Гражданският борд към МС за изборите с първо заседание

В Борда са поканени близо 40 НПО-та и експерти
4
Гражданският борд към МС за изборите с първо заседание
Снимка: архив, Ройтерс

Гражданският борд за свободни и прозрачни избори към служебното правителство ще заседава за първи път утре, съобщиха от правителствената информационна служба. Заседанието е от 14 часа в Гранитната зала на Министерския съвет.

Премиерът проф. Георги Близнашки ще даде начало на работата на Борда, за участие в който са поканени близо 40 неправителствени организации, наблюдатели на изборите и експерти.

Гражданският борд ще обсъжда въпроси, проблеми и решения съвместно с публичните институции, отговорни за провеждането на изборите.

На първата си среща Гражданският борд ще обсъди и приеме правила за дейността си. Предвижда се заседанията да бъдат председателствани на ротационен принцип. Всяка организация, приела да участва в работата на Борда, ще има свой представител, който няма да получава възнаграждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, що спряхте огъня по Пеевски? :-) А да бе, как не се сетих, то вашите олигарси са борци срещу олигархията. Явно Пеевски пак се е прекамбичнал към гробарското движение...
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и шистаци няма... мъка мъка
2
0
 
1
 
! Отговори
комедианти преди 9 години
Бостанджийския кабинет обяви Русята за заплаха за България. За ислямистка Турция - нищо. Не е заплаха. :-) отделен е въпроса, че това служебно правителство непрекъснато си надскача сянката и правомощията.Анонимен преди 2 минутигърбавите тролеве тука не са на най-ниското ниво, характерно за Дневник. Няма защитници на монополите, на ВЕИ-МАФИЯТА. Срамота другари гърбушковци, как може такова нещо :-)та и изборния борд е пълен с проституиращи
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фалшификаторите на Тиквата са се дегизирали като Граждански борд - голям смях !