Плевнелиев обсъжда с партиите финансите на държавата

Срещата при президента е в понеделник
Обновена: 11 юли 2014 21:51 | 11 юли 2014 18:55, Веселина Йорданова
49
Плевнелиев обсъжда с партиите финансите на държавата
Президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БулФото, архив

Президентът Росен Плевнелиев ще проведе в понеделник на „Дондуков“ 2 консултации с парламентарните политически сили и с изпълнителната власт, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На нея ще бъде обсъден анализ на финансовото състояние на държавата и необходимостта от предприемане на законодателни мерки от 42-то Народно събрание.

Поканата на президента е в изпълнение на постигнатите на политическите консултации на 29 юни т.г. договорености за осигуряване на координация и гарантиране на приемственост и плавен преход към следващо управление.

За участие в консултациите президентът е поканил председателя на Народното събрание Михаил Миков и председателите на всички парламентарни групи, министър-председателя Пламен Орешарски, заместник министър-председателя Зинаида Златанова и министъра на финансите Петър Чобанов.

На обсъжданията са поканени и главният прокурор на Републиката Сотир Цацаров, управителят на Българската народна банка Иван Искров и подуправителят на БНБ Калин Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Църо преди 9 години
Али баба и 40-те разбойници! Супер ще ни донагласят!
31
1
 
6
 
! Отговори
BKP преди 9 години
Maikata vi da e...... komunisticheska pak ograbihte toia prost narod, marshii komunisticheski samo iztreblenie vi triabva !!!!
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До42 Банкер: "кой има интерес да фалира банката". Никакъв банкер не си, друже, не ми пробутвай този филм. На никой не му пука за *** банка, говори се за 3,5 милиарда от държавата, което прави по 500 лв на калпак от населението, вкл. бабите, пеленачетата, лудите, наркоманите и сакатите, прескачам ***.
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е да ги обсъдят. Имам съмнения, че част от присъстващите ще са съучастници в "пладнешкия грабеж", или както там го беше формулирал Бойко Борисов.
28
13
 
4
 
! Отговори
Банкер преди 9 години
Набива се на очи в този сайт с каква злоба и некомпетентност се плюе Б. Борисов . Искам да напомня, че другаря Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Именно другаря Пеевски има дълг към банка КТБ в размер на 100 милиона евро. Според вас кой има интерес да фалира банката. Опорните точки от няколко дена са ясни и за децата-жестоко плюене по Б. Борисов за да се отклони вниманието от истинските виновници за фалита на банката, а именно Станишев, Пеевски, Йовчев и Цацаров.
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Емил Хърсев за ситуацията около КТБ: Водевилни истории, странни криминалета... Не разбрах какво иска да направи БНБ!Банката не беше болна, а беше ударена от един политик, който отново се готви да управлява
26
0
 
11
 
! Отговори
абе преди 9 години
Абе,къде е Бисеров от дпс?
25
0
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Няма дертове уж банката е в добро състояние и накрая пак се оказа ограбена.Виках си вече сме в 2014 година няма да се повтори 97 г уви ето че пак се случва и интересното което е че пак няма да има виновни .
24
0
 
8
 
! Отговори
айде преди 9 години
Айде всички лешояди на пиците.... събирайте се да решите как да дооглогате народа... а после за Швейцария, за Гърция, за Австрия ...... БЯГАЙ НАРОДЕ ще ни оставят с електората си
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бахххх му *** "комунистическо управление!" къде ги видяхте на марс ли тия комунисти? Америкоси с промити от ТВ мозъци, мързеливи и злобни.Да кажеш "олигархично управление" ДА, но да търсиш отдавна измрели динозаври в кокошарника е тъпо вещарство и малоумие.Някои кръгове упорито ви гладят с ютия с надеждата съвсем да ослепеете като оня тиквеничник на снимката.IQ на кръглия *** е равно на числото ПИ.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DMS Vejdi Rashidov 16666
21
1
 
11
 
! Отговори
Вотан преди 9 години
Това *** не е никакъв Президент!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИВАНЕ, ти *** ли си, или си последовател Тиквен?!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президентът на ГЕРБ да се скрие! И той е умен почти колкото Цеката и Боката, че и по наглост не им отстъпва!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде, Роско, излизай да оглавиш 30-те ***, които насъскваш цяла година. Пред БНБ са този път, защото гей парада мина вече.
17
0
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Не видях аргументите ти в защита на изброените, "те не са виновни" не е аргумент. Поинтересувай се малко кой беше на власт между 2009-2013, когато КТБ утрои размера си и започна да раздава кредити за милиарди на лица близки до собствениците на банката.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ АНЦУНГ НЯМА ЛИ ДА ГО МАХАТЕ БЕ ЗА КОГА ГО ДЪРЖИТЕ ОЩЕ ДА НИ ПОЗОРИ ПРЕД СВЕА.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и този е от айдуците, ама е един вид новатор. Замени понятието "партийни кражби и разпродажби" с термина "консултации".
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А помните ли, че когато джобния премиер на Плевнелиев, Райков, пое властта, започна да изтегля парите на държавата от КТБ, които до този момент бяха 48% в тази банка? Преди това Борисов не направи нищо, напротив, КТБ се разрастна по негово време, а Райков започна да тегли веднага след него. Още тогава е било подготвено всичко и Плевнелиев и Райков явно са знаели за това, и са мълчали. Няма друго обяснение защо изведнъж ще решат да теглят парите оттам.
13
8
 
1
 
! Отговори
адвокат преди 9 години
Другари червени *** хайде отговорете на вашата любимка Татяна Дончева-как се изнася един камион банкноти и се товари в самолет. Този самолет какъв е бил военен, който товари танкове ли. Един не умен , а нормален *** поне ще замълчи, а вие другари виете като гладни чакали, но няма нищо да пистигнете. Вашите коментари могат да се четат само в *** махала, но там не могат да четат.