Толкова закъсняла оставка, не можах да й се зарадвам!

ГЕРБ ще се регистрира утре в НС, "Атака" мисли
Обновена: 23 юли 2014 20:41 | 23 юли 2014 18:57, Веселина Йорданова
140
Толкова закъсняла оставка, не можах да й се зарадвам!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се зарадвал на подадената от правителството оставка.

Толкова закъсняла оставка, че като знам каква разруха оставят след себе си, не можах да й се зарадвам, лаконично коментира той във Facebook, след като стана ясно, че кабинетът е депозирал оставката си преди края на работния ден в деловодството на НС.

Още по темата
В социалната мрежа от партията са публикували и поздрав, който гласи: "Честито, българи!!! Кабинетът Орешарски най-накрая подаде оставка!!!"

По-рано днес правителството проведе и последното си заседание, на което министри упорито запазиха мълчание за това кога оставката ще бъде подадена.

От ГЕРБ ще се регистрират утре за заседанието на НС, както декларираха преди дни. При всички положения това събитие го чакахме година и три месеца, така че ще се регистрираме, за да гласуваме оставката на правителството, заяви пред „Фокус“ депутатът Десислава Атанасова.

Парламентарната група на „Атака” все още не е взела решение дали да влезе в пленарна зала за гласуване на оставката на правителството на Пламен Орешарски, съобщи народният представител Явор Нотев.

Зам.-председателят на НС Алиосман Имамов посочи, че няма процедурни пречки оставката на Министерския съвет да бъде разгледана от парламента утре, но по думите му проблемът е в кворума.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
3
 
! Отговори
koko преди 9 години
*** народ,СЛАБА държава.Господ да пази България приятели с такива управници като БОКО,ама и бог не може да се оправи с тях....Трябва някакво чудо,ама чудеса не стават...Затова се махам от Абсурдистан БГ и няма да стоя и да мизерствам аз и семейството ми тук, и да се надявам,че някой няма да ни излъже за пореден път.Всички ние сме добри и търпеливи хора,но вече не останаха и зъби за стискане..Успех добри кхора
105
1
 
2
 
! Отговори
Абе преди 9 години
още колко пъти ще си избираме едни и същи изедници и страхливци?Единственият читав патриот е Волен и само той ще има смелостта да направи коренни промени ,подобно на Орбан в Унгария!
104
0
 
12
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Видяхме те и теб какво остави след себе си, не ни е къса паметта, колкото и калпав материал да сме помним теб, Цветанов и Дянков и никога няма да Ви забравим!!!
103
0
 
11
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
Спамер Борисов пак ни оспами със спамаджийската си уста!Тикво никой не му пука за мнението ти!
102
0
 
13
 
! Отговори
Асфалт паша преди 9 години
Изказа се подлогата на доган и пеевски-Буда помияра!Ти ли ще управляваш бе *** неграмотен?
101
2
 
10
 
! Отговори
ТОШО преди 9 години
ГЛАВНИЯТ БЕЗХАБЕРНИК-ДЕМАГОГ НА БЪЛГАРИЯ ПАК СЕ ИЗСИРА НА МЕТЕНОТО ! НАЙ ПОСЛЕ ОРЕШАРСКИ РЕШИ ДА ИЗПЪЛНИ БЪЛНУВАНАТА ОТ БЕЗХАБЕРНИКА ОСТАВКА . АНАРХИЧНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ТОЯ ОТ СНИМКАТА ,СА ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ . НЯМА ТОЛЕРАНС ,НЯМА 100 ДНИ ,НЯМА ПЕТ ЛЕВА . ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АНАРХИЯТА /БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ С ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ / ,НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ГРЕШКИ -НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ 4 % ИЛИ 40% ОТ НАРОДА /както лъжеха по всички телевизии/ИСКАХА ОСТАВКАТА !
100
13
 
2
 
! Отговори
Ей! преди 9 години
До Дядо ПетърДядка, ходи си пий хапчетата бе! Каквото и да плямпате, НАРОДА ПРЕДПОЧИТА БОЙКО, пред вашите лъжци!ПОНИМАЙШ ???!
99
6
 
1
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Честито и на червените ***! Сега им се отваря още работа, да громят класовия враг! Спокойно, партията е заделила достатъчно пари за вас, все пак няколко милиарда изтегли!МИЗЕРНИЦИ!
98
2
 
14
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
А ти какво прави през тази година бе, Рапоне?След като като последен пъзльо за пет минути сдаде мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство. ЗАЩОТО НЕ МОЖЕЛ ДА УПРАВЛЯВА В КОАЛИЦИЯ -ТОЙ, МЕДИЙНАТА КРЕАТУРА, ПОЗЬОРЪТ И ПЛАЧЛЬОТО.И след това една година *** по повод и без повод и торпилира нормалната работа на НАПЪЛНО ЗАКОННО СЪСТАВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.Защото не се намериха няколко достойни лекари да те ОСВИДЕТЕЛСТВАТ И ВКАРАТ НА ТИХО И ПРОХЛАДНО МЯСТО. В компанията на други НАРЦИСИ като тебе.
97
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 113 На това кълве мат'ряла - на това го ловят. Тоя народ все реве от ***, ченгета и мутри и а си избра да го управлява една тиква дето е била *** с ***, ченге с ченгетата и мутра с мутрите...
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kaто твоята оставка, тикво проста.....
95
0
 
12
 
! Отговори
му майка на бизнеса преди 9 години
ТОЙ не можа да й се зарадва, "закъсня" оставката на кабинета и идването МУ на власт /не дай ,боже/, разочароваха ГО. Представяте ли си какво ни чака. 24 часа по всички телевизии, 24 часа заклеймяване, лъжи, лъжи, лъжи и простотии, грубиянски мутренски"умозрения" и пак лъжи, лъжи, лъжи. И народът овца пак ще ГО последва, сега окончателно към небитието и ада. Боко е бръмбар, а бръмбарът ще те докара само до лай*но.Никой да не си прави илюзии. Опростачването и оглупяването на хората е тотално.Жална
94
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Този рядко *** човек,мутрафон и престъпник" беше първият политик най - новата история на България, имал смелостта да повдиге съдебно преследване срещу корумпирани бесепари и крадливи политици. Затова и пропагандата срещу него от страна на червенокутевчетата е толкова силна. Затова и ще спечели следващите избори с невиждано досега превъзходство над другите партии. Малко останаха *** да гласуват за БСП и още намаляват. Народа поумнява.
93
1
 
4
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
typanar
92
3
 
15
 
! Отговори
ебаси преди 9 години
Мразя БСП и ДПС,мразя и всички политици,но също толкова мразя и тиуквоча от Банкя.Този рядко *** човек,мутрафон и престъпник ме отвращава толкова колкото херсонския *** и господаря му мазни турски фес агент Сава!
91
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От вече 25 години си казвам, вече се стигна дъното и от тук насетне само нагоре, по-зле не може да стане.. Политическата ни система е направо катастрофална. На кратко какво се случи само в последните 4 правителства:- избрахме цар за премиер- този същия цар направи коалиция с хората, които са изгонили семейството им от страната- идва мутра/пожарникар на власт- коалиция с националистическа и етническа партия- мутра пожарникар идва пак на властЕ няма как тая бананена държава да не е в канала
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любим празник на Бойко е Вси Светии.
89
1
 
18
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Айде спаси се борисофф от затвора ...няколко стотин овце за по 10лв надница му помогнаха и сега ще си сърбат попарата. Все съм ходил по държави но толкова *** народ не се среща дори и в африканските държави. Българина е мазохист и обича да го ритат и плюят. С такъв народ и Кондьо може да се пребори за премиер. Това нещо България трябва да се заличи а тези правещи се че обичат държавата окупират университети и се бият с полицията за да доставят удобството на разрушителите на БГ само за 10лв.
88
3
 
27
 
! Отговори
se преди 9 години
Един човек който нарича собствения си народ лош материал и отива във Вашингтон за да го поучават вярвате ли, че ще работи за просперитета на този народ?Едва ЛИ !!!Но ако народа го избере ще си направи сам харакири.Очаквайте скъп ток,скъпо парно и стягане на коланите а за пенсионерите не ми се мисли.Дянковизмите тепърва предстоят......Народе осъзнай се и не избирай на пожар този огнеборец защото освен да разпали пожара едва ли може да го угаси особенно когато маслото се налива от Вашингтон!
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боци,Деси и Лилянчето ще оправят държава-вервайте.