БСП винаги се е променяла и ще се променя, обяви Миков

Той не изключва разговори и с АВБ, но след изборите
Обновена: 1 авг 2014 21:55 | 1 авг 2014 21:51, Камелия Цветанова
115
БСП винаги се е променяла и ще се променя, обяви Миков
Снимка: Булфото, архив

Новият председател на БСП Михаил Миков обяви, че след изборите Столетницита може и да води разговори за сътрудничество с партията на Георги Първанов АБВ.

Още по темата
Според него това е възможно, ако АБВ приеме да стъпи на идейна платформа на БСП.

„В политиката крайните категории са били опровергавани, няма вечни приятели в политиката”, коментира той по БНТ.

По думите му избирателят е този, който в началото на октомври ще определи необходимите за България решения.

„Съюзите ще бъдат след изборите на сцената, а не зад кулисите, да са ясно пред очите на хората”, допълни Миков.

Той заяви, че БСП винаги се е променяла и ще продължи да го прави.
 
Според него, за да бъде силна партията трябва да запази всичко добро.

Председателят на БСП обясни, че определено партията трябва да бъде по-социална, трябва да говори повече с хората, да ходи при тях, за да идват и те при нея.

„Не ми харесва това хората на Станишев, на Михаил, на този или онзи. Сергей има своето запазено място в историята на партията, защото много години даде, а и получи от партията знания и опит, което винаги е ценно. Всички, които са имали възможност да получат това ще е добре да го дават на БСП. Не може актуалният председател на ПЕС да е в миналото, той е в бъдещето и заедно ще вървим напред. Модерно е вътрешни и външни наблюдатели да стават специалисти по състоянието на БСП”, отговори Миков на обвиненията за вътрешнопартийни раздори в партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: БСПМиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, да! Променя се на думи, не и на дела.
86
0
 
4
 
! Отговори
до Боев преди 9 години
Драги съотечественико, държавата са ТЕ саедно с ТОЙ, дето само се променят и преживяват катарзиси.
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другарю Миков, отново в коалиция с ДПС, и ще управляваме. Оправете отношенията с Местан, ако трябва и му се извинете, целунете се пак
84
0
 
3
 
! Отговори
търси се преди 9 години
Ще се променяте, ами! Като за нищо не ставате, освен за грабене и лъгане! Заблуждавайте си електоратеца с "прамени" до безкрай! Белким хванат декиш /питай нацелувания Местан, той ще преведе/.
83
1
 
4
 
! Отговори
стар комунист преди 9 години
Такива като теб и другите около теб след 44г ги трепехме, защото от едра буржоазия комунист не става.Сега като гледам електората ви е пълен пролетариат, а вие горе сте едри собственици и разликата в идеите и желанията между вас е като между Земята и луната!
82
3
 
7
 
! Отговори
akud преди 9 години
микоф и вълкът си мени козината всяко лято......
81
2
 
8
 
! Отговори
681 преди 9 години
А бе ***, кой ще отиде наляво вие или първанчо?Тези приказки дето ги приказваш са пълни глупости вие(върхушката на БСП) сте си откровени седящи на десни позиции мошеници!
80
2
 
5
 
! Отговори
Попчето преди 9 години
Ами,променя се !? Нищо не се променя - в каквато и кожа да се появи вълкът винаги си е вълк и нрава си не променя! За толкова години какво се промени,че и сега да очакваме?! Е,да,ще се промени още повече положението на народа : и по-голяма мизерия ще ни се осигури,и мижави пенсийки,и солидно поскъпване във всяко направление, и още за каквото се сетите...Е,благодарим за такива промени - вече над 50 години ги осещаме по гърбовете си!Ако БСП се оттегли наистина ще е промяна! Има и други партии !
79
0
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
***, цензуратосрска - *** си майката! може и баща си. на тебе нищо не ти пречи! хахахаааа...
78
0
 
8
 
! Отговори
ха,промяна преди 9 години
Ква промяна,бе!?Това си е чиста мимикрия,а от долу са си все същите ***!
77
0
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
да не забравя: тежко, тежко вино дайтеза да наппим хазаите.на нашата Родина!е вината,която със мезетаот ленински съботяни е обзета!давай-давай цесекалевски диша ти във врата-ра.ра-ра ра бога на юда!
76
1
 
5
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
миков, даже не искам да ви коментирам. но, вие си имате "твърд електорат". каквото и да значи това! на теб лично и на серж моников ви желая най-беззлобно пълен успех и в пес, в европа и света! честно! а, да, ако можете - променете майямата да не се среща с петното! все пак, вие сте организаторите на "спонтанните" "промени". от комунизъм направихте див капитализъм!. "кръгът на историята требе се следва инак-калъч!" не спа? хахахаааа
75
0
 
5
 
! Отговори
дд преди 9 години
До Анонимен 90"алчност, алкохолизъм, наркомания, разврат, садизъм.."-Това което изброяваш го има СЕГА, в ИЗОБИЛИЕ !Наркоманията се роди ( в БГ) След 1990 т.е. по време на "демокрацията", така че айде моля да не говорим глупости.По-алчни от сега, българите никога не са били.И стига с тоя комунизъм, особено пък от хора, които никога не са живели по това време.
74
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 98-ми!Да ти се начуди на акъла човек.*** си избраха тоя човек за партиен лидер, а не народа...К'во се възмущаваш да го ***? От моя гледна точка е много по-добрият вариант от любимата ми Мая Манолова( за джакузито)- свраката! Ама и тя се измори горката и все по-рядко кряка на умряло.Така че к'во се пениш не мога да разбера?!Искаш онзи неосъзнат гей Кадиев ли да ти е начело на ***?Дето ги плюе, а още е в редиците им???Кой искаш ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО?))))) Казвай!
73
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Прегледах в уикипедия биографията на титана Миков.Има странни метарфози.Предлага текстове е НПК за защита на журналистите, след това по време на протестите обвинява същите журналисти за безредиците.Като чисто нов министър, обяснява че в България няма мафия. След това започва борба с нея и корупцията.И сега този титан на мисълта ще ми определя бъдещето.
72
0
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 94 Ти Би избрал Младият милардер Първанов? Дали случайно Дянков който не го беше еня за България от първия ден на поста финансов минисър при Тиквата изръси тази фраза за Първанов случайно? ДАЛИ?И ти ще гласуваш за тоя ***????Марияна Попова ще ревнува, внимавай!
71
7
 
6
 
! Отговори
стрелочник преди 9 години
Какъвто и да е Миков, направи преЦидента на салата.....
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"БСП винаги се е променяла и ще се променя, обяви Миков"Паразита се променя с промяната на организма, който паразита е налазил и заразил. В случая - организма - България, паразита - БСП. Дори да бях по-така социалист бих избрал Първанов и АБВ пред тая частна организация на Станишев БСП-то. Ама всеки си има право на избор. Дано България се оправи.
69
4
 
9
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ДРУГАРИ ОТ БЛОГА ДОКОГА ЩЕЗАНИМАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ С *** И ПИЯНИЦИ КАТО ТОГОВА? ПРЕД ОТЕЧЕСТВОТО НИ ИМА ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ СЪТВОРЕНИ ОТ ***!!!! СТИГА !!!! ВРЕМЕ Е ЗА "НАРОДЕН СЪД" И "ВИСШЕЙ МЕРИ"..... ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ С *** !!!! ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ *** ОСВЕН ПРЕСТЪПНИК Е И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!КАКВО ПРАВИ ДАНС ХАРЧЕЙКИ НАШИТЕ ПАРИ ???????????????????????????????????????????????
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наздраве, другари смело!Пазете нашето велико дело!