Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ти в какъв план постигна успех за 3,5 години бе тикво? Доходи ли нарастнаха, безработица ли намаля? Неща от първа необходимост ли поевтиняха? Снежинките ли излови във въздуха?
210
0
 
5
 
! Отговори
факти преди 9 години
За една година построи 67 км автомагистрали, рехабилитирани са 703 км републикански пътища и е извършен превантивен ремонт на 225 км пътна мрежа.общо взето повече от Тиквата за 1 год.
209
1
 
3
 
! Отговори
и така нататък преди 9 години
Тиквата раздаде бонуси за 186 000 000 за 1 год. Ореха раздаде бонуси за 16 000 000 за 1 год. Сметнете за кого ще гласува безхаберната претрупана администрация и полиция! Това стига, а и като се прибавят *** е повече от достатъчно за 90 депутата от Герб.
208
0
 
4
 
! Отговори
лъжа преди 9 години
Как да няма нищо построено, я направи справка в статистиката. Даже тоя месец си спомням, че и *** ряза лентичка. Това, че Ореха не хаби по 10 000лв за рязане на лентичка, превоз, охрана и банкет след това, не значи, че нищо не е построено!
207
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 9 години
До АнонименНе на колана приятелю, на шията нова примка
206
1
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
До Анонимен: Тоя трябва да отговаря за престъплението с бюлетините ,както и за подвеждането под отговорност на служител ,който му е изпълнявал заповедите , а сега същият ще опере пешкира ,заради Борисов и Цветанов ! То ,за какво ли не трябва да бъде в килията този безхаберник-мръсотиите му нямат край !
205
2
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Ами ,вие господа анархисти , не оставихте дори толеранс от 100 дни на това правителство ! Въпреки това ,то беше най доброто правителство от всички правителства след 1989 г. , особено от това на ГЕРБ ,начело с безхаберника-демагог,който демагогства тук на тази страница ! Българският народ не трябва да позволява този човек повече да бъде предлаган за премиер! В противен случай ще има много по големи протести и въпроса " КОЙ" ще се задава в много по критична ситуация !
204
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понеже герберите не обичат да си припомнят неудобни неща за вожда им (а то такива с лопата да ринеш), да им припомня, че той получи генералската си звезда от президента Георги Първанов, по предложение на Ахмед Доган.
203
6
 
3
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До Анонимен 256 Ti za kakav li se misli6 s tezi izkazvania
202
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЙ ДА СИ ИДВА бОЙКО ДА СИ РЕЖЕМЕ ГОРА В мОНТГАНСКО ТОЙ КАЗА ЧЕ НЕМА ДО НИ ЗАКАЧА
201
4
 
10
 
! Отговори
Хасан преди 9 години
ако Бойко направи коалиция с ДПС ще гласувам за Герб
200
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли още луди където не са на яслата на Герб където ще гласуват за Герб
199
2
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Малей след като оправи банковата система почна да реже ленти!Този да не са го взели в пътното на работа?
198
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ сме забравили за СРС ТАТА ТАНОВ .. МИШО БИРАТА !!
197
0
 
10
 
! Отговори
ВАсе преди 9 години
Хора с ясна работа да са в политиката да разбират от геополитика икономика т.н. Вече наистина почвам да вярвам на сарая Доган както каза веднъж "много случайни хора влизат в политиката много случайни, горко и тежко на държавата ни, за мен не мислете аз съм от 20 години в политиката" и май е прав ! Колкото и да ми е против и да не ми харесва като хуманоид
196
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако този спечели пак, ще прокълня своята държава да се затрие ! Не се занимавам с полотика нямам допир с която и да е партия които и да е политик, но този така наречен псевдо Генерал-Пожарникар.. *** майката на дъжавата!
195
1
 
17
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ПОСТИГНАХТЕ ГОЛЯМ УСПЕХ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,ДОКАРАХТЕ НИ ДО ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА 25 ГОДИНИ
194
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
25 години нито строихте за народа нито мислехте само рушихте , крадохте и докарахте държавата до фалит .ВСИЧКО РЕШАВАХТЕ ВЪВ ВАША ПОЛЗА ВИЕ ВСИЧКИТЕ ОТ 25 ГОД НАСАМ . ОСЪЖДАТЕ ДРЕБНИТЕ , КОЙ, КОЙ , КОЙ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ ДЕТО УЖ СА ОСЪДЕНИ , ДЕТО КРАДОХА СА В ЗАТВОРА , НЯМА ТАКИВА . НАРОДА ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ . МНОГО ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ ПАРЛАМЕНТА , ЗАЩОТО НИТО ПАРИ ИМАМ ЗА ТЕАТЪР НИТО ВРЕМЕ ОТ РАБОТА .
193
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е доста употребявана мома вече, кой ли не му се изреди - Цветанов, Кокинов, Мършиата,ама Местан е стар вече и не подбира много.
192
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-новата коалицияв БГ политическия живот еБ О С Т А Н = БОКО + МЕСТАНДвамата влюбени ще отричат до последно,но само докато не ги венчае Доган.