"България без цензура" номинира Бареков за премиер

Иван Искров да подаде оставка, поиска лидерът на ББЦ
Обновена: 12 юли 2014 18:02 | 12 юли 2014 16:00, Красимир Ангелов
95
"България без цензура" номинира Бареков за премиер
Снимка: ББЦ

Лидерът на "България без цензура“ Николай Бареков ще води листите на партията в предстоящите през есента избори в Пловдив-град и Варна. Освен това бившият журналист ще бъде и номинацията на ББЦ за министър-председател, стана ясно след заседанието на Националния съвет на регионите на партията.

Още по темата

На него „България без цензура“ прие идеята за коалиция със Съюза на свободните демократи и
Българския демократичен съюз "Радикали". По време на форума беше решено да няма формула за писане и попълване на листите. Всички номинации през общини и региони, ще стигнат до Изпълнителния съвет на ББЦ и до Коалиционния съвет.

Това реално означава, че няма да работят договорки, като от времето на Тройната коалиция, отчитат от партията на Бареков.

Окончателният вариант на листите за изборите ще бъде готов до 30 август, когато ще се състои втория национален конгрес на партията. До тази дата следва да бъде изработена и предизборната програма на партията, която да бъде одобрена на конгреса на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Premier ??? Tozi primitiv nadmina po lizemerie Siderov & Stani6ev vzeti zaedno! Do kade iskate da q dokarate sanarodnizi ??!!
68
0
 
5
 
! Отговори
ужас преди 9 години
Бюрека премиер,*** премиер???А Левски сигурно ще се обърне в гроба си!
67
1
 
7
 
! Отговори
Е, преди 9 години
хайде да си изберем БАТ САЛИ, ЦАР КИРО И ДПС-то и да се свършва вече с тази България. Явно няма умни българи. Като не знаем ,кого да си изберем. Като управляващите българи ни предадоха. Щом търпим всичко това. Значи си го заслужаваме. Сами си ги избираме и няма място за роптаене. Явно следващото недоразумение е Бареков. Да ни е честито!
66
1
 
10
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
Бареков иска да се коалира с НФСБ. Хората на НФСБ по места НЕИСКАТ тази коалиция. Ако се коалират двете партии НФСБ ще загуби своя електорат. Жалко, че някой хора бяха започнали да вярват на НФСБ. НФСБ ще се затрият заради Бареков.
65
1
 
9
 
! Отговори
Ай,ай,ай преди 9 години
Този *** все повече се взема на сериозно, продължава да говори глупости и да се разпорежда, да се самоназначава. Боже пазиииииии ни, Господи къде стоиш и гледаш. Ако този влезе в парламента и пенсионерите ще избягат от БГ. Чудя се останаха ли все още хора, който да гласуват за тази говореща сврака. Той съвсем ще закопае БГ. Хора мислете за кого гласувате!
64
0
 
13
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Това дълго кресливо нищо замести късото кресливо нищо с белите косми !!! Не свършиха ли кебапчетата от КТБ ??? Този е същия като телефонните измамници, които завличат доверчиви хора !!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!!
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vie ste ludi! Ot vsiako darvo *** ne stava. Tozi chagadjia shte dade na *** oshte ot vashite pari
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече тотално се обърках от политическия *** в България. Просто не виждам за кого да гласувам.Едните са корумпирани мутри другите са с лудешки блясък в очите.....Кжете ми за КОГО..........
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч... кой ще е следващият?
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барека го знаем, че не го слуша главата, но другите покрай него нямат ли малко морал ли, кво ли!Не виждат ли, че някакъв хахо се прави на велик!Или и те са изперкали, или има яка далавера в цялата игра!
59
0
 
9
 
! Отговори
hohohoho преди 9 години
явно много е зле - прави коалиция с пропаднали политици Бакърджиев и Софиянски! за софиянски е ясно - нали е тъст на Черепа може да му отпусне малко парици. ама бакъра отдавна си е профукал парите! ясно е бакека ще е мин председател на правителството на невлезлите в парламента - само че ще има конкуренция на Сидеров, НФСБ, Първанов....АКО МВРО иска да не пропадне - овреме да напусне барека - ако се коалира с НФСБ има шанс да влезе в парламента
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пази боже сляпо да прогледа.Подкрепи го и финансово и му гледай сеира.Панаира свърши засега.И да се пъне Бареков и да се бие в гърдите с образа на Левски,обгарден от още мераклии за власт и пари,няма накъде повече.Свърши се и с агресивната Ива Николове,и с побеснялата недооценена професорка Мирослава Кортенска,и с Ангел Че,и с Гарелов...че и с Карбовски,Емил Кошлуков и Любен Дилов.Няма за чудене.Заряза ръката,дето го хранеше,че с тези мушмуроци ще се занимава.А далаверата с ТВ7... няма прошка.
57
0
 
15
 
! Отговори
Ха,ха,ха,хааа.... преди 9 години
ТОЯ ВЕЧЕ НЕМА ПАРИ ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААА....НЕМА ГО ЦВ. ВАСИЛЕВ ЗА ДА ГОСПОНСОРИРА ,ВЕЧЕ ...!!!СЕГА МОЖЕ ДА СЕ НОМИНИРА И ЗА "АНГЛИЙСКА КРАЛИЦА".....ама нема кой да гласува за него!!!ТОЯ Е ..."СПУКАНО ГЪРНЕ" без пари!!!!
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато се борави с крадени пари в тази държава, лудите няма да се свършат. Всичкологът Бареков си има последователи сред най-големите крадци и тези, дето не са успели да се облажат още,поради некадърност или "недооцененост".Май приказката за дряновицата не е за изхвърляне.То бива байганьовщина бива,ама чак пък толкова.Добре че свършиха парите на работодателя му.Но и той положи "усилия,за да е излагацията пълна.В Европа има пари,но тук пък далаверите са безкрайни.Какви ли още простотии е намислил
55
1
 
7
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТ преди 9 години
Цар Киро - Кирил Рашков ПРЕЗИДЕНТ на Република България
54
0
 
13
 
! Отговори
фекален премиерДудук преди 9 години
Тези кога спечелиха изборите (при положение, че още не са и насрочени), та вече и премиер си номинират! Рибата е още в морето, а те вече и тигана са приготвили?
53
0
 
11
 
! Отговори
ердоган преди 9 години
Във психиятрията във Пловдив инаме свободно място за премиер за на ще е чест г. Бареков...когатовие удобно...
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз го номинирам за ***
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му един свинарник да управлява на тоя ка..т.
50
0
 
15
 
! Отговори
outsider преди 9 години
Да отдадем дължимото и на свободните демократи, бъдещи партньори на Бареков. Някои от тях (като Стефан Софиянски) са свободни само заради нашата некадърна и продажна съдебна система