Бареков беше разпитан заради обвиненията му срещу Борисов

Лидерът на ББЦ остави в прокуратурата 5 копия на документи
Обновена: 30 юли 2014 19:49 | 30 юли 2014 19:33,
62
Бареков беше разпитан заради обвиненията му срещу Борисов
Снимка: БТА

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков се яви в прокуратурата, където беше призован заради думите му, че има документи, които съдържат "архивни извадки от досието" на Бойко Борисов с данни за извършени престъпления.

Още по темата
Преди няколко дни лидерът на ББЦ обвини бившия премиер, че е свързан с Държавна сигурност.

След като излезе от прокуратурата Бареков съобщи, че е предал документите на държавното обвинение. Той обясни, че ги е получил в бял плик преди десетина дни. Не ги е занесъл веднага в прокуратурата, защото няколко дни не е отварял плика.

Лидерът на ББЦ съобщи, че документите не са оригинални, а цветни копия. „Предадох 5 броя справки, рапорти и доклади, които съдържат строго секретна информация от 90-те години от Черноморието”, съобщи той. По думите на Бареков в тях се съдържа самоличността на агент, който е предаден на прокуратурата. „Надявам се да има възможност лично да даде обяснения за това, което е писано”, допълни той.

Лидерът на ББЦ сигнализира, че се прави опит за саморазправа с партията му. Той съобщи, че близо 8 часа няма връзка с Христо Цирков, който е член на Контролния съвет на партията.От думите на Бареков стана ясно, че Цирков е отведен за разпит след изявления на Яне Янев. „Никой не знае къде се намира в момента”, каза лидерът на ББЦ след разпита си в прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама чакайте сега, нали Бареков беше фен на Бойко 10 години, какво стана изведнъж?
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свършиха парите нещо и започна да се притеснява Новия политик, че рано ще му свръши политическата кариера
55
0
 
0
 
! Отговори
Сентинел преди 9 години
Този какъв невероятен циркаджия е, просто не е за говорене!
54
1
 
1
 
! Отговори
SERRR преди 9 години
Toz napravo golemi filmi prai...............
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
IMALO EDNA MUTRA KOQTO BILA PREMIER NO PAK SI OSTANALA MUTRA A NARODA NE ISKA MUTRA PREMIER POVE4E
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SHTOM TOLKOVA RIVETI SRESHTU BAREKA XI4 NE VI E 4ISTA TIKVATA VYRVETE BABINATA SI GLUPACI JALKI
51
13
 
7
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Поглеждайки реалността виждаме, че Борисов не помни дори какво е ял за закуска. Не бих се учудил, ако има нещо истинско в историите на Бареков. Не мога да твърдя това, но не мога и да отхвърля с лека ръка възможността, въпреки твърденията за фалшивите документи. Фалшиви или не, съществуват. А щом нещо съществува, няма как да махнем с ръка и да кажем - разкарай се. Пример - Сидеров в самолета. Така и няма доказателства, но тая история се раздухва няколко месеца. А беше просто - невинен!
50
8
 
11
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Ако човек не е запознат с българските полит.абсурди,би си помислил,че това е мед.случяай за психиатрията,горкото момче не си взело навреме медикаментите,и те ти на беля.Но тук става дума за пари,но банката фалира,а момчето е набрало инерция,а и пред спонсорите отчет трябва да дава.Сега ще му видим кампанията,ако въобще има такава.Поредната псевдопартия-еднодневка.Как не го е срам,не знам
49
1
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Анонимен 50,И двамата.Но Янето стигна и до парламента,докато този изтъкнат филолог се преспъна на прага на парламента.Да видим колко ще го траят в Европата."Ако бъда избран за депутат в НС на предстоящите предсрочни избори ще напусна Европарламента и ще отстъпя мястото си на следващия в листата"юни 2014г."ИБ на консерваторите в Европарламента избра Бареков за зам.-председател на групата"-16.07."Бареков се отказва от Европарламента,ще става БГ депутат"26.07Последно това слънце де ще грее?
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се кой ми е по-противен-Барека или Янето.
47
8
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
ЕХ Майничка..........,колко като теб самозванци хвърляха и кал и помия и компромати срещо БОЙКО ,но УДАРИХА НА КАМЪК ,а ти лилипута удари на сирене. Гузен негонен бяга ЗНАЕМ ТЕ,,,
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
към 47:алоо,не се кахъри за баречето!при всички случаи ако не той,тези които му даватакъл,са мноооого по умни от теб,от мен и от всичкипо-долу,коити си губим времетои пишем умнотиии в тази тъпняинтернета!но,....давай да е весело!
45
8
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ами сега г-н Бареков? Черни облаци са надвиснали над мутрата ти. От цялата компроматна война организирана лично от теб с единствената цел да се докопаш до властта потърпевшия ще си ти ,а нищо чудно да седнеш и на подсъдимата скамейка и то напълно заслужено надявам се.Никога няма да влезеш във властта. Компроматите и неистовото желание да се компрометира ГЕРБ и Бойко Борисов има обратен ефект-повишава се рейтинга му ,процентите му се увеличават и той отново ще управлява страната .
44
6
 
15
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Надявам се, че ще получа вашата морална и политическа подкрепа,както и че няма да бъде допуснато през 2014 г.високопоставен член на ЕП да бъде брутално размазан физически, морално и политически пред очите на собствения си народ,пише лидерът на ББЦ до посланиците на държавите ЕС,САЩ,Канада и Русия,цитиран от пресцентъра на ББЦ."Този високопоставен член няма ли кой да озапти?Надмина дори и Сидеров.Бял плик с цветни копия.Цирков добре ли е,да го подкрепим.Бареков,народа не е ваша собственост!
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом се е разбрало за 10, колко ли им е точния брой? Май Цецо ги е ринал с багера...
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом се е разбрало за 10, колко ли им е точния брой? Май Цецо ги е ринал с багера...
41
4
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Тази сутрин запознах най-близкия си кръг в партията с част от оригиналните документи от МВР,НРС и ДС,които уличават г-н Бойко Методиев Борисов в извършването на най-малко 10 убийства. Разполагам с оригиналната регистрационна бланка на МВР.Той е регистриран през 1995 година като извършител и участник в убийство, както и в контрабанда с акцизни стоки"- 28.07.2014г.и сигнал до С.Цацаров!Сега пък оставил копия,нямал оригинали!Съвременен вариант на "***",не от Достоевски,дано разберем от КОЙ е?
40
3
 
14
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Сама да си припомним с няколко думи какво представалява Бареков1 Борисов беше най великият Бг политик - думе на Бареков.2 КТБ му финансира всички изяви вкл и евроизборите като фалира стана пирамида според Бареков3 Каракачанов като изостави веднага стана агентЗамислете се хора за какъв човек става въпросСега за документа фотошопа и еднин комп такива работи магат да сторят че............За мен този човек е по опасен от Волен
39
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-ужасното е, че точно индивид като Бареков се прави на герой.Все едно кварталната *** да влезе в манастир. Може и да имаше успех тая кампания ЗА ЧИСТОТА В ПОЛИТИКАТА, но с тоя специално е абсурдно.Мръсникът, който 5 години лижеше топките на Бойко Тиквата, сега да се прави на герой е гнусно.С нищо не е по-чист Бареков от Борисов - 5 гдини му ближеше ***, нали ***?
38
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог забавя , но не забравя! Рано или късно Борисов ще си плати за всички убийства и за всички тровени с наркотици деца.