Оставката - обсъдена, премиерът решава кога да я подаде

Кабинетът не е разисквал кандидат за еврокомисар
Обновена: 23 юли 2014 17:02 | 23 юли 2014 14:05, Веселина Йорданова
53
Оставката - обсъдена, премиерът решава кога да я подаде
Вицепремиерът Даниела Бобева с тежки папки на брифинг след последното заседание на кабинета. Снимка: БТА

Правителството е обсъждало подаването на оставка на редовното си заседание днес, съобщи земеделският министър Димитър Греков пред журналисти в Министерския съвет

„Премиерът ще реши кога да я подаде“, коментира лаконично Греков.

Още по темата
Кандидатура за еврокомисар днес обаче министрите не са обсъждали. Сред спряганите имена е това на външния министър Кристиан Вигенин

Това беше последното заседание, преди правителството да подаде оставка, заяви и вицепремиерът Даниела Бобева.

Много се спекулира по оставката. Има график, който е договорен, кога ще бъдат следващите избори, всичко е ясно, каза тя.

Това е въпрос, по който по Конституция само премиерът може да се произнася, заяви Бобева, която отказа повече подробности.

По думите й в следващите часове медиите ще получат информация за оставката на правителството от премиера.

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев също не пожела да коментира подробности около оставката на правителството, като отново напомни думите си отпреди заседанието, че решението кога да бъде подадена тя е на премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: оставкаправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
4
 
! Отговори
Винету преди 9 години
"Премиерът решава кога да я подаде". Трябваше - на 15.06.2013 г.
32
2
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Дали подадоха оставка" (dalipodadohaostavka) се появи днес.На този сайт търсете отговора- за сега е НЕ !
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недоволните могат да се обърнат към отец Бардухемиос или временният заместник на епархията Храч Мурадян.
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
are mahaite se be kradliva chervena paplach !
29
4
 
9
 
! Отговори
34345 преди 9 години
защо си подават оставката тези? обикновено оставка се подава под натиск или при явна невъзможност едно управление да продължи нататък. не ми прилича на нито едното от двете, а на договорка и пазарене. една фракция комунисти сдават наряда, друга фракция комунисти се гласи да поеме. в Бг власт не се дава току така (при всички положения си остава в зоната на БКП/ДС). за какво употребиха власта тези, какво направиха? и защо ББ се смята за следващия премиер, сякаш това не зависи от гласа на хората?
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само пиночет й трябва на тази държава :)
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе хора, кога ще проумеете, че няма държава без хора? НИТО едно правителство не е помислило за ХОРАТА досега - мислят за всичко друго, но не и за най-важното. дори и за бизнес трябват ХОРА! не става нито с раздаване на пари на калпак, нито с вземане на пари на калпак. за 20 години НИКОЙ не инвестира в ТРИТЕ най-важни неща: здравеопазване, образование, съразмерно заплащане. Никой няма да остане в тази *** и НЯМА ЗНАЧЕНИЕ дали е съсела или тиквата на власт!
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ууууууууууууу бре!
25
1
 
6
 
! Отговори
факти, факти преди 9 години
левите се оправдават с десните, те - с левите, а центърът мрънка, че нямал възможност. да, ама преди техния мандат пак са били десни или леви, а добричките дпс са винаги във властта. та, кое точно оправиха герб, царя, дпс, бсп, сдс и т.н.? енергетика, здравеопазване, престъпност, раждаемост, образование, култура, туризъм, отбрана, земеделие, бизнес, шенген, производство? най-простият индикатор на успеха е емиграцията, у нас тя е средно 100.000 годишно. без връщащи се, повече от бягащи!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА 09.09.2014,СЕ ОРГАНИЗИРА МАСОВ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БГ И ЗТРИВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ,КОЙТО СЕ ЧУСТВА ОГРАБЕН ДА ЗАПРЯТА РЪКАВИ,РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ВЪВ ЦЯЛАТА СТРАНА
23
11
 
9
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Нямаш си на идея колко си прав. Но мутрата каза: държавата е фалирала и всички г*золизци започнаха да го повтарят в хор. По-интересното е защо мутрата го декларира без да си има дори идея какво става с държавните пари? Елементарно дори за простия , по думите на мутрата, мат'рял - тиквочът подготвя терена за нова мащабна кражба на всичко до което може да се докопа и естествено - комунистите са виновни.
22
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всъщност кой освен празната банкянска тиква, казва че държавата е фалирала? поне нито една рейтингова агенция или световна институция не е твърдила подобно нещо. държавата си е ок, но за сметка на това при дянков, мутрата и подслушващия лекари фалираха 150.000 фирми и се закриха 500.000 работни места. тогава хората фалираха!!! сега просто нещата си вървят на самотек. и колкото и да ненавиждам бсп, при орешарски нямаше нито един САМОЗАПАЛЕН, нали?
21
3
 
17
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Тези всички *** на снимката са група ***!!! А,па тоя генетичен *** - З.Златанова,е такова грозно животно нема!!
20
13
 
6
 
! Отговори
Мазохистичен народ преди 9 години
До Бивш член на БСПИ откъде мислиш са увеличили пенсиите с 4,50 лв? Разбира се, че от заем, откъде другаде да дойдат парите. Бойко и толкова не дава, но при неговото управление нещата са още по-катастрофални, да не говорим как проигра държавата и уговаря нейното продаване на Турция. Какво да се прави, сиромасите си преизбират инквизиторите, а инквизиторите ги цедят като лимон и се гаврят с тях.
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никога не съм се съмнявал в качествата на орешарски като финансист, или поне досега не е показвал някакви значителни катаклизми, за разлика от дянковци, велчевци, виденовци и прочие ***. САМО ЧЕ...добър или лош, оттук нататък, заради рядката глупост да стане министър на бсп и дпс, името 'орешарски' ще върви в комплект с 'пеевски', 'кой, кой', 'оставка'. това се случва, когато някой с професия реши да се забърка с мизерни политици, и най-вече крадци и мошеници.
18
1
 
21
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Понеже няма какво да кажат сега БСП ще викат до изборите как са качили пенсиите с 4.50 лв. и колко милеят за *** и пенсионерите. И както милеят Станишев, Местан и Орешарски както и тяхното обкръжение станаха мултимилионери, а баба Пена от с. Горно Камарци крета с 130 лв. Егати и демагозите и престъпниците.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още колко ще ги гледаме тия к..ни?! Я, вън!!!
16
1
 
11
 
! Отговори
Гей станишев преди 9 години
Много закъсня НЕАДЕКВАТКО ПОСЛУШЕВ трябваше да фалираш държавата че да се сетиш
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това правителство е нарочно съставено само от *** които нямат умствен капацитет да вземат каквото и да е решение! Те трябваше само да слушат каквото им наредят и да изпълняватНие пак ще затягаме коланите -- ДОКОГА ????
14
1
 
13
 
! Отговори
веселото село преди 9 години
много ли им е весело май на тия *** !?