ал Шамси, съобщи пресцентърът на партията.

Бойко Борисов е придружаван от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и от народните представители от ГЕРБ и бивши министри на регионалното развитие и благоустройството и на икономиката и енергетиката Лиляна Павлова и Делян Добрев.

"Искаме да имаме приятели във Ваше лице, когато ГЕРБ се върне отново на власт. Отпадането на визите благодарение на Мария Габриел прави туризма привлекателен и за двете страни", посочи Борисов.

Той обясни, че България е настабилна през последната една година и е в пълна международна изолация, откакто ГЕРБ не управлява.

"За нас Вие сте премиерът на България. Свършеното от Мария Габриел е много важно за нас и за вашата партия, затова трябва да го продължим", заяви Хамид Уамим и благодари на евродепутата от ГЕРБ за отпадането на визите.

Бойко Борисов посочи, че България е добра дестинация за инвестиции и припомни, че правителството на ГЕРБ е въвело най-ниските данъци в Европейския съюз. "Построихме най-доброто метро в Европа и строяхме по 64 км на година. Искаме това да продължи", допълни Борисов. По думите му България има добре развито селско стопанство. Председателят на ГЕРБ разказа за качествата на българския мед и затова как eмирът на Катар е бил впечатлен от вкуса му по време на посещението си. Председателят на търговската камара в Дубай препоръча България да засили рекламата си в ОАЕ.

От своя страна Бойко Борисов обеща, че кметовете на ГЕРБ ще изпратят информационни материали и брошури,представящи страната ни, а когато Хамид Уамим и Маджед Ал Шамси посетят България лично, кметовете ще ги запознаят с възможностите за инвестиции тук. Председателят на камарата Хамид Уамим прие поканата на Бойко Борисов да посети България и да се запознае от близо с нейната природа и възможности за инвестиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: борисовсрещаГЕРБОАЕ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
### преди 9 години
Ne sam politik da komentiram
67
3
 
4
 
! Отговори
Естет преди 9 години
"Лили Талпата". Много и подхожда този този прякор - справка снимката!
66
5
 
4
 
! Отговори
социолог преди 9 години
"Борисов изрази убеденост, че в следващите месеци в България ще има предсрочни парламентарни избори. "За нас е много важно още отсега да подготвим съвместно сътрудничество между България и ОАЕ", заяви той. " Този наистина ли си мисли, че ще става пак премиер?!
65
4
 
3
 
! Отговори
хаха преди 9 години
видяхме как преди от Катар ги "докара", сега от Саудитска са на път..:---) Кой му дава трибуна още на този празноговорилник?
64
3
 
2
 
! Отговори
вълкът преди 9 години
ИНВЕСТИЦИИ....... колко хубаво звучи от устата на човек - който не е изкарал един лев през живота си от инвестиции но пък е научил вълшебната дума - катализираща електорални щения
63
2
 
2
 
! Отговори
гоци преди 9 години
Ех, обещанията да бяха като правенето.
62
3
 
1
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Чудя се как не се е намъкнал в бяла роба и не е метнал пешкир на тиквата си, Тиквата!
61
2
 
1
 
! Отговори
Samoil преди 9 години
Bate Boiko, ti veche si istoria. Ne pilei poveche bulgarski durjavni pari, za da ne se naloji da gi vrushtash.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много ясно , че си е премиер ..това че станишеф доказания некадърник си мисли , че е той се лъже ...къде е орехотрошарски!?!? Къде се крие като мишка?!?! Защо Пеевски не е стъпвал в парламента нито веднъж ?! Защо от когато Станишеф е на власт страната отново заприлича на *** и свинщината отново е в огромни размери !!! Бойко ще си е премиер и това е ! за всички комунистически продажници мога да кажа ..Гара София - Гара Сибир !!! АРЕ
59
5
 
3
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 9 години
И това ако не е платена публикация с безмислено съдържание, здраве му кажи.
58
0
 
9
 
! Отговори
има разлика преди 9 години
Едно е да се срещаш с арабски бизнесмени,друго е да зяпаш дупета на плажа Варадеро.И не мислете,че другите политици не ходят на екзотични почивки с вашите пари,те просто не пускат снимки в интернет.
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Има ли разлика?А бе пърдел, Сидеров да не би да е бил премиер или да е в момента ,че да има бронирана кола. И на кого сметките е объркал , че да съществува опасност за живота му. Явно Борисов на доста хора е объркал сметките , за да го охраняват.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие плюете по Бойко,но нима мислите,че оня дето пускаше езици на Местан е по-добър.Доган праща човекоподобния млад преуспял бизнесмен на хранилката в Брюксел и изстрелва нагоре към властта своето отроче ***.Той пък бил лидер на работническо-селска партия,която щяла да прави България отново народна република.Това последното го е заявил публично,не е лоша шега.
55
8
 
7
 
! Отговори
Има ли разлика? преди 9 години
Каква е разликата между Варадеро на Волен Сидеров и ОАЕ на Бойко Борисов? Само тази, че Сидеров по закон ползва по-малко пари от бюджета, а Бойко Борисов харчи с широки шепи. Всъщност някой чул ли е за Сидеров да има купен с бюджетни пари брониран автомобил както си купиха Борисов и Цветанов? Време вече Сретен Йосич да дойде..........
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 53...Добре казано но те се обиждат въпреки че не са наясно. Всеки човек който реши да се поинтересува от световната политика в дълбочина ще си отговори за световните проблеми и че България е прашинка продадена и слугуваща. А нашият народ е най-лесния за манипулиране, по-лесни сме и от бедните Африкански държави, и вярваме в това което цели да ни заличи. За съжаление е така, изпълняваме самоубийството си с радост и гордост, и някой ако не е съгласен с това го наричаме изменник.
53
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че метрото било построено по времето на Б.Б. "било мит".. Било започнало още при Т Живков.А бе селянин ти в кое село живя докато се строя втория лъч на метрото бе, че не видя.Или ти не си се родил когато те е раждала ***, ами като те е правил съседа на баща ти . От опорни точки съвсем изперкахте.
52
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария Габриел премахнала визите! Тези хора като говорят вярват ли си или се заблуждават, че им вярват?
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да ьь и соларните панели от Япония са убави
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
арабското метро си заслужава
49
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големият мит сред селяните наводнили София през последните няколко години е, че Бойко Борисов е построил метрото. Работата по него започна още при Тодор Живков, а най-тежката и най-голямата по обем работа беше свършена по времето на Стефан Софиянски. Борисов просто е един селски тарикат-ленторез.