Зная "Кой?" - Орешарски, лидерите на БСП и ДПС, разкри Пеевски

"Нито съм влагал, нито съм изваждал държавни пари от КТБ"
Обновена: 26 юли 2014 14:12 | 26 юли 2014 07:30,
167
Зная "Кой?" - Орешарски, лидерите на БСП и ДПС, разкри Пеевски
Делян Пеевски Снимка: архив, Булфото

"Зная "Кой?" - лидерите на БСП и ДПС, премиерът Орешарски", обяви ексклузивно пред "24 часа" депутатът от ДПС Делян Пеевски във връзка с въпроса кой го е предложил за председател на ДАНС.

Той коментира всички наболели въпроси около личността си - от добре познатия "Кой?", през "Булгартабак", Цветан Василев и това, което народът нарича политическо задкулисиe.

"Аз ще започна оттам, че не встъпих като председател на ДАНС, след като видях реакцията на хората. Постът не беше моя самоцел. Мислех, че мога да помогна на държавата си в ДАНС. А кой ме предложи? Моята кандидатура бе подкрепена от министър-председателя, от лидерите на двете партии, които стояха зад правителството. И това се видя при гласуването в парламента", разяснява Пеевски.

"Истинското "задкулисие" от периода на мащабната приватизация 1997-1999 г. се скри на топло зад корпулентната ми фигура", казва още депутатът от ДПС.

"Не разбирам защо аз трябва да бъда сатанизиран", подчертава Пеевски.

По темата Цветан Василев и Корпоративна търговска банка той категорично отрича да е взимал кредити от КТБ чрез подставени фирми и лица. Също така подчертава, че няма никакви банкерски амбиции, още по-малко – апетити към КТБ.

"Не съм помагал, нито съм влагал, нито съм изваждал държавни пари от КТБ", категоричен е той. 

По думите му следващото правителство трябва да покани международни експерти за КТБ, за да установи истината за състоянието й и да помогне на хората и бизнеса да си запазят парите.

Попитан дали „Булгартабак” е негова собственост, той отговаря: „Не е мой. Тази публична компания си има собственици.”

"Това, че ДПС и ГЕРБ си говорят по важни за България теми, не значи коалиция, но че трябва всички политици да общуват, за да вървим напред е факт. Охлаждане с БСП? Мисля, че те имат вътрешнопартиен проблем и колкото по-бързо го решат, толкова по-добре и за държавата", отговаря на Пеевски на въпроса вярно ли е, че има сближаване между ДПС и ГЕРБ и охлаждане с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой е забравил, трябва да припомним, че Орешарски предложи свинята срещу пари предлага когото му кажат, затова му викат Орешаков дупнишки
87
0
 
6
 
! Отговори
Кой? преди 9 години
Орешарски предложи свинятаза пари всекиго предлага
86
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
И от него не разбрахме, кой го е предложил. Уж казва кой го е предложил, а всъщност казва кой го е подкрепил. Но и без това е ясно - Доган, който продължава да дърпа конците в ДПС.
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mizernik
84
0
 
6
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 9 години
Красавеца ми той,то излезе,че е света вода ненапита.
83
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ти нещо Делянчо тук от един месец спря да псуваш Бойко що ли да нема свадба вече и в Телеграф гледам нищо лошо няма вече за него
82
1
 
10
 
! Отговори
До 107 преди 9 години
И зло при това! Обикновено големите прасета са много кротки!
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ направи от този човек такова огромно прасе?!
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я па тоя,как се появи тук.Той нали само в ПИК дава своите "честни" интервюта.Да му се неначуди човек,как изобщо се появява.Сигурно си мисли,че все още някой му вярва.Искаше да навреди на обикновените хора в България и едновременно с това да оправи сметките си,че да е само на печалба,но не би. Балонът се спука.Няма страшно за него,нали си има богата и кадърна майка.Той само е "щастлив" наследник,който се тика във властта,за да не им вземат по законен път милионите.Как ще плаща на пазачите си.:)
79
0
 
7
 
! Отговори
край преди 9 години
Пеевски ти си франкинщайна на политическата система от десетина години насам. Правилния въпрос не е кой а КАК стана възможен Пеевски. НО преди него имаше други - Прокопиев е един тях.
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е ... Е ...., абсолютен нерез!
77
1
 
8
 
! Отговори
3 преди 9 години
в таз държава всичко за всеки се знае поименно що задавате глупави въпроси КОЙ та КОЙ ,трябва да сте *** за да за да не знаете КОЙ КОЙ Е всичко е PR
76
3
 
11
 
! Отговори
naco преди 9 години
Ние знаем КОИ Ви подкрепиха,но не знаем КОЙ Ви предложи! Има разлика нали? КОЙ,КОЙ,КОЙ г-н Пеевски?
75
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека обърнем внимание на една дреболия - господин Пеевски казва КОЙ ГО Е ПОДКРЕПИЛ, но не казва КОЙ ГО Е ПРЕДЛОЖИЛ. Защо? Защото отговорът е страшен. Аз ще отговоря вместо него: ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕН ОТ ДС. Както много други. Доган е продукт на ДС, Илия Павлов и мултигруп бяха проект на ДС, възродителният процес беше дирижиран от ДС, с цел създаване на ДПС и т.н. ДС е в дъното на много, много процеси и личности появили се в "прехода". Те трябва да бъдат изкарани на светло.
74
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млък,рая прости!Ще му целувате шкембето и по надолието на император Пеевски!Той може да фалира банки,да става шеф в всякакви институции,да бъде неуловим за съд или прокуратура,да се пишат за него само хубави работи!
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ГО ИЗДУМКАТ ТОЗИ,СТАНАЛ Е ТВЪРДЕ КОМПРОМЕНТИРАН,НЕ НУЖЕН СИ ВЕЧЕ МОМЧЕ,ПАК ТИ КАЗВАМ ИЗИГРАХА ТЕ,ВИЖДАШ ЛИ ЛАКОМИЯТА ДО КЪДЕ ВОДИ,СЕГА ЩА ДУМНАТ КАТО ГАЛЕВИТЕ И ЩА ОБЯВЯТ ЗА ИЗБЯГАЛ ЗАД ГРАНИЦА
72
4
 
12
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
Късно се сети момче,защо чак сега проговаряш,да санатизираха те и народа се хвана,но ти като едно комунистическо отроче със благодарност им слугуваш и харчиш парите нали ? направиха те по долен от Местан иДоган ,ИЗИГРАХА ТЕ,ПАЗИ СЕ МОМЧЕ,ПАЗИ СИ ЖИВОТА
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zashto ne pravish dieta be Chojdum?
70
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е лицето на крадливата тройна коалиция ...уядени , алчни,зловредни,властолюбиви...За последното което бих написал , ще ме обвинят в хомофобия и цензурират!
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
въпроса не е кой... а как и защо