Георги Кадиев изрази съмнение за контролиран вот

За какво гласуват кандидатите за лидер на БСП
27 юли 2014 18:34, Елка Василева
40
Георги Кадиев изрази съмнение за контролиран вот
Снимка: Булфото

Георги Кадиев, който е един от кандидатите за лидер на БСП, изрази съмнение за контролиран вот при избора на нов председател на партията на днешния конгрес. "Апаратът на "Позитано" се опитва да налага мнение", заяви пред журналисти Кадиев по време на гласуването. "Аз не разчитам на контролиран вот, за да ви кажа - ще имам 100 или 300 гласа. Тук списъците ги въртят и ги превъртат и всеки смята колко делегати ще има", коментира той.

 "Сергей Станишев дори спомена, че бил чул, че някакъв оръжеен  търговец бил купувал делегати в името на някой. Ние, ако тук започнем да се купуваме и продаваме, какво остава навън като отидем", каза Кадиев. Той отбеляза, че повечето кандидати за лидерския пост дори са имали свои щабове.

Георги Кадиев заяви, че в изказването си пред делегатите не е спестил истини като това, че правителството било провалено и затова се отива на избори. "Два пъти сме били с ДПС, трети път няма да бъдем, а защо допуснахте два пъти да сме?", попитал съпартийците си той.

Заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова, която също е кандидат за лидерския пост в БСП, заяви, че гласува за промяната в БСП. Много се надявам кандидатът, който бъде избран, да бъде кандидат на промяната, каза тя. Пред журналисти Манолова коментира, че отношенията с коалиционните партньори занапред трябва да са различни от начина, по който досега са общували с ДПС. Истината е, че други консумираха власт, а ние плащаме сметката, коментира тя и подчерта, че трябва да има прозрачност и яснота за това кой какви ангажименти поема и как ги изпълнява.

„Аз определям себе си като кандидат, който е готов заедно със социалистите, които го искат, да направи сериозна промяна в БСП, защото това е пътят, чрез който ние можем да стигнем до победа. Ще играем на следващите избори не за някакъв резултат, а за победа и това е, което трябваше да прозвучи на конгреса”, посочи тя.

Председателят на парламента Михаил Миков и кандидат за лидер на БСП заяви, че на конгреса днес е гласувал за една по-справедлива и по-социална България. "По-важно е бъдещето на България и на българските граждани и борбата с бедността", смята той.

Корнелия Нинова, която е също кандидат за лидерския пост в БСП, заяви, че ако бъде избрана за лидер на БСП, ще бъде държавник, който ще инициира разговор с всички политически и граждански субекти, с всички институции за дългосрочно и устойчиво национално съгласие по четири теми – демографски въпрос, здраве, образование и земеделие.

 „Един водач освен да работи за авторитета и уважението на своята партия, трябва да има характера и самочувствието да се изправи в битка срещу лидерите на другите партии, но и да спечели респекта им. Думата му трябва да тежи, когато седне да преговаря с тях. Имам самочувствието, че мога да направя и двете и ми се е случвало”, допълни Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
минаващ читател преди 9 години
До НагоренПопокатепетълмного, ама мно-о-о-о-го си прав!Една лястовица пролет не прави! Недолюбван е заради истините, които говори! Ако не си част от бандата - аут си!Чест му прави, че се отказа от депутатството!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кадиев освен в БСП никъде на друго място няма да го търпят.Най-малко пък в ГЕРБ, където ако пръдне на криво Тато 2 ще му разпори гълъбарника.
31
0
 
