Няма индикации, че България е дясна, смята Буруджиева

Днес видяхме резултата от протестите, посочи Румяна Бъчварова от ГЕРБ
Обновена: 25 май 2014 19:31 | 25 май 2014 19:27, Красимир Ангелов
64
Няма индикации, че България е дясна, смята Буруджиева
Татяна Буруджиева. Снимка: Булфото

Няма никакви индикации, че България е дясна. Левите партии сумарно имат доста повече от десния вот, обяви пред БНТ депутатът от „Коалиция за България“ Татяна Буруджиева.

"Каквито и да бяха резултатите днес, ГЕРБ щяха да искат предсрочни избори. Аз обаче не виждам как те или десните доминират. Картината е същата, както е в парламента“, подчерта Буруджиева.

От своя страна Румяна Бъчварова от ГЕРБ посочи, че от опозицията са очаквали този убедителен резултат.

Още по темата
"ГЕРБ остава първа политическа сила, а партиите, които подкрепят днешното управление, губят влияние“, категорична бе тя.

Според Бъчварова дясната политика и ориентация на българските граждани е доста по-силно изразена.

"Този резултат сега трябва да намери своето обяснение. Протестите, въпреки че заглъхнаха, резултатите от тях ги виждаме днес. ГЕРБ затова иска предсрочни избори – формирано по този начин правителство не отговаря на представителството в днешния парламент. Днешните избори показват това“, посочи Бъчварова.

По думите й важен резултат от днешния вот е, че на практика след него изчезва националистическата партия и изчезва проруския и евроскептичен вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
mm преди 9 години
ne cetat li kakvo misli i pise narodat- ***,naroda gi mrazi i se gnusi-te otnovo bla-bla, sasela im sasto.smiah,abe tova darjava li e-koga,kade....
49
0
 
2
 
! Отговори
mm преди 9 години
stiga vece...vseki den -mediini zvezdi- deza na komunisti palaci,i tezi sa sastite, triabva zavinagi -van ot parlament,v zatvora,na bunisteto.po-nagli i ot bastite si,smrad.....
48
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 9 години
Някои хора цял живот са известни единствено като "синът/дъщерята на..." - така и тази посестрима на Идиотова... а и едва ли има повод да се гордее с най-голямото "дело" на баща си - пряк убиец на един от последните достойни българи...
47
1
 
1
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ до 57 преди 9 години
Какви европейци бе, кратуно? Първо- 1/3 от западна европа са африканци и второ- явно чалгарите, катаджиите и застаряващите ***, тоест- електората на боко тиквата са мнозинство в българия!!! Харесва ли ти? Аз пък мисля, че бъдещето ни е още по-жалко от настоящето!!!
46
1
 
2
 
! Отговори
повтарям и потретвам преди 9 години
До 52 - Брато, България доказа, че в нея преобладават гражданите за европейско развитие. Знам, че това не може да се разбере от тъпанарите на Бареков, извратените социалисти на Станишев и пишман либералите на Местан, но точно за това са такива като мен - да ви го обяснят. Приятна европейска вечер!!!!
45
2
 
0
 
! Отговори
Серьожа Съселов преди 9 години
Другарии,ние може да сме загубили изборите,но пак сме победители.Венсеремос,ча,ча,ча!Лабамба!
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 53Много си ***. Избори не се печелят само с абсолютно мнозинство. При висока активност ГЕРБ ще спечели още повече.Хората избраха Европа, това е.
43
0
 
2
 
! Отговори
опорната точка преди 9 години
Абе къде е онова човече с очилцата и розовите прашки?хи хи хи хи скрил се в съселова дупка!
42
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ - 29 %БСП + ДПС + ББЦ = 52 %За какви предсрочни избори плаче Мутрата ?
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, братя българи !!! България не е за ГЕРБ, България е за Европа !
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯТочно. В този сайт яко бяха налазили руски ***. Що за родоотстъпничество е това?Партия, която се представя за националистическа, пее руски песни и скандира "Русия" на митинга си. Сами си го втъкнаха. Вече са политически трупове. Остава един праг за образование да се въведе и ДПС ще увяхне.
39
0
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
По думите й важен резултат от днешния вот е, че на практика след него изчезва националистическата партия и изчезва проруския и евроскептичен вот.Е ОТ ТОВА ПО-ХУБАВО , ЗДРАВЕ !
38
1
 
1
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Миуи стоуични уибеуасти, уазбеуете,че уакомията за пауи не е най-важното на този свят! Китай, Русия и мюсюуманите въувят напуед и се уазвиват, защото имат дух и вяуа! Лакомията за пауи е пуисъща на суедовниците на сатана и на децата му от чеуси, джу йоук и фуанкфуут! Да не би боко гуавата да е щастлив, понеже е миуиаудер??? Не е! Сууга е!
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес научих, че десните в България са милиционерите от ГЕРБ + комунистическата снаха Пръмовица. Честито десни българино !
36
0
 
6
 
! Отговори
Д-Р ПЕТКОВ преди 9 години
Г-жо,пушете си цигарките,коткайте си червения електорат с лъжливи думи.
35
2
 
10
 
! Отговори
niki преди 9 години
Хм, нещо изчезнаха червените ***?! Спряха финансирането нещо или?
34
5
 
2
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Скъпи столични либерасти, мастиите от медиите дотолкова са ви промили мозъците, че сте станали истински европейци- прости, ограничени, 'брандирани' и зомбирани! Погледнете истината- САЩ и ЕС са бунища! Бъдещето е в Китай и Русия! Неолибералните 'ценности' са мъртви, както е мъртво всичко дяволско! БОГ Е ВЕЛИК!
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резултатите показват едно - че българите са непоправими мазохисти!
32
1
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
tazi docentka ili ne , no dnes kadeto vidia kakvo govori , mi se ka4va na glavata ...negramotna ...
31
0
 
8
 
! Отговори
Dqdo_Mraz преди 9 години
Тая е много проста