"Направи избор" е мотото на Реформаторите за евровота

Тя започва в неделя, основният символ в нея е стена от блокчета
Обновена: 24 апр 2014 19:18 | 24 апр 2014 19:14, Анисия Иванова
87
"Направи избор" е мотото на Реформаторите за евровота
Реформаторите представиха новата визия, слогана и акцентите на кампанията си за Евроизборите. Снимка БТА

Под мотото "Направи избор" Реформаторският блок /РБ/ дава официален старт тази неделя /27 април/ от 15.00 часа пред Народния театър "Иван Вазов" на кампанията си за евровота. Това съобщи пред журналисти председателят на предизборния щаб на десните Божидар Лукарски, след като представи символите, на които Блокът залага в предстоящата агитация за изборите на 25 май.

Външната фасада на сградата на щаба - централата на СДС на "Г.Раковски" 134, е облепена с плакати на РБ и със слогана "Направи избор".

Претендирам, че нашата кампания ще бъде най-европейски насочената и ще развие най-много теми, свързани с еврозаконодателството и значението му за участието на българските евродепутати в Европейския парламент /ЕП/, обяви Лукарски, съобщава БТА.

Той разясни смисъла на посланието - хората сами за себе си да направят своя избор, без той да им бъде налаган от партийни централи, без да им бъде обяснявано как трябва да отидат до урните и за кого да гласуват. Просто те самите да изберат и да участват във вота, обобщи Лукарски. И добави, че десните искат да покажат, че България е важна за Европа. Посланието казва, че трябва да бъдат защитени националните интереси в ЕП.

Основният символ на Реформаторския блок, който ще бъде представен на концерта в неделя, е стена, изградена от блокчета от конструктор. Цветовете на кубчетата не са избрани случайно, те са на политическите сили от център-дясно, които са част от Алианса, обясни Божидар Лукарски. Тази стена показвала и как блокче по блокче е изграден РБ. По този начин изграждаме и доверието на избирателите към нас и това, което представяме като единство между партиите вътре - един блок, съставен от малките блокчета /партиите/ и хората, които подкрепят реформаторите, добави председателят на предизборния щаб и лидер на СДС.

При неуспешно представяне на Обединението на евровота стената няма да се разпадне по подобие на Берлинската, категоричен е той. Тя е в началото на изграждането, ще бъде надграждана все повече и повече за пълен кръг от избори - следващите парламентарни и местни, обясни Лукарски.

Лидерът на СДС увери, че в РБ изобщо не разглеждат хипотезата за провал на вота, а са сигурни, че ще имат в следващия ЕП не един евродепутат, а евродепутати. Те щели да работят за създаването на общ енергиен съюз, който ще подсигури по-евтин газ за страните членки. Друга важна тема е използването на еврофондовете за повече работни места, по-високи заплати, а не за купуване на луксозни яхти и лимузини.

Снощи на организирания в София дарителски бал РБ е събрал около 45 хиляди лв. Ще има и други такива инициативи в страната, следващият е в Пловдив и това ще е основният източник за набиране на средства, посочи Божидар Лукарски. По думите му кампанията на десните е разделена по пера и в тях няма такова за купуване на гласове, безплатно раздаване на кебапчета и козунаци.

Утре по случай годишнината от подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС от Блока организират по обед флашмоб пред сградата на Еврокомисията в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
сами м преди 9 години
Ще гласувам за Реформаторския блок!
72
2
 
0
 
! Отговори
Избора е направен! преди 9 години
Избора бше направен предупредително на изборите 2001г и решително на последните избори. Така, че не само предшествениците са изритани окончателно, но и Реформаторския блок е изритан завинаги.
71
4
 
3
 
! Отговори
Lilia преди 9 години
Избора е направен : Който и да е , само да не са Кунева и Малинов .
70
2
 
5
 
! Отговори
внуче преди 9 години
До МитридатНегласуването е като гласуването за дпс/бсп. Едва ли има нужда да ти обяснявам.Аз за по-малко зло не гласувам. На тези избори има опция за преференциален вот и аз ще си избера Светослав Малинов без грам замисляне.
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо не разбирам , защо да не гласувам за Пеевски...!!???Кво му е лошото ,бе.....?
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз няма да гласувам за ЕСАз ше гласувам да се съединим с Русия!На мене ЕС , ми не требва.
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЛТЕРНАТИВА: Мераклията ЯНЕ да ицицира подписка за РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ с цел НОВА КОНСТИТУЦИЯ, ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА /Министрите се назначават от президента/, 100 ДЕПУТАТА като 50 са кметове на населените места, без неприкосновенни тайни на влогове, разговори и преговори.Без субсидии за смешниците в парламента. Вярвам и знам как може да отскочим за 1-2 години от дъното. Кълна се, но много хора като мен с честен и добър бизнес не им се занимава с политика.
66
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Има ли трезво мислещ човек който да не знае,че зад ББЦ не стои Пеевски.А на коя партия е кандидат,помислете.
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан Кънев предаде синята идея и се прегърна с червената кукувица. Тя снесе в синьото грездо развалени червени яйца. От ДСБ като самостоятелна дясна партия по тази причина не остана нищо. Командира Костов се умори. Остават още 25 години и нещо ще стане. Но със старите *** в БСП, ДПС ,ГЕРБ, Атака и новоизляпения ненормален нищо добро не ни очаква.
64
0
 
