За коалициите да не слагаме тигана преди рибата

Зеленогорски: Никой да не си прави сметката без кръчмар
Обновена: 26 авг 2014 11:34 | 26 авг 2014 11:28, Веселина Йорданова
17
За коалициите да не слагаме тигана преди рибата
Найден Зеленогорски. Снимка: архив, БулФото

Като говорим за следизборни коалиции, да не слагаме тигана, преди да сме хванали рибата, призова Найден Зеленогорски, организационен секретар на Реформаторския блок и зам.-председател на една от партиите в него – "България на гражданите", пред TV7.

Още по темата
По думите му най-важното е Реформаторският блок да се представи максимално добре на парламентарните избори на 5 октомври. Едва след това ще сравняваме програмите си и ще мислим с кого да се коалираме, коментира той.

Очевидно е, че ГЕРБ си подготвят терена да управляват след изборите, но нека никой да не си прави сметката без кръчмар, така Зеленогорски коментира обвиненията, че служебното правителство прави политическа чистка в администрацията.

По думите му пред Реформаторския блок не стои въпросът дали Бойко Борисов да бъде следващият премиер, или не, а дали Реформаторите да си партнират с ГЕРБ, или не.

Противник съм на идеята, че трябва да влезем в управлението на всяка цена, каза Зеленогорски, като подчерта, че РБ е дългосрочен проект и най-важното за него е да съхрани принципите и лицето си.

Той беше категоричен, че Блокът ще остане единен, без значение кой от кандидатите за единен председател на коалицията ще спечели лидерското място.

"България на гражданите" отстоява позицията за млади лица в политиката, които трябва да излязат напред и да се изявят, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
социолог преди 9 години
аз съм долен герберски *** и до изборите непрекъснато ще пускам един и същ пост във всички сайтове. Само това можах да измисля, защото съм най-болен герберас и няма как да измисля нещо друго. Моля да бъда извинен. Да не ме обиждате и плюете много. Казвам се Калинка Шафрантииииева Ганьова Банкянска. :-)
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Найдене, кой ти тури онова нещо отзад с купумане на гласове та изгуби изборите за кмет на Плевен. Ако си мазохист, давай, мушни си го пак.
11
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разбира се, че да не слагаме тигана преди рибата, тия *** въобще не е сигурно, че ще минат 4% особенно ако продължават да се държат надменно и олигофренично
10
7
 
3
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За коалициите да не слагаме тигана преди рибата"Тия *** политици освен да се изказват с някакви заучени реплики и поговорки, казани отнарода и написани от съветниците им - друго не могат. Кога политик ще каже честно какво му е в душата и истината за себе си. Никога. Главно поради простата причина, че нямат нищо в главите и не могат да измислят нищо ново или да измислят нещо от тях самите, вместо да е измисленно от PR-агентите си. Политик=***.
8
2
 
0
 
! Отговори
пламен преди 9 години
и все пак за да имате успешно участие без Б Б Ц Ц Ц Ц и Стоиков!!!!
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и няма с кого да се коалират ДПС и ГЕРБ се разбраха отдавна на кафенце.
6
2
 
10
 
! Отговори
Нана преди 9 години
Недаразумение жалко Пак ли искаш да си във Властта ? Харесвати да крадеш Но никога няма да си повече защото тия един файтон хорица от "Реформаторите " няма да вземат и 10 гласа Успокой се Човече
5
1
 
8
 
! Отговори
МЕРАКА /на СДС/ преди 9 години
умира последен
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** - предишното заглавие на статията беше по-добро
3
7
 
7
 
! Отговори
Ритайте топката преди 9 години
Готови сте да носите маратонките на Винету, само и само да сте във властта. Това е унижение за десния избирател, за когото Пеевски, Борисов и Станишев са едно и също нещо.
2
5
 
5
 
! Отговори
деловодител в БСП преди 9 години
Другари не се притеснявайте. Нашите пак ще са на власт. В момента нашата гордост Мишето Миков е на курс за Премиери в Москва, което показва , че ще взимаме властта ако трябва и по другия начин. Другаря Путин каза, че ще ни помогне както помага сега в Украйна. Венсеремос. Ура...а...аа...
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не били хванали рибата /колко точно се изразява за електората/ - абеее аланкооолу моята риба ще я хванеш за главата!