Вигенин еврокомисар? Подигравка с България, скочи Сидеров

Според националиста той е несъстоятелен външен министър
Обновена: 22 юли 2014 15:35 | 22 юли 2014 15:35, Камелия Цветанова
47
Вигенин еврокомисар? Подигравка с България, скочи Сидеров
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров остро се противопостави на евентуалната номинация на Кристиан Вигенин за еврокомисар.

"Ако това не е подигравка с България, аз не знам какво друго е. Кристиан Вигенин е абсолютно несъстоятелен външен министър, който лично няколко пъти подканих да подаде оставка още когато отиде да легитимира киевската хунта, след което каза, че не приема референдума в Крим, след което каза, че е „за“ разширяването на НАТО“, коментира националистът в Шумен.

Според Сидеров няма разлика между мисленето на Вигенин и предишния външен министър Николай Младенов, защото и „Вигенин прави това, което му диктуват от американското, израелското или турското посолство”.

Лидерът на „Атака” коментира изказването на президента Росен Плевнелиев за инцидента с малайзийския самолет и го определи като една от най-глупавите му постъпки и пореден гаф, който е надминал всичко.

Сидеров отново обвини държавния глава, че се е показал като слуга на Вашингтон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Атак Атаков преди 9 години
Ако не беше Волен,Бойко Борисов все още щеше да раздава пържоли на кучетата в ефир по новините.Волен помогна на всички нас.ЕДНО ОТ МАЛКОТО РЕАЛНИ НЕЩА НАПРАВЕНИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА БЕШЕ ДЕЛОТО НА ВОЛЕН ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА.БРАВО ВОЛЕНЕ!
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вот так и надо - Волен хорошо отпиздил эту западную гниду Вигенина.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
деньги сгорели
22
2
 
4
 
! Отговори
Стойчо преди 9 години
До азАз лично се съмнявам в това, което Вие пишете. При този човек, Сидеров, всичко е пари. Той се все на сериозно и забрави га лапаше мухите по улиците, кат гледаше баровците. Поживя си на гърба на народа походи, поразнесе и любовници по света. *** си е ***
21
3
 
8
 
! Отговори
Стойчо преди 9 години
Не мога да разбера, защо пишат" Нацианилстите", а не крадливата клика Атака. Вигенин не може да заеме този пост!!!Той е срам за дипломацията! Знаесе , че няма да го заеме и за това селския хитрец нададе Вой.....Пълен ***
20
4
 
5
 
! Отговори
аз преди 9 години
До FMCСидеров имаше шанс да се превърне в основен играч на политическата сцена, но предпочете задкулисието.Той просто трябваше да свали това жалко правителство, но златния му пръст стори друго. Никой не му е виновен сега. Народа трудно ще прости точно това предателство.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв мил поглед ! Да не са го резнали с паричките , че гледа така милозливо!
18
2
 
5
 
! Отговори
FMC преди 9 години
...до октомври, но след това срещу кого ще ревете?
17
3
 
6
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До ХХХМного си прав, човече! Всички искат Сидеров да изчезне от парламента и това на 90% е сигурно, че ще стане наесен. Но тогава какво ще имаме в тоя парламент? Ами 100 % русофоби или айде, не русофоби, а американски и европейски марионетки. Къде остава останалата част от българите, отвратени от игричките на САЩ и Брюксел? Няма я. Няма я, защото е гласувала за същите тия марионетки или изобщо не си е дигала *** да гласува. И ако Сидеров ви е най-големият проблем, то изчакайте още малко...
16
8
 
13
 
! Отговори
boc преди 9 години
Този път Сидеров е прав!Такива като Вигенин, Соломон Паси, Надежда Михайлова,са срам и позор за България!
15
9
 
17
 
! Отговори
God преди 9 години
За Сидеров правилният външен министър и еврокомисар е само този, който приема заповеди само от руското посолство. Всички други са империалисти.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може някой ***, или който и да е от БСП да стане еврокомисар. Не знам кой би го номинирал изобщо. Това ще е невероятна гавра.
13
13
 
14
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Странно е как голяма част от народа се бори в това АТАКА да не е в парламента ?!?! Недоумявам , сякаш Сидеров е бил министър-председател до сега !?!?! Борите се ГЕРБ , БСП и ДПС да са на власт ли ? И викате ПОБЕДА ? Какво ви става по дяволите ??? Чак толкова ли сте изпростели и не знаете кой беше на власт през всички тия години ? Това е меко казано жалко .
12
11
 
15
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Кой беше този Волен Сидеров?
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този ли беше на едно селфи, с едно малко пишле?
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още няколко дена и бялата златка ще гледа парламента през крив макарон!
9
10
 
20
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Ох,горкия ясно му е,че след изборите ще е безгласна буква,и сега се дере.Патриот е,бедния,ама на една държава доста по-голяма от Родината ми.След изборите ще стане тотално независим,т.е.от него нищичко няма да зависи.Най-вероятно субсидиите от големия брат ще секнат,и нему става ясно,че троянското магаре на руските интереси в ЕС е разкрито и финансирането му е излишно.Щеше да е смешен,ако не бе толкоз жалък
8
8
 
19
 
! Отговори
Платени преди 9 години
Абе защо изобщо му публикувате изявите на тоя псевдо патриот. Плаща ли си, какво ли?На следващите избори няма да събере и 2%. Светльо Витков с "Глас Народен" сигурно ще събере повече.Що не пишете за тях, поне има някви смислени идей за образователната система.
7
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че кой го направи Вигенин външен министър, бе, г-н Златен Пръст?
6
8
 
26
 
! Отговори
иван преди 9 години
Седеров го е яд че по-голям ****д*ал от него е предложен