Найденов се надява на по-силна БСП след конгреса

Чака ни сериозно изпитание, смята военният министър в оставка
Обновена: 26 юли 2014 11:59 | 26 юли 2014 11:58,
38
Найденов се надява на по-силна БСП след конгреса
Снимка: БТА

Министърът на отбраната в оставка и говорител на БСП Ангел Найденов очаква след Конгреса на левицата в неделя, когато ще бъде избран нов лидер на партията, БСП да стане по-силна.

В неделя ни чака едно сериозно изпитание, на което възлагам особени надежди, каза Найденов, който е и говорител на БСП. От това изпитание се надявам партията да излезе с много повече енергия, сила и амбиция, както и с повече възможности, каза Найденов.

Можем да излезем по-силни, избирайки нов лидер, който е в състояние да води битки, да печели победи. Можем да излезем и разединени и слаби, но не искам да мисля в тази посока, каза Найденов.

Моята политическа принадлежност е ясна и не бих й изменил в никакъв случай, каза военният министър в оставка.

„Не берете особени грижи за моята реализация. Със сигурност ще се занимавам с политика, друг е въпросът на какво ниво и в каква посока", каза още той.

Ангел Найденов участва днес в ритуала за връчване на дипломите на студентите и слушателите от Випуск-2014 на Военната академия "Г.С. Раковски" в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До "Край": Коалиция с ГЕРБ не е възможна не само за БСП, но и за никоя нормална политическа партия. На т.н. реформатори им предстои да се убедят в това на практика след изборите, като последват съдбата на Яне Янев и неговата РЗС. А за него вече никой не си спомня.
17
1
 
3
 
! Отговори
ИВО преди 9 години
Надежда,говежда !
16
3
 
1
 
! Отговори
Край преди 9 години
Мразя партиите и БСП, НО избори за лидер са възможни само в БСП. Да слагат Стефан Данаилов начело и тогава коалицията с Герб става възможна. Това е най доброто за България в момента.
15
0
 
4
 
! Отговори
naco преди 9 години
Е,разбира се с Мая Манолова-Найденова начело!
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Znam koi iztoci zdravnata kasa,vdigse toka prez 4mes.davase po 1300 razresitelni na den za solarni parkove,I stqgahme kolanite a Merkel ni tupashe po ramoto-ne iskam pak
13
7
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Господине , ти в час ли си??? Да не би да ти стане сега по-добре. Какъв мъжкар е Б.Б. и ако е такъв - вземи си го в леглото. За премиер не го бива - много му липсва и най много образование и възпитание.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тя и лисицата, докато ходела след пръча, се надявала да паднат едни работи, ама нищо не станало! а орешарски просто отвърна на удара! тия, дето го сложиха премиер и го подкрепяха цяла година, накрая го предадоха!
11
2
 
7
 
! Отговори
maria преди 9 години
Подсилете партията, като я напуснете
10
1
 
13
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Ангел е министър на базвремието от 1989г. Той горкия все още не е разбрал какво се е случилослед 1989г.Все пак е завършил морско училище ,бил е кмет на Димитровград,общественик и номенклатура на БКП/БСП, комсомолски и партиен секретар на пролетарската партия.В ай-новото си амплоа е говорител и събеседник в леглото с една кюстентилска слива.Та, като се казва ,момче за всичко на една партия.
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Всички кандидатури са на достойни хора, работили дългогодишно в партията!
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и онзи ден тоза тепигьоз Орешарски.Как излезе и дава едни пресконференции - доволен, усмихван. Все едно сега са го избрали за премиер.А това, че фалираха държавата, че една година хората висяха по площадите и протестираха. Толкова нагъл човек, аз не познавам. Бойко може да е всякакъв, ама е мъжкар. А тези ***, хората ги псуват, а те се усмихват. Само и само да вземат някой лев повече
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма как да е по-силна БСП, защото привържениците им всеки ден намалят. И постоянно мъдряд разни политики, таргети и т.н. как да привлекът повече симпатизанти.Трябва всички партии да разберат най-после, че за да ги харесва народа трябва да не крадът и да се искрени. Не може постоянно да лъжеш един човек и да го ощетяваш, а после да очакваш той да те харесва защото си измислил много велика стратегия как да те харесат.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Едно е ясно. Партията трябва да бъде водена от силна обединяваща фигура, ползваща се с авторитет и доверие в редиците й.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Ако БСП проумява мисията си на националноотговорна партия не трябва да допусне тези вътрешни противоречия. Защото ТЕ чакат, вече съюзени и, предвкусващи бленуваната власт, точат зъби, обградили плячката: герберасти,реформатори,куневисти, резесета, абевета, нефесебета чакат уречения ден, за да нападнат вкупом едва дишащата страна и всеки, подобно на хищник, да отнесе своя дял от пировата победа
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Качествени хора в БСП, колкото искаш. Съобразно създалата се ситуация, най-достойния ще победи!
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Когото и да изберат БСП от кандидатите за лидер, ще бъде много по-добър от тези на останалите партии, особено от оцете в Герб.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сбогом псевдо ***, ДПС избра ГЕРБ.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това няма как да стане, БСП загива след като ДПС ви заряза и се прегърна с ДПС. Вашата псевдо столетница и псевдо наследница на БКП е вече в историята. Ще мечтаете и за 4 %, но без ДПС и толкова няма да вземете.