2
 
! Отговори
внуче преди 9 години
С други думи не можеш да дадеш алтернатива ?
63
0
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
Всеки българин ,който не гласува,подкрепя бездействито си дпс и неговия сателит ббц.ДПС=НА ПЕЕВСКИ=ББЦ-ПИША ГО С ГЛАВНИ БУКВИ НЕ ОТ УВАЖЕНИЕ ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ.ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ!
62
0
 
3
 
! Отговори
внуче преди 9 години
До Митридатами кажи алтернатива ?
61
4
 
8
 
! Отговори
Христо преди 9 години
До така наре4ения "Българин":Планът Ранът не ти е проблема и не Костов и Желев обраха България, а Жан ти Виденов. Просто се 4удя как може да е толкова къса паметта на някои хора. Не помниш ли 4е през 1996 фалираха банките и се обезцени лева и тогава дойде и 300%вата инфлация?! Не помниш ли??? И кой спря вси4ко това и оправи положението? Костов оправи положението и ни вкара в правия път, но за съжаление след това се върнаха *** на власт и спряха развитието!!!
60
9
 
1
 
! Отговори
Другари ,комунисти.. преди 9 години
Нямаме причини да се включваме във Евровота!НИЕ ,КОМУНИСТИТЕ НЕ ИСКАМЕ ЕВРОПА ДА НИ КОМАНДВА.ИСКАМЕ ДА СМЕ ЗАЕДНО С РУСИЯ .БОЙКОТ НА ЕВРОВОТА!КАЖЕТЕ "НЕ" НА ЕВРОВОТА, АКО СТЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гласувам за герб защото всички дето гласуват за вас все едно че гласуват за комунистите. Костов винаги е бил комунист и крадец като реформаторите.
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз направих своя избор и няма да гласувам за вас. Вие сте патерицата от 25 год. на столетницата. Ще се усетите на изборите колко сте жалки.
57
6
 
8
 
! Отговори
Българин преди 9 години
За неразбралите ще повторя:ВСЕКИ ГЛАС ЗА РъБовете Е ГЛАС ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ЕСКАЛИРА ДО ИСТИНСКА ГОРЕЩА ВОЙНАВсеки глас за РъБовете е глас за закопаване на остатъците от българската икономика, като Южен поток, атомната ни енергетика и всичко останало, до което тия гадове още не са се докопали, но искат да докопат и да го продадат на безценица на САЩ и Европа срещу съответната комисионна.КАЖЕТЕ КАКВО СТЕ ПОСТРОИЛИ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ГО РЕФОРМИРАТЕ
56
3
 
5
 
! Отговори
внуче преди 9 години
До БългаринНе целя да те обидя, ама не си в час
55
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 9 години
НЕ ИСКАМЕ ВОЙНАВсеки глас за РъБовете е глас за война срещу Русия, глас за санкции срещу Русия, за фалит и второ масово унищожение на българската икономика, каквото веднъж направиха Костов и Желев по указание на американските юди Ран и Ът.Хора, гласувайте за мир и за нормално развитие на българската икономика, всеки глас за РъБовете е глас за безработица, мизерия и унищожаване на България, глас за закриване на:*Южен поток*атомната енергетика на България - Белене и Козлодуй* ...
54
4
 
2
 
! Отговори
дядо преди 9 години
ХАХАХАХ @Одисей,никога не съм гласувал с червена бюлетина,но за разлика от Вас,не съм сляпо вярващ в неща които не са ми присъщи ;)-пресен пример е недоразумението Роско ****у!!На тези избори няма да гласувам,защото не виждам партия,или личност,която да споделя моите виждания,ценности и не е от бишия БКП апарат.За тези които си мислят че ще зачеркнат друг освен вече предопределените да влязат в ЕП,казвам че са ужасно манипулирани и ЕП вече е решил,кой от поднесените ни ще им слугува!!!