БСП започва отчет на успехите по график

Според Нинова 2014 г. е най-силната в социалната сфера от 14 г. насам
Обновена: 23 юли 2014 11:29 | 23 юли 2014 11:29,
102
БСП започва отчет на успехите по график
Снимка: Булфото, ахрив

БСП започва да се отчита по график за свършеното в парламентарните комисии в Народното събрание. Това съобщи зам.-шефката на червената група в Народното събрание Корнелия Нинова. Тя даде личен пример за начало и отчете свършеното от социалната комисия в парламента, на която е председател.

Нинова обеща от името на другите си колеги, че и те ще направят своите отчети. Резултатите от работата си щели да представят дори и временните анкетни комисии, които в мандата на този парламент бяха много.

Нинова обяви изминалата година за най-силната в социалната сфера от 2000-та година насам. Тя отчете, че в тази област са инвестирани 13 млрд. лв., които са стигнали до 4 милиона българи – деца, млади семейства, безработни младежи, хора с увреждания, работещи, които не са си получили обезщетенията от фалирали фирми, и др.

Нинова припомни и увеличеното майчинство за отглеждане на дете от 1 г. до 2 г. от 270 лв. на 340 лв., вдигане на максималния осигурителен доход от 2000 лева на 2400 лева.

Сред успехите в социалната сфера тя посочи и замразяването на стажа за възрастта и пенсионирането, увеличаването на прага на максималната пенсия, даването на коледни и великденски надбавки на пенсионерите, възстановяване на швейцарското правило, актуализирането на пенсиите.

Нинова, която е кандидат за лидер на БСП, обяви, че ще участва докрай в състезанието. „Конгресът ще реши кой да е лидер“, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: бспНСнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕЗ МАЛКО , ТАНИЩО!!!
65
0
 
1
 
! Отговори
niki преди 9 години
Успехите:1. Назначението на Пеевски2. Промените по законът за Южен Поток3. Отменената среща с премиера на Италия4. КТБ...5. Сергей Станишев виндаркиндът дето става за всеки пост в ЕС, само дето не го искат6. Успехът на последните избори.да продължавам ли?
64
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
За вас, комунистите - успех, Нинова, за простолюдието - глад! И то, за работещото простолюдие - глад и мизерия! Жалко за децата ни! А вашите "успехи" си ги заварете в........!
63
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Странни са критериите за успещно управление в БСП.За успех броим ,когато няма лов на червени активисти по улиците .
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Техният успех е такъв -- ако гори цялата държава те ще подържат огъня и после ще кажат ! - Браво на бсп, постигнахме голям успех ! - Абсолютно всичко изгоре ! Горе - долу като сега !
61
1
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Винаги след БКП идва потоп.Те обаче винаги го броят за успех.И с право, никой не може да направи по голями поразии от тях.
60
0
 
1
 
! Отговори
Мазняри преди 9 години
Да бе, то с пари на заем и баба може да раздава на всички.Кой ще ги връща само?От офшорките дето не плащат данъци?От олигарси дето плащат 10% данък, а в останала Европа е 30-50%.Или от българина дето бъхти 2 работи да си изхрани децата.Да ви имам и социалната политика, крах за България след всяко управление на БСП. Милиард раздаден за социални помощи, милиард дълг на НЕК за изкуствено евтин ток.Вие сте номер едно...
59
0
 
6
 
! Отговори
dsg преди 9 години
Според тъпата текезесарска сливунда *** Нинова, 2014 година е най-силна в кражбите на пари чре здържавен дълг в цялата Българска исотрия!!! За 14 месеца *** от изпърдяната коалиция -БСП, ДПС, Ятака окрадоха 14 млрд. лв!!!!! По 1 млрд. на месец-а сега кажете дали тези *** небесни не са за избесване по диреците и масови разстрели???
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати, за какво ме изтрихте бе? Какво толкова казах? :)
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До художник -61 пост.Това което ти си написал не е вярно.Просто ти не си учил в еврейското училище където 5*5 не е 25 , а 26. Ако бе учил в арменското щеше да знаеш отговора: не по малко от 27.Край точка по въпроса доколко К.Нинова къде е учила.След 1989г. всите са от квазиуниверситети: югозападния, Симеоно или най-много Свищовската акад-я.Ти си художник и не разбираш колко е сложна аритметиката.Едно време имаше АОНСУ./академията на партийните секретари ./Та, там се учеше всякаква аритмет.
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от БСП май се подиграват с хората то пък бива наглост ама тяхното си е направо болестно състояние Пир по време на чума
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** за кОрнелия
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама тези и успехи имали!
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАхаХАхахаХАаХАха, тия продължават да ни забавляват с простотиите, които говорят. Те се *** до ушите, а сега започват с отчет за успехите хахаха, мисля че отчета им трябва да се сведе до празен бял лист!
52
2
 
13
 
! Отговори
Хуморист преди 9 години
Заглавието на статията е бомба! Аз по-смешен виц не съм чел/чувал никога. Да взема да отскоча и до Бузлуджа тая година, социалистите явно са веселяци и голям смях ще пада и там.
51
2
 
5
 
! Отговори
художника преди 9 години
До АнонимниятПри ГЕРБ цъфнаха, ама при БСП увехнаха. Направо се спаружиха :)
50
2
 
9
 
! Отговори
Flame преди 9 години
Абе тези тъпите не разбраха ли ,че народа не ги иска. Да се махат!
49
3
 
14
 
! Отговори
художника преди 9 години
Нинова обяви изминалата година за най-силната в социалната сфера от 2000-та година насам. Тя отчете, че в тази област са инвестирани 13 млрд. лв., които са стигнали до 4 милиона българи???------------Значи, че от 5 670 000 Българи по данни от последното преброяване трябва и Аз да съм взел 3250лв.Това се пада на човек, като разделиш 13млрд. на 4млн. и се питам- КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ ???*** вервай после на СОЦИАЛИСТ .
48
2
 
9
 
! Отговори
N преди 9 години
Единствените ви успехи както винаги са вдигане на сметките и данъците и никакво повишение на заплатите и да храните *** от нашите пари те и за това се вдигнаха сметките ни,все отняк1де трябва да дойдат тези пари за да ги храните!Шайка обирджии!
47
2
 
10
 
! Отговори
РЕВИЗОРО преди 9 години
БКП Е ***