Парламентът започна работа от втория опит

Искането за изслушване на Мариана Георгиева беше отхвърлено
11
Парламентът започна работа от втория опит
Снимка: архив Impact press group

Парламентът и днес започна работа от втори опит, както и вчера. В 9 ч. се оказа, че на работа са дошли 114 депутати, а за да има кворум са нужди 121 народни представители. В 9, 15 ч. обаче при регистрация се оказаха точно толкова.

Депутатите от ГЕРБ не бяха в пленарна зала.

След като беше открито заседанието в зала влезе само Георги Андонов от опозицията, който поиска изслушване на министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева за разпределянето на 20 милиона лева на общините за изграждането на спортни обекти. След като той започна изказването си и други депутати от опозицията влязоха в пленарна зала.

Очаквано предложението на Андонов беше отхвърлено от мнозинството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Добре не влизат тези от Герб ,и без друго Кюстендилската слива се разтърка и прегракна да командва кой да говори и пита .Това не е парламент ,а цирк.Първите ни депутати заедно с бай *** такова шоу не са правили.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-*** е че няма нормална прокуратура и съдебна система, която да си върши работата. Колкото осъдиха Масларова за откраднатите 11 милиона, толкова ще осъдят и тези. Лошото е че откраднатите пари не отиват в реалната икономика, а се харчат за лукс и к*и!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма страшно - така беше и по-рано: 1923 година неуспешно, 1944 успяха!
7
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С Борисов дойде и края на демокрацията, от тук нататък докато има и един гербераст в парламента простотията ще е над всичко и такива мишки като Тиквата ще се сравняват с Христос, ако това се бе случило в друга страна този човек щеше да бъде завинаги отхвърлен от политиката и обществото въобще. Затягайте си коланите, сейте си картофи, нека висшистите да стават овчари, с простия селски бек винаги ще бъдете *** на Европа и ще мизерувате за да може други да си го клатят.
6
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак ли тиквениците ги няма, и като говорим за пари Бойко Тиквата да излезе и да обясни къде са милиардите от фискалния резерв, къде са милиардите от здравната каса къде са крадецо, кажи??? Не стой всеки път нас**н щото окраде и народа и държавата. Колко много години ще са нужни да се намери работа за 400 000 Българи, които ти Тикво бездарна остави без работа. Мръсен наркотрафикант, господ ще те съди изчадие адово.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хайде закривайте го този цирк ОСТАВКА И ИЗБОРИ
4
2
 
20
 
! Отговори
никакъв отчет преди 9 години
Депутатът от ГЕРБ Андонов поискал да узнае как точно ХУНТАТА е откраднала 20 милиона и "Очаквано предложението на Андонов беше отхвърлено от мнозинството." (разбирай: от режима на ХУНТАТА.) И правилно - простия мат'рял няма право да знае как се крадат парите му, важното е "лошият" Бойко да не е на власт и да не ги страхува!
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе оставете комунистите да поработят като за последно бе, така или иначе повече няма да ги изберат да управляват :D
2
1
 
17
 
! Отговори
ganeca преди 9 години
До 1БСП обяснения не дава как разходва парите.
1
2
 
1
 
! Отговори
БСП преди 9 години
??????????????????????????