ББЦ скъса с ВМРО, отива сама на изборите

Местните структури не искат да си сътрудничат с войводите
Обновена: 23 юли 2014 16:14 | 23 юли 2014 16:14, Камелия Цветанова
85
ББЦ скъса с ВМРО, отива сама на изборите
Лидерът на ББЦ Николай Бареков. Снимка: Булфото, архив

„България без цензура“ ще участва на следващите избори като абсолютно самостоятелен политически субект. Оставаме отворени към преговори с всички партии, които не са участвали във властта и искат да бъдат реална опозиция на работещия заговор между ГЕРБ и ДПС. Това пише в декларация на партията, след като всички местни структури на политическата сила заявиха, че не искат да остават в коалиция с ВМРО.

Още по темата
Според ББЦ целта на „коалицията на смъртта“ между ВМРО и НФСБ е да действа като патерица на ГЕРБ и ДПС в следващия парламент.

"В същото време Борисов се е презастраховал, като ражда още един порочен съюз в лицето на Яне Янев и „Атака“. Ние няма да допуснем тази национална катастрофа, няма да излъжем стотиците хиляди българи, гласували за нас, и няма да злоупотребим с патриотичната кауза и идея заради собствените си интереси, както направиха ВМРО", пише още в декларацията.

Председателят на ББЦ Николай Бареков обяви, цитиран от пресцентъра на партията, че е поставен „на ръба на предела на изпитанието на човешката психическа и физическа издръжливост“ и срещу него се провеждала брутална атака.

Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България, твърди той.

Бареков се заканва в началото на другата седмица да изнесе документи от архива на МВР „за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ВМРОкоалицияББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Ах *** мръсен! ВМРО ще се бори с ДПС, а те напускаме, защото се ориентираш в посока Пеевски! Отдавна изповядваме идеята за обединение на патриотите и националистите, затова смятаме да приемем протегнатата ръка от НФСБ!
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е дами и господа. Свършиха парите и веднага плъховете се разбягаха. Докато вземаха пачките Ангел Славчев и "ВОЕВОДИТЕ" всичко беше ок. Един месец останаха без парички, защото банката фалира и хайде чао. Бареков е ясен от самото начало, но тези другите *** миришат най-много.
61
3
 
9
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 69 анонимник. А бе, не ви ли омръзна всичко да сравнявате с Борисов. Ами защото не е същото. Защото Бойко печели непрекъснато и това не може да е случайно, а капутът се издъни още на старта. Бойко често говори глупости, но е добронамерен и наистина иска да направи нещо за страната, а и направи доста. За разлика от другите, които само лъжат и крадат.
60
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Тоя няма ли пак да се пробва с трик а ла Костинброд? ВЕрвайте му.
59
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Константинов А защо вярват на комуниста Борисов? - Добър ПР и тумба ***
58
0
 
11
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Всяка истина, казана от изпечен лъжец , става полуистина !!! Кукловодите на кебапчията бюреков използват това и му набутват в устата истини, които искат да не придобият значение !!! Това нищо бареков е нагло и безскрупулно, и ще продължи да омърсява всяка идея, която може да допринесе за отвоюването на БЪЛГАРИЯ от мафията !!! кебапчев, върви си в нищото !!!
57
3
 
17
 
! Отговори
не син преди 9 години
В новините съобщиха за ОСТАВКА на скапаняците от тройната коалиция ! Честито на всички нормални хора !
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасен , нагъл лъжец !
55
0
 
16
 
! Отговори
Х преди 9 години
Какви воеводи бе?Щом се съюзиха с едно от крилата на ДПС,значи са главатари на енчарския сънджак.Седна дума килепирджии.
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скараха се за депутатските места за изборите.
53
0
 
15
 
! Отговори
Yakov преди 9 години
"Бареков се заканва в началото на другата седмица да изнесе документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС.Хайде да те видим! Стиска ли ти?
52
1
 
24
 
! Отговори
Константинов преди 9 години
Не ме интересува кой финансира Бареков, а защо хората му се връзват, защо въобще могат да си помислят да му вярват за каквото и да било. Много жалко за България, ако народът български не може да проумее, че Сидеровци, Барековци, Каракачановци лъжат безспир. Не че другите партии не лъжат, но ако допуснем, че другите лъжат 50%, то гореспоменатите лъжат 150%!
51
0
 
23
 
! Отговори
хлъц преди 9 години
Не обиждайте мишоците ! Дудуков е *** !
50
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Бареков, Вие сте мишок.
49
0
 
22
 
! Отговори
не син преди 9 години
Точният израз е : Всички объркали се вече късат с "Употребената тоалетна хартия" ББЦ ! А развонялята се фекалия Дудуков скоро ще бъде отмит в клоаката при следващите избори ! И ще си отдъхнем без тази смрад !
48
0
 
26
 
! Отговори
зевзек преди 9 години
ДО ТУКА СИ ДУДУК СМЕШЕН,СУБЕКТ КОЙТО ВЕЧЕ Е НА БУНИЩЕТО ТОВА Е ББЦ
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези които гласуваха за бараката кръчмарския дисководещ сега да пият по една студена вода. Онзи без н.. забравих му името също.
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или воеводите са разбрали какво е да си съюзник с ТИКВА !!!
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бариков много бързо се подголеми и си повярва, че е велик.Това ще му коства много ядове и може и да съжалява накрая.
44
0
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Аз съм любопитен Роско Безноско къде ще иде, като се записа при Бюреков уж защото симпатизирал на ВМРО, а всъщност си знаем, че отиде за пари ...