Националисти и комунисти уличени в кражба на ЕГН-та

От партиите в НС най-много сигнали има срещу "Атака"
Обновена: 31 юли 2014 16:20 | 31 юли 2014 16:06,
27
Националисти и комунисти уличени в кражба на ЕГН-та
Венцислав Караджов, Снимка: БТА

Национално-патриотичната партия на България и Съюзът на комунистите в България са формациите, срещу които има най-много жалби и сигнали за злоупотреба с лични данни за евровота. Това обяви шефът на Комисията за защита на личните данни Венцислав Караджов.

Още по темата
Той отчете броя на сигналите и жалбите срещу партиите, но обясни, че анализът на данните продължава, затова все още няма наказани. Скандалът с кражбата на ЕГН-та избухна по време на кампанията за европейските избори, когато много хора откриха, че са подписките на партиите без да са давали данните си. По-рано днес омбудсманът Константин Пенчев прогнозира, че осъдени няма да има.

Общо в комисията са били постъпили 1380 жалби и сигнали. Повечето от тях обаче не били годни.

Сигналите срещу Българската Национално-патриотична партия са 119, а най-много жалби има срещу Съюза на комунистите в България - 110.

Проверени са общо 44 партии, пет коалиции и 10 инициативни комитета.

От партиите в парламента най-много сигнали има срещу Атака – 12 и още 4 жалби. Най-малко те са срещу ДПС - една жалба и нито един сигнал. Срещу Коалиция за България са били подадени шест жалби и осем сигнала, а срещу ГЕРБ - три жалби и седем сигнала.

По 16 жалби и сигнали са били подадени срещу Реформаторския блок, срещу АБВ - една жалба и седем сигнала, срещу България без цензура - 25 жалби и 50 сигнала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
С крaжби нa ЕГН- тa, фaлшификaции и лъжи русофилите " нaционaлисти" се докaрвaт до пaрлaментa, товa е престъпление, лъжете, мaжете сaмо дa сте с кокaлa
19
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
За това при урните и гласувате. След това ще се види колко са се мултиплицирали гласовете.
18
4
 
8
 
! Отговори
Как Сийка преди 9 години
Ама някой друго очаквал ли е от Атака ?! Та те само с това се занимават и колкото да хвърлят прах в очите на хората задвижват отвреме-навреме протурската карта...Срам и позор са те за България! Само скандали и скалъпени игри правят,за да гонят "имидж" в пресата,радиото и телевизията! Но скоро и техният спонсор ще лъсне като на Бюречето....
17
8
 
8
 
! Отговори
Така каза чичо САМ преди 9 години
Всичко русофилско да е под ножа, така искат новите господари - американците. Познавам комунисти ( не беСеПари ) - добри хора.Та те в България нямат и 1000 човека. Каква опасност може да бъде една нищожна партия. Това дето го плюете, са пребоядисаните в жълто БеСеПари. Те заедно с всички дреги партии мачкат народа и техните олигарси го ограбват. БеСеПара не е комунист, той не принадлежи на народа. Като националист ще подкрепям всички Български националисти без значение от коя партия са,
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълна простотия, искам да видя след разлседването какво ще излезеКво излиза, че ДПСто са най-коректниБулшитНай-много имат ББЦ и РеформаторитеОтново удар по единствената партия на истината, единствената с обратни на останалите идеи за развитие.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте се оправдавали с комунистите.Крадеца нямат партия той остава крадец.Крадеца не е комунист,не е двмократ..., той е крадец и се подвизава на много места в обществото.Както е казал народа:-Да не бием самара, а магарето.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оттук и новата врътка - подписваш се в някоя листа на партия която мразиш, и после ги накисваш, че са ти откраднали ЕГНто.
13
4
 
11
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Кажи му комунист и не го обиждай повече!
12
3
 
12
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
От комунистите само това може да се очаква.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със статийки"free style" и "offroad" битката,която водите срещу АТАКА не се печели!!!!Трябват ДОСТОЙНИ ОПОНЕНТИ С ТОПКИ,НЕ С ЯЙЧНИЦИ!!!!Изкарайте ЕДИН БОЕЦ ОТ КЛАСА ЗА ДА ГИ СЛОМИ,БРЕ!!!С ДОВОДИ,СЪС ЗНАНИЕ,С ПРЕВЪЗХОДСТВО!!!НЯМААААААААА,НЯМА И ДА ИМА!!!Едно е да милееш за България,друго е да ВЗЕМАШ надник ОТ СЪСИПВАНЕТО Й!!!!!!
10
3
 
14
 
! Отговори
мафия преди 9 години
Доказателство,че всички партии са мафиотски
9
0
 
14
 
! Отговори
член преди 9 години
Та това са едни и същи хора.И стила им е един и същи.
8
7
 
17
 
! Отговори
Некви Факти преди 9 години
"От партиите в НС най-много сигнали има срещу "Атака" "От партията на Волен шизофреници крадат вашата самоличност, защото нямат своя собственна и страдат от раздвоение на личността. Вече и доказано.
7
7
 
16
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
ЧЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА - НАЦИОНАЛИСТ КОМУНИСТ ?
6
7
 
19
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Долни *** и псевдо патриоти!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е и , някой наказан има ли?
4
0
 
9
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
От доста време има теория, че този теч на ЕГН-та идва от попълнени петиции и искания за референдуми. Ако сте попълвали поне веднъж данните си в такъв документ, очаквайте да разберете, че "случайно" сте подкрепили някоя партия за изборите, без дори да сте я чували. Явно данните на гражданите оттам се копират от користни хора и се продават като стока на партиите. Аз не съм попълвал нито веднъж такива работи, както и близките ми, и нашите данни не бяха окрадени. Замислете се, преди да попълвате...
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че няма да са ГЕРБ на първо място я,или Бареков с кебапчетата!!!!Те се новото статукво,те са новото и не трябва да се чернят,докато не спечелят или минат избори!!!КОЙ ОТНОВО ТРЯБВА ДА ГО ОТНЕСЕ???НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЕСТЕСТВЕНО!!!!ТРЯБВА ЗА МАФИОТИТЕ МЕДИЙНА БЛАГОДАТ ДА СЕ ИЗСИПВА!!!ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВЛАСТИМАЩИ,МЪЛЧИТЕ ВСИЧКИ МЕДИИ ЗАДРУЖНО КАТО....КИ!!!Е.......ТИ логиката дето я имате,*** по форуми и сайтове!!!!ТОЗИ,КОЙТО ГУБИ ИЗБОРИТЕ С НАЙ-МНОГО СИГНАЛИ!!!
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми естествено. По-големи престъпници от национал-комунистите няма. Нюрнберг и въжето.
1
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
че това не е новина . новина става когато се напише нещо наистина "ново".