1
 
! Отговори
98 преди 9 години
НЕ СЪМ ОТ БСП НО ТОЗИ ВСЕ НЕЩО МУ ПРЕЧИ .ЗАЩО НЕ СЕ ОТКАЖЕ ТАЗИ БЛАГИНА ПОЛИТИКАТА
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахахаха БСП контролират вота на собствените си *** ;)С какво ги купихте, със кебапчета ли? Много продажно племе са *** безморални от червенат6а баба. Всичко продават за няколко долара повечев.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българска Самоунищожаваща се Партия, ама то и партия не е вече
28
2
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 9 години
Миков ме устройва.Нещата си остават същите.....
27
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крилото в БСП в което ЧЛЕНУВАТ Р.Офч, Р.***,Кадията, Янаки Сто, Задкулисието(Митко гестапото, Любен Гоцев, Първаноглу Архарски, Танчето Дончева-тишината и мн. други)са тези които докараха Бойко методиев Борисов- рапоня на власт.Те и сега го подкрепят защото всички ТЕ са ПРЕСТЪПНИЦИ и си крадат ЗАЕДНО.Тези са мафията на България.
26
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20Този *** Кадията (ама че име) отдавна трябваше да го изритат в ***.Жена му с фирмето за износ на ток .......... ох котьоооо.И като му слушам "критиките" така прозира една пристрастност и зависимости че ако аз бях лидер на тази партия да го бях натирил тоя лапач на кюфтета ОТДАВНА!Аре ниц и селския кълвач.
25
4
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
а в ГЕРБ такива ги изключват от пърлвия неправелен дъх камо ли от изказване. Хайде къш десни тоталитаристи.
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кадиев, ходи в ГЕРБ, там да те видим как ще пребъдеш със своите опозиционни мнения. Публично ще те линчуват по инструкции от божеството.А и там никога няма да се кандидатираш за лидер, защото бог е един.
23
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая тиква една община не можа да управлява на БСП се наточил - ***! Има работи дето само с приказки не стават.
22
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
към 20:ГоЛем познавач си на партия,в която не членуваш?!И поначало какво те ебещо става там?!Аман от отворковци!
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа папуняк е ЦоЦалист,колкото Азис е космонавт!И стига сте ни го врели в очите!
20
3
 
25
 
! Отговори
Надблюдател преди 9 години
За разлика от останалата продажна сервилна маса в БСП, този поне се опитваше да казва истината. В тази партия на подлизурковци , такива не са на почит
19
28
 
8
 
! Отговори
Опалааа преди 9 години
Кадиеееев, не ти ли писна да си вреш гагата напред-назад? Обикаляш по телевизиите да плюеш партията, а после искаш да те изберат. Баси наглеца! Бегай при Бойко!
18
2
 
36
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Кадиев винаги е бил черната станция, която нищи проблемите и казва мръсната истина в очите. Точно този тип хора е най-недолюбван във всяка група или партия. пората искат да им казваш колко са умни и велики, а не колко грешат и да изтъкваш неуспехите им. Затова Кадиев се превърна в "персона нон грата" в БСП и лице на опозиционерите срещу властта в партията. Той никога няма да стане любимец на другарите си, защото те просто не му се доверяват. А доверието се печели с ласкателства, не с критика.
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига бе ,Жоре! Как можа да ти мине през ума , че в тази партия има режисиран вот?
16
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа па Кадиев се нещо му пречи! Все нещо не е наред! Все за нещо трябва да мрънкя- като жена е! Кой е тоя дето ще гласува за такова стеняло? Да го слуша после години наред как от всичко е недоволен! Като че ли всеки от нас си няма по едно такова мрънкало в къщи та и тоя за капак! Ако пък наистина си е въобразявал, че може да спечели, значи е много *** човек! И въобще защо е целия този панаир като победителя е известен по дефиниция-това не може да бъде никой друг освен Тиквун Велики! ОЛЕ!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименГЛУПАК
14
6
 
17
 
! Отговори
уууу.... преди 9 години
ТОЗИ ВСЕ СЪС СЪМНЕНИЯ - НЕРАЗБРА ЛИ КАДИЕВ ЧЕ СОЦИАЛИСТИТЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ С ТВОИТЕ ИЗЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ ГОВОРЕШЕ ВСЕ ПРОТИВ СТАНИШЕВ И БСП ИИИИИ...