Страната не е в тежко финансово състояние, скочи Сидеров

Пари има, Бойко Борисов само плаши
59
Страната не е в тежко финансово състояние, скочи Сидеров
Снимка: Булфото, архив

Страната не е в тежко финансово състояние и това е мнението на икономисти и специалисти. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира изказването на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, според когото пари в държавата няма и служебното правителство трябва да предприеме стъпки за вземането на нов дълг.

Още по темата
„ГЕРБ и ДПС гласуваха заедно едно законче на първо четене, с което, ако обсъждаш банковата система, можеш да бъдеш осъден. Сега се чудя, когато ГЕРБ заедно с ДПС гласуваха това законче, дали Борисов смята, че законът не се отнася за него? И въобще как си представя да плаши хората, че страната е в тежко финансово състояние и единствено само той може да я оправи. Аз не знам колко българи вярват в това, защото те видяха, че той не само не може да оправя финансовото състояние на народа, той го влошава”, заяви Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни как по време на управлението на ГЕРБ финансовият министър Симеон Дянков е затягал коланите.

Според националиста управлението на ГЕРБ е било олигархично.

Сидеров подчерта, че „Атака“ е против взимане на нов дълг, защото не се знае за какво ще се харчи.

Той изрази опасения, че вероятно този дълг ще се харчи от следващия кабинет, който Борисов се гласи да оглави, за купуване на влияние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
4epa преди 9 години
VOLEN TI SI MNOGO BOLEN!!!!!!! NIAMAT PREDVID TVOITO BLAGOSASTOIANIE!!!!378
45
4
 
7
 
! Отговори
Ачо преди 9 години
Сидеров е прав,че Бойко плаши хората с изказването си,но хората помнят още неговото управление и знаят ,че след като Борисов се провали и си подаде оставката,след него станаха премиери Марин Райков ,Орешарски и сега Близнашки.И по времето на тяхното управление страната не загина без Бойко.Сега аз не го разбирам защо иска заем ,а в същото време реве против Орешарски,че е взел заем.Той си противоречи и аз се чудя какви са тези хора които харесват този човек и ще гласуват за него!
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
но ще стане след 4 години мутрореклама :-)тогава простия матрял ще тича при теб и ще ти целува златния пръст, който се надявам да е бил средния :-)
43
3
 
11
 
! Отговори
whocares преди 9 години
Хайде глупци, изберете си отново герберастите да ви управлявт. Малумно племе сме ей.
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАВАЙ СИДЕРОВ МАЧКАЙ ГЕРБЕРУГИТЕ НАРОДА Е С ТЕБ А НЕ С МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАВАЙЙ АТАКА ВЕЧЕ ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Рали1Сега каквото и да говорим ДПС е партия с твърд електорат който гласува под строй.Така че Сидеров е трябвало да избира и е избрал това да не се върне Герб на власт вместо невъзможното с ДПС.Ако има работеща конституция и сме с Русия за да не ни управляват и мачкат от САЩ тогава и ДПС няма да я има.Седеров подкрепяше Герб само докато имаха общи каузи за България но Герб се отметна, и моментално Сидеров оттегли подкрепата си.А иначе и Рашидов е бил с Мултигруп но са врагове с Доган.
39
7
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Анонимен 43,Българска партия ГЕРБ да не управлява, а коалиция между турската и руската /и двете приютили ромските платени гласове !/ може ,така ли ?!Чии интереси тогава защитава "националиста" ВОЛЕН СИДЕРОВ !!!
38
9
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Самосъзнателен,След в-к Демокрация,Сидеров става шеф на пресцентъра на Мултигруп. От там е и връзката му с Доган и финансовата им подкрепа от Павлов. Сидеров" безрезервно"/или платено?/подкрепяше ГЕРБ в предишното правителство,макар че ГЕРБ бяха"ЗА"Турция в ЕС! Сидеров даде златното пръстче за кворума при избирането на Пеевски! И подкрепи управлението на БСП и ДПС!"Атака"от самото си създаване като патерица на БСП/ДПС винаги е била партия на статуквото и обслужва НЕбългарски интереси!!!
37
3
 
7
 
! Отговори
Црвулски преди 9 години
Ей сега как си пием ракията си мислим дека най арното за България е да има правителство на националното единение демек Президенто че е Цар Киро ,вице че е Цветелин Кънчев ,Министъро е Лютфи Местан ,а вицето на Лютфи че е Курман Исмаилов ,Народното събрание че е с председатело Волен Сидеров ,а негов заместител е Гаджева Главен виночерпец у парламенто че е Михаил Миков Бат Бойко е спортнио министър и така .......Тогава предвиждам таков живот ... ей дано,дано,дано ......
36
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 42Сидеров не даде властта на ДПС, а не допусна ГЕРБ отново на власт!
35
9
 
8
 
! Отговори
платен трол преди 9 години
До СамосъзнателенБъркаш.Никой не го мрази, съжаляваме го, даже не толкова него, колкото нещастните хорица, които му повярваха, а той брутално излъга.Опитите му да неглижира ролята на златното си пръстче, са меко казано комични. Каквото и да говори, каквото и да направи от тук нататък Сидероглу ще си остане " националиста" , който даде властта на ДПС. "Националиста" проводник на чужди интереси в родината. Това няма как да се отрече, това са факти, а пред тях всеки мълчи.
34
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волене давай с юмрука напред към 10-та на Тиквата.сега е момента.
33
4
 
17
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Аз също съм против вземане на нов заем.Сидеров е прав, като пита дали ще подведат под отговорност Борисов за обсъждане на банковата и финансовата система в държавата.Двойни стандарти?...За Борисов може, а за обикновени граждани - не може...
32
14
 
10
 
! Отговори
фес-любител преди 9 години
ДПС са развързали кесията щом Волен изпълзя отново на светло.
31
7
 
20
 
! Отговори
Самосъзнателен преди 9 години
Много го мразите Сидеров ама като ви питат защо го мразите едно смислено изречение не можете да сглобите. А ако го сглобите то доказателствата по него са устойчиви колкото въздух. Държава от кратуни се управлява от тиква. Затуй сме тоалетната на Европа. Ясно?
30
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента белокосото джудже говори истината! Озверялата за власт Банкянска тиква,нарочно нагнетява напрежението! На него му е все едно,какво ще се случи с гражданите и с България,важното е да докопа кокала и да изпълни заръката на американските си господари!
29
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не беше ходил във Варадеро и Париж нямаше държавата да е в това състояние.
28
18
 
26
 
! Отговори
100 преди 9 години
*** е прав в случая
27
23
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен спря бандитите от Герб да вземат власта незабравяйтеДАВАЙ СИДЕРОВ МАЧКАЙ ГЕРБЕРУГИТЕ