Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев

Тръгвам си спокоен от поста, каза МВР шефът
Обновена: 24 юли 2014 12:07 | 24 юли 2014 09:27,
140
Ще ни оцените, но по-късно, убеден е Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев изрази убеденост, че кабинетът „Орешарски“ ще бъде оценен, но със задна дата.

Още по темата
Той беше един от малкото членове на правителството, който се реши да говори с медиите преди процедурата по гласуване на оставката на кабинета.

В парламента пристигна и премиерът в оставка Пламен Орешарски, но отказа да говори. Преди него пристигнаха и повечето от министрите му.

Вътрешният министър в оставка обясни, че си тръгва от поста спокоен, защото отговорността пада от него и ще отиде в други хора. "Аз съм отговорен и до последния ден работя с пълни сили", посочи той.

„Сигурен съм, че ще оцените много от нещата, които това правителство направи, но по-късно“, каза Йовчев. "Надявам се, който дойде след мен, да бъде по-добър министър", допълни министърът.

Той припомни, че премиерът и финансовият министър са били готови на актуализация на бюджета като компромис, макар и да не са били убедени в нуждата.

„Бяха готови да направят и компромиси с неща, в които не са убедени, че трябва да станат, като актуализацията, само и само нещата да вървят в правилната посока“, обясни министърът.

Йовчев обяви и, че правителството е направило всичко възможно в рамките на своите правомощия и по отношение на банковата криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
9
 
35
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"Ще ни оцените, но по-късно,..."Вярно, по- късно ще стане. На този етап не сме наясно още с всичките ви изстъпления и престъпления, за да знаем колко ниско сте паднали и до къде сте ни довели, крадци пладнешки!
103
8
 
32
 
! Отговори
ПФУ преди 9 години
Пфу-у
102
11
 
42
 
! Отговори
13ОИД преди 9 години
ДА , ЩЕ ВИ ОЦЕНИМ ... ОСОБЕНО ТОГАВА , КОГАТО БИХТЕ ХОРАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА , КОИТО ВИ ИСКАХА ОСТАВКАТА ... И ЩЕ ВИ ТЪРСИМ СМЕТКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ...
101
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това леко почва да ме плаши.
100
19
 
36
 
! Отговори
Буржоа преди 9 години
Най-добрият министър на вътрешните работи, евала Йовчев, че нае*а Цвъцко на изповодяк!
99
17
 
36
 
! Отговори
Добре преди 9 години
Хубаво де, тия се махнаха. Са да не си изберете пак *** :)
98
11
 
47
 
! Отговори
Константинов преди 9 години
Най "кадърният" МВР министър и вицепремиер. Ще го запомним с барикадите около НС, с белия автобус, с битите демонстранти в 3 часа през нощта, с подслушването на депутати и политици, с варненската история с ЕГН-та и данни за привърженици на ГЕРБ, с "адекватната" реакция на бежанския поток от Сирия, със "защитата" на селата от ромските кражби, с "брилянтната акция в Лясковец", да продължавам ли още. Накрая с арогантното си държане с журналистите на един излъскан, хлъзгав като змиорка "манекен" .
97
19
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Йовчев,вие сте роден за някоя от белите страни.В ориенталски ***,където най-слушаната музика е чалгата,където национални телевизии се надпреварват коя повече турски сериали да показва,където една мутра ежедневно ни се кара,а друга до нея е осъдена,вие не сте за тази държава.Тук няма кой да ви оцени.Тъжно и жалко.
96
9
 
40
 
! Отговори
Константинов преди 9 години
От CV-то на Цв. Йовчев е видно, че той се е изплъзвал от отговорност като змиорка. Плевнелиев пък си подбра Ст.Стоименов за съветник, Цв.Йовчев - н-к на кабинета на президента. Предполагам, че от Боянските сараи е подсказано кой да бъде вътрешен министър, вероятно Цв.Йовчев е искал да си отмъсти на Б.Борисов. Като най-подходящ за целта. Доган е настанил и Пеевски за шеф на ДАНС с цел да унищпжи политически Б.Борисов и ГЕРБ като партия. Звучи много логично. За щастие тези сметки излязоха криви.
95
22
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** герберски ***.Явно си искате осъдения престъпник и крадец Цв.Цв. пак да ви е министър.*** народ,слаба държава.
94
10
 
47
 
! Отговори
Цеко преди 9 години
Ако има съд и прокуратура , ще те оценят с доживотна оценка !!!
93
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно народа си иска мутри и крадци пак да го управляват.Чалгаризацията и опростачването на народа доведе мутрите на власт и пак ще си ги избере.Простака е свикнал да му крещят и да го налагат с бича,да го държат като куче на къса каишка(както сполучливо се изрази Боко) за своя електорат,затова да са ви честити отново.А аз ще ви гледам сеира.
92
12
 
48
 
! Отговори
yokozuna преди 9 години
най слабият министър на Орешарски. назначен от ДПС да разбие МВР. Дансаджия, не е виждал жив бандит, а се прави на разбирач , унищожи кадърни служители и ги прати по районните след дълги години оперативна работа. Закри и малкото останала социална политика на министерството- Но така е в закона за МВР, новият трябва да е записно никога ПЕНСИОНЕР за министър. по другите служби да си ги назначават то читави кадри не остнаха вече.
91
10
 
55
 
! Отговори
марти преди 9 години
Овчев,точно защото ви...оценихме,затова си и...отивате,драги мой...Овчев!!!
90
33
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мале страната е пълна с неинформирани *** овце и пак ГЕРП ще вземат власта. Така като гледам най много за две години и пак ще се върнем на зад.
89
10
 
49
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
"България не ме обича а аз съм егати и пича!" *** до последно.
88
14
 
57
 
! Отговори
овче самохвалство преди 9 години
Овчев, вземи си под ръчичка недоразумението Светлозар Лазаров и се скрийте някъде, защото сте пълни некадърници!
87
10
 
40
 
! Отговори
3 преди 9 години
До Daaaще ликвидира изменниците и предателите на националните интереси,ще ги прати там където е местото на родоотстъпниците и безродниците ето това ще стане!
86
13
 
56
 
! Отговори
No comment преди 9 години
Много отдавна ви оценихме. Сега мaрш
85
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-големи *** от червените са единствено американо-еврейско-псевдодемократичноте ГОВ*ДА.