Много кръгове подозират Борисов, че ще направи нещо с БСП!

За мен няма вариант той отново да е премиер, обяви Радан Кънев
Обновена: 22 авг 2014 14:10 | 22 авг 2014 11:23,
273
Много кръгове подозират Борисов, че ще направи нещо с БСП!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев върна удара на Бойко Борисов и го обвини, че има намерение да се сближи с БСП. Критиката идва малко след като самият Борисов пожела успешна коалиция на Реформаторите със социалистите.

Кънев отново обяви, че в Блока не искат Борисов за премиер, защото в политиката са нужни нови лица. Лидерът на ДСБ даде да се разбере, че Реформаторите са готови да влязат в кабинет с ГЕРБ и да подкрепят техен премиер, но не и Борисов.

Още по темата
В интервю за bTV Радан Кънев припомни част от декларацията, с която РБ отива на изборите. В нея има текст, че Реформаторите ще работят за отстраняване на БСП, ДПС и производните им от властта.

„Точка с обвиненията на Борисов, че ще направим нещо с БСП“, каза Кънев и допълни: „Той е под подозрение на много кръгове в България, че ще направи нещо с БСП, не ние“.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че премиерът трябва да е излъчен от най-голямата партия. Той обаче обясни, че за него няма вариант Борисов да е премиер. Кънев обаче обясни, че има много неопетнени хора, които могат да поемат поста.

„Съгласен съм, че първата сила има първия мандат. Нека да видим резултатите. Никой не е казал, че правителството ще се състави с мандата на първата сила“, каза още Радан Кънев. Той допълни и че все още никой не знае кой ще е победител на вота, макар всички да предполагат.

„Абсолютно никой не знае коя ще е втора с днешното състояние на БСП“, смята още Кънев. „Навират ни ги в лицето, но те са миналото и може дори да не са втори“, каза той.

Радан Кънев обяви, че е готов да се състезава за лидер на Реформаторския блок. Окончателното решение за това ще вземе другата седмица след форум на ДСБ. Кънев категорично отрече обвиненията, че Иван Костов стои зад него като негов ментор. „Хората, които го твърдят, без да ме познават, ще се убедят, че не са прави, а тези, които ме познават и го казват – значи лъжат“, каза лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
2
 
! Отговори
не искам преди 9 години
Какъв премиер ве, за кви 5 лева ми говорите, може ли да сложите за премиер проста мутра, *** комунистически милиционер, който и да е, само не този ***, не искам да ме управлява най-простия човек в държавата.Надявам се, че не съм само аз!
216
1
 
4
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Борисов е отявлен антикомунист от времето , когато разтриваше ушите на тодор живков, той всъщност го репресираше /акупресираше/:))) Истината е, че Борисов не желае коалиция с Реформаторския блок, защото ще трябва да наруши интересите на приятелите , с които играе на карти !!!Успех, Реформаторски блок, не оставяйте Борисов да се връща към миналото си !!!
215
3
 
4
 
! Отговори
Х преди 9 години
Раданчо като типичен костовист е алчен за власт.Но вече няма нищо за приватизиране ,Костов разсипа държавата и сега иска да управлява чрез члена си Раданчо ,но номера няма да мине.
214
5
 
5
 
! Отговори
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗ преди 9 години
ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ БОСТАН/БОКО +МЕСТАН/.АКО ИСКАТЕ БОСТАНДЖИИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОСТАН И ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ, О, НЕРАЗУМНИЙ И ЮРОДЕ.
213
2
 
4
 
! Отговори
genadiy.toshevlilov преди 9 години
Gospodin Kanev -"ne si klatete krakata predi da se ka4ite na magareto"!!!!!!Ne se znae dali 6te vlezete v parlamenta,zada postavyate usloviya za premierskoto myasto.KOI ste vie ,zada kazvate na naroda koi tryabva da go rakovodi????? Horata glasuvat za Boiko Borisov i iskat toi da e premier.Vie si sednete na 4ina, slu6aite vnimatelno,gledaite i se u4ete, za6toto mnogo ima da u4ite ot nego!
212
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББ е ***...и вие също....за това сте за него -комунистосоциалиста...
211
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои правят сравнения м/у БМБ и Р.Кънев. Две несравними фигури в политиката. Р.Кънев много добре е разбрал, тои е пъти по-интелигентен от БМБ, че ако полегне го чака само унижения и простотии с които трябва да се съобразява и приема както и да мълчи гизно. И когато на народа му писне и изрита за пореден път БМБ, отговорност ще носи и тои. А народа е казал за БМБ- вълка кожата си мени но нрава НЕ!!
210
6
 
4
 
! Отговори
Рамазан преди 9 години
Ами за теб може и да няма, но за много българи има и това ще се види на 5 октомври. А като не искате да управлявате с ГЕРБ ще си стоите отстрани, може и извън парламента.
209
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Рали1РБ и сега имат няколко министри в служебния кабинет, ама не можеш да им угодиш. Рипнали сега, че не щат Бойко премиер. А кой? Радан? Рамадан? Кой?
208
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един човек като не знае какво иска, не можеш да му угодиш. Какво ви е виновен ГЕРБ, че сте такива недоносчета? Вие ще им казвате с кого да се коалират!Те искаха с вас, че сте най-близко идейно, ама в борбата за лидерския пост Радан бастиса тази възможност. Затова РБ ще си останат политически лилипути. Резултатът от евроизборите ще е непостижима мечта за вас.
207
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Раданов, я се разберете сега! Вие викате, че ГЕРБ ще се коалира с БСП. БСП вика - с ДПС. ББ не ще нито едните, нито другите. Искаше с вас, ама вие го отрязохте.Ама вие сте като млада Булка, бе! Не може да ви се угоди.
206
5
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Анонимен 258,Пълни глупости.Колкото и *** да го изкарвате,подаде оставка и излезе през главния вход!От неоградения парламент!Колкото и глупости да говори,не свърши за 3 и половина години глупости,колкото последните за ЕДНА година!Последствията на които тепърва ще усещаме.Когато коалицията БОСТАН стане факт,нека тогава коментираме.Други бяха в коалиция с ДПС и се прегръщаха и целуваха.Пожарникарската професия е като всяка друга.Вие маркуч на вашето работно място ли държите или нещо друго?
205
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коалицията БОСТАН е предпочитана от Бойко. С милиционерскомутренския си и авторитарен манталитет не може да диша т.нар. реформатори!Друго нещо са хората от ДС, които са в изобилие в ДПС.Самият Тиквун едно време е искал да влезе във факултет ДС на Симеоновската милиционерска школа, но не го приели заради умствена недостатъчност. Затова го връчили пожарникарския ***!Борисов винаги много е угодничил на десарите и винаги е мразел свободните и демократичномислещи хора! Това са фактите!
204
4
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"опит за ново присламчване на масата на властта.Не случайно Костов на няколко пъти спомена,че с ГЕРБ са сродни партии,от една фамилия и че имало министри,които безусловно подкрепяли.В случая възможностите са двеедната е това да е оферта към сегашния премиер да смени няколко министри с хора на Костов,а втората-да изиграе управляващите да ги вземат за съюзник,за сметка на независимите депутати,и при първа възможност да ги свалят от власт."Монитор 30 юни 2011г.
203
3
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До ham humЗа да я има държавата,нека всеки от нас разбере че е важно да гласува,да покажем че ни има и да не се предаваме.Ако ще и под натиск да работят но ще работят,защото харчат нашите пари,защото ние им плащаме.Ще правят реформи,като не могат -да си ходят ще дойдат други.По-евтино ще ни излязат избори,отколкото всеки да ни забърква поредната каша.С каша се не пълнее,трябва силна храна.Ще напиша и още малко-за Костов -дано вече се е разбрало кой кой е.
202
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, поне вече се разбра какъв е Костов след толкова години прикритие - тъмночервен комунист.
201
3
 
9
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До ham hum,продължаваКакво направи ГЕРБ толкова страшно,че тъкмо те ще бъдат обвинявани за този проблем?Те ли обещаваха нереални пари за тютюн,назначиха областни от ДПС,управляваха и напоителни системи,земеделие,бяха в ръцете на ДПС и сега е?Кой допусна влизането на"бежанците"?"Бежанците,които кандидатстват за помощ от българската държава,ще бъдат разселвани из цялата страна и ще получават безплатно дом,езиково обучение и професионална квалификация в продължение на година."Стратегията е от юни14
200
3
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
До ham humА тия 'дето не гласувате на какво се надявате? Да дойде господ на земята? Може и да дойде , но ако не си помогнем сами няма да стане. Аман от нихилисти, безидейници и малодушници. Всеки трябва да гласува пък било то и за ореховката ако трябва (ама само ако наистина е убеден,че ще е за доброто ниТака затруднявате манипулаторите на избори. Опитайте се - поне малко. А на Раданчо, какво да му кажа...не че ГЕРБ е върха, но в момента просто няма алтернатива и това е международно признато
199
7
 
4
 
! Отговори
ham hum преди 9 години
До Рали1Държавата отдавна е няма и при управлението на ГЕРБ и преди него и след .След 5 октомври няма да е по различно в страната .Пак тези ,който гласувате ще останете излъгани .Тока ше скочи , храните .Миграцията на Българи ще продължи навън .Без реформи и 100% да гласуват за ГЕРБ нищо няма да се промени .
198
4
 
2
 
! Отговори
художника преди 9 години
Тоя що ми прилича на Джейсън Стейтъм ?Па се и опитва да го копира, ама не съвсем